Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
teda ale jsem mile překvapena - už skoro ani nešpiním - tak doufám že všechno bude v pořádku…
Hojík holky
Strasim,Renatt,už mám výsledky a moc mne nepotěšily.
Strsim píše:
tak se pochlub Evčo, nebude to tak špatnénebooooj
měl 1% pohyblivosti a 20mil,ted má 12% pohyblivosti a 85mil,vhodné i na IUI měl tam nějakou zábranu a místo ven to šlo do močáku,byl to před rokem spravovat.
broučku já myslím že se zbytečně bojíš. POkud to přesto vyšlo tak stejně tenhle stres je zbytečný a pak to budeš muset řešit. Zkus se odreagovat - vím že se mi to lehko mluví, já bych i za ten váš původní spg byla šťastná, ale jsem v jiné situaci.
Věř že jestli to vyšlo, doktoři si s tím poradí. Určitě ![]()
Strsim píše:
broučku já myslím že se zbytečně bojíš. POkud to přesto vyšlo tak stejně tenhle stres je zbytečný a pak to budeš muset řešit. Zkus se odreagovat - vím že se mi to lehko mluví, já bych i za ten váš původní spg byla šťastná, ale jsem v jiné situaci.
Věř že jestli to vyšlo, doktoři si s tím poradí. Určitě
Já vím,jen se stím musím vyrovnat.
nějak je pořád něco a už to sem tam hlavička nestíhá.
Strsim píše:
Věř že jestli to vyšlo, doktoři si s tím poradí. Určitě
a máš pravdu ted stejně nejde nic dělat.
Ahoj holky, teda za tu dobu co jsem tu nebyla jste nakecaly nečekaně mnoho
ale to je dobře
takže na otázky co tu padly už netřeba odpovídat, všechno uvedly na pravou míru Kačka se Simčou ![]()
Mě dnes bolí hlava jak cip, ale prášku se chcu vyhnout tak uvidím jestli se mně to povede ![]()
Sisi137 píše:držím palečky,já se ted taky bojím cokoliv vzít
Ahoj holky, teda za tu dobu co jsem tu nebyla jste nakecaly nečekaně mnohoale to je dobře
takže na otázky co tu padly už netřeba odpovídat, všechno uvedly na pravou míru Kačka se Simčou
Mě dnes bolí hlava jak cip, ale prášku se chcu vyhnout tak uvidím jestli se mně to povede
Avelko už nešpekuluj, počkej jak to dopadne a pak uvidíš. Netrap se
se lehko řekne cooo? ![]()
Katka1311 píše:
Avel ty se utrápíš tím přemýšlením
asi tak nějak ![]()
Avel píše:Strsim píše:měl 1% pohyblivosti a 20mil,ted má 12% pohyblivosti a 85mil,vhodné i na IUI měl tam nějakou zábranu a místo ven to šlo do močáku,byl to před rokem spravovat.
tak se pochlub Evčo, nebude to tak špatnénebooooj
Avel i tak jste na tom dobře, můj má jen 700-800 tisíc, ale pohyblivost má zase 45% což ke prý podstatné, ale na IUI to už není a už to nemá ani smysl
. Buď ráda za ty výsledky
.
ahojky Makisku
zobni si tabletku - uleví se ti. Já si dne ukousla půlku ibalginu400 - bolelo mě bříško a fakt to pomohlo. Na hlavu (migrenu) zobu ibalgin rapid - celý a někdy pomůže někdy ne a teď mi pomohla jen půlečka obyčejného… Ale zobla jsem si první ibalgin od té doby co mi před OPU ruplo za krkem ![]()
Můj má 1 mil.
pohyblivost teď nevím ale morfologii má 33% to bylo v říjnu.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.