Fonendoskop nebo angelsound

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3696
11.2.14 14:35

Tak já jsem 28+1 a když celý den necítím pohyby, tak vyšiluju a zapínám angelsound. Já ho ani pořizovat nechtěla ale manžel ano. Teď nelituju, aspoň jsem klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
11.2.14 14:56

@Markouš To víš, nervozní už budeš pořád… já jsem taky, ale fakt jsem ho už dlouho nepoužila, mimi se vždy ozve, je docela aktivní. Možná spíš vychytat ten fonendoskop, ať nemusíš za angelsounds utrácet tolik peněz, četla jsem, že v tomhle období už jím tlukot srdce slyšet jde, ale nikdy jsem ho nepoužívala, osobní zkušenost nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.2.14 14:56
@Markouš píše:
@Zzzuuz Jasně, že se bojím. Denně přemýšlím, jestli má aktuální bolístka je správná, nebo nebezpečná, proč musím chodit k doktorovi jenom jednou za tři týdny, co když se za tu dobu něco stane? Asi bych měla založit skupinu hysterických prvorodiček, co? :)

jé, tam bych se taky hodila. pokud budeš klidnější, tak si ten angelsounds kup, lepší než se stresovat. já ho neměla z toho důvodu, že jsem tehdy neměla doma internet, neznala emimino, a netušila o existenci angelsouns. takže jsem radši kdykoliv jsem se v noci vzbudila(když už byly cítit pohyby), budila nebohého prcka třepáním břicha do té doby, dokud nekopl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
11.2.14 15:10

Díky za názory, holky. Já si pořád myslím, že by fonendoskop fungovat měl, jelikož než jej odsunula moderní technologie, byl používán právě k účelům poslouchání ozev miminka. Jasně, že může být chyba v tom, že nevím, kam ho přiložit. Ve čtvrtek jdu sice k doktorovi, ale od včerejšího dne mám takový divný pocit. Jasně, že to může být projev hysterie, ale víte jak.

Nechápu, proč neexistuje zaručená metoda hlídání prcka v bříšku doma. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
11.2.14 15:19

@Markouš To bude v pořádku! Upřímně, já jsem po zamlklém potratu a v tomhle těhotenství jsem měla divné pocity docela často. A vše bylo ok a bude, člověk si prostě musí tyhle černé myšlenky zakázat. :kytka:
Ohledně fonendoskopu, zkus si najít nějaké návody na netu a když to nepůjde, tak si angelsounds kup, však ho využiješ i na druhé miminko. Ale používat s rozumem, ne denně a dlouho, já si vždycky poslechla třeba jen tři ťuknutí, abych věděla, že je vše ok a pak jsem mimi nechala v klidu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
11.2.14 15:24

Já ho mám a spokojenost maximální :)
miminko (druhé) jsem poslouchala od 10tt do prvních kopanců. Pak když mě něco rozhodilo a byla jsem třeba smutná tak jsem si poslechla srdíčko a hned bylo veseleji na tom světě :palec: Mohla jsem se tak podělit o ty pocity s manželem nebo rodiči, kdo byl ochoten poslechnout.. Je fakt že mockrát jsem ho neužila, ale přeci jen dost na to abych ho mohla fakt doporučit.. když jsem necítila prcka tak jsem byla v tu ránu v klidu že slyším srdíčko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.14 15:25

Fonendoskopem zachytit lze, ale pokud to nějaký den nenajdeš, nemůžeš to vyhodnotit tak, že by mimču něco bylo, takže to nemůžeš brát jako metodu kontroly, ale jen jako takový „bonus“, když to zrovna najdeš. Myslím že jakmile bys ten tlukot zaslechla, poznáš, že je to jiné než žbluňkání střev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
11.2.14 15:33

Já jsem fonendoskopem nikdy nic neslyšela. Angelsoundsem jsem slyšela srdíčko už v 10+3 tt. Ani později, když jsem díky Angelsounds přesně věděla, kde jde zrovna srdíčko nejvíc slyšet, tak fonendoskop nechytačka, asi to neumím :nevim:.
Pokud si budeš chtít Angelsounds koupit, tak doporučuju projet e-bay. Tam najdeš dopplery od ověřených obchodníků klidně do pětistovky i s poštovným. U nás je to strašně předražené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
11.2.14 15:33

@Markouš Do toho klubu se rada prihlasim :mrgreen: Jsem stejna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
11.2.14 17:25

Taky si říkám, že nejlepší by bylo nic nečíst… Ale nikdy mi to nevydrží… Třeba jako teď… Mám křeče do břicha a na omak bolestivější dělohu a už se ženu k internetu, jestli je to normální, nebo není. Je jasný, že strach o miminko je normální, ale měli jste to taky takhle nezdravě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
11.2.14 17:26

@opinka Přes ebay by to byl minimálně měsíc, než dorazí… A nějak si nedovedu představit se ještě měsíc nervovat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
11.2.14 17:27

@Milu_Stodůlky jistě máš pravdu, že prvním zaslechnutí srdíčka bych hned věděla, že je to ono… Ale já spekuluju, jestli ty zvuky, co cítím jsou převalování a můžu být klidná, protože je mimčo aktivní a v pohybu. :) asi si nechám napsat papíry na hlavu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
11.2.14 17:28

@evick2 já mám taky pocit, že mě to uklidní… jenže při mé šikovnosti ho přiožím špatně a budu hysterická, že nic neslyším. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
11.2.14 17:30
@Markouš píše:
Taky si říkám, že nejlepší by bylo nic nečíst… Ale nikdy mi to nevydrží… Třeba jako teď… Mám křeče do břicha a na omak bolestivější dělohu a už se ženu k internetu, jestli je to normální, nebo není. Je jasný, že strach o miminko je normální, ale měli jste to taky takhle nezdravě?

Já teď zase študuju furt předčasné porody. :zed: :zed: :zed: Už jsem si to několikrát zakázala a stejně na ten internet vlezu a čumim na to. Strašně se bojím, že bych měla už teď rodit a to jsem dnes byla v poradně a vše je OK. :lol: Ve 24 tt jsem byla i na pohotovosti, když mě trochu jinak bolelo břicho. Dr mi pouze řekl, abych trochu víc odpočívala. Ale jakmile je něco zle, už hledám na internetu, co by to mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
11.2.14 17:31

@Markouš neboooj prvně budeš tápat, já furt nevěděla jestli to není můj tep tak jsem zas poslouchala svý srdce abych odlišila ten zvuk :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: a pak už jsem věděla, proto jsem mohla druháčka poslouchat od 10tt protože jsem veděla jak to zní a i když to bylo slabě věděla jsem, že tam je oukej :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí