FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
4.1.12 20:38

teda ale jsem mile překvapena - už skoro ani nešpiním - tak doufám že všechno bude v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.1.12 20:42

Hojík holky

Strasim,Renatt,už mám výsledky a moc mne nepotěšily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
4.1.12 20:43

tak se pochlub Evčo, nebude to tak špatné :hug: nebooooj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.1.12 20:51
Strsim píše:

měl 1% pohyblivosti a 20mil,ted má 12% pohyblivosti a 85mil,vhodné i na IUI měl tam nějakou zábranu a místo ven to šlo do močáku,byl to před rokem spravovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
4.1.12 20:56

broučku já myslím že se zbytečně bojíš. POkud to přesto vyšlo tak stejně tenhle stres je zbytečný a pak to budeš muset řešit. Zkus se odreagovat - vím že se mi to lehko mluví, já bych i za ten váš původní spg byla šťastná, ale jsem v jiné situaci.
Věř že jestli to vyšlo, doktoři si s tím poradí. Určitě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.1.12 21:02
Strsim píše:
broučku já myslím že se zbytečně bojíš. POkud to přesto vyšlo tak stejně tenhle stres je zbytečný a pak to budeš muset řešit. Zkus se odreagovat - vím že se mi to lehko mluví, já bych i za ten váš původní spg byla šťastná, ale jsem v jiné situaci.
Věř že jestli to vyšlo, doktoři si s tím poradí. Určitě :hug:

Já vím,jen se stím musím vyrovnat.
nějak je pořád něco a už to sem tam hlavička nestíhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.1.12 21:05
Strsim píše:
Věř že jestli to vyšlo, doktoři si s tím poradí. Určitě :hug:

a máš pravdu ted stejně nejde nic dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
4.1.12 21:06

Ahoj holky, teda za tu dobu co jsem tu nebyla jste nakecaly nečekaně mnoho 8o ale to je dobře :pankac: takže na otázky co tu padly už netřeba odpovídat, všechno uvedly na pravou míru Kačka se Simčou :palec:
Mě dnes bolí hlava jak cip, ale prášku se chcu vyhnout tak uvidím jestli se mně to povede :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.1.12 21:11
Sisi137 píše:
Ahoj holky, teda za tu dobu co jsem tu nebyla jste nakecaly nečekaně mnoho 8o ale to je dobře :pankac: takže na otázky co tu padly už netřeba odpovídat, všechno uvedly na pravou míru Kačka se Simčou :palec:
Mě dnes bolí hlava jak cip, ale prášku se chcu vyhnout tak uvidím jestli se mně to povede :think:
držím palečky,já se ted taky bojím cokoliv vzít
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
4.1.12 21:17

Avel ty se utrápíš tím přemýšlením :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
4.1.12 21:21

Avelko už nešpekuluj, počkej jak to dopadne a pak uvidíš. Netrap se :hug: se lehko řekne cooo? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
4.1.12 21:21
Katka1311 píše:
Avel ty se utrápíš tím přemýšlením :-O

asi tak nějak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
4.1.12 21:23
Avel píše:
Strsim píše:
měl 1% pohyblivosti a 20mil,ted má 12% pohyblivosti a 85mil,vhodné i na IUI měl tam nějakou zábranu a místo ven to šlo do močáku,byl to před rokem spravovat.

Avel i tak jste na tom dobře, můj má jen 700-800 tisíc, ale pohyblivost má zase 45% což ke prý podstatné, ale na IUI to už není a už to nemá ani smysl :( . Buď ráda za ty výsledky :hug: .

• Citovat
  • Upravit
17327
4.1.12 21:32

ahojky Makisku
zobni si tabletku - uleví se ti. Já si dne ukousla půlku ibalginu400 - bolelo mě bříško a fakt to pomohlo. Na hlavu (migrenu) zobu ibalgin rapid - celý a někdy pomůže někdy ne a teď mi pomohla jen půlečka obyčejného… Ale zobla jsem si první ibalgin od té doby co mi před OPU ruplo za krkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
4.1.12 21:32

Můj má 1 mil. :( pohyblivost teď nevím ale morfologii má 33% to bylo v říjnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.