Františkovy lázně 2014, jede někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.2.14 22:10

@kudiska děkuji moc za informace. Jestli správně čtu Tvůj podpis, tak Vám se taky po lázních zadařilo. :kytka:
Jak moc si člověk může vybírat termín? Ptám se hlavně kvůli manželovi - já jsem teď doma s malým, ale on by si musel hlásit dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
11.2.14 00:58

@panikralickova ano, do mluvíš si temnín, který ti vyhovuje. Tvůj doprovod jede buď jako samoplátce s procedurami nebo bez nich. Má lepší cenu, když je doprovod. Bez procedur to nebývalo o moc levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
11.2.14 10:03

@Capelucita ked by siel so mnou manzel ako doprovod, tak by platil menej ako je uvedene v cenniku, ktorý maju na svojich strankach??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
11.2.14 10:08

@panikralickova no..vzala jsem to z gruntu, změnila CAR, doktora, byla u léčitele, pila bylinkové čaje a lázně, změna léků u stimulace a vyšlo to!

Myslím, že velký vliv měly určitě lázně, odpočinula jsem si hlavně i psychicky a dr mi to doporučil, že vaječníky se krásně zregenerují, já jsem si je totiž zařídila ještě přes starý CAR a týden před odjezdem byla u nového dr.

A jak píše @Capelucita termín si dohodneš podle sebe, musíš pouze nastoupit max do 3 měsíců od schválení pojišťovnou a samozřejmě nejlépe mezi ms, protože pobyty neprodlužují (spíše výjimečně) a když máš ms, tak o ty nejlepší procedury přijdeš a nahradit se nedají, protože by to byla pak velká zátěž na ty vaječníky, má to svůj postup, takhle mi to vysvětlovala dr tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
11.2.14 11:23

@katulka3010 tak to nějak bylo v 2011, měli na to akci, přišla mi nabídka, ale nikdo se mnou nejel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
11.2.14 13:00

Tak nastupuji 6.4. budu bydlet Dr. Adler. Jelikož jedu s mamkou tak jsme potřebovali dvoulůžák a na Pawliku už jsou jen jednolůžáky. Jako doprovodná osoba bude mít mamka procedury a zvýhodněnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
11.2.14 13:03

@Danny001 ak mozem vediet, kolko bude doplacat.tiez sa tam chystam a rada by som vedela cenu pre manzela.ak by to bolo do 25 000, tak by o tom mozno aj uvazoval a ja by som bola uplne happy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
11.2.14 13:06

@katulka3010 koukni tady. Jsou tam doplatky podle jednotlivých hotelů a podmínky pro doprovodnou osobu. Zavolej si tam co nejdřív, už mají prý hodně zablokováno pro cestovní kanceláře. http://www.frantiskovylazne.cz/…vod-klp-plp/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
11.2.14 13:54

Manzel sa vyjadril, ze so mnou nepojde, tak uz to je jedno, len dufam, ze nebude namietat, ze si zaplatim jednoluzkový pokoj. nebudem prva, ani posldna, ktora tam bude bez manzela. v kutiku duse som dufala, ze so mnou pojde.som sklamana, ale budem respektovat jeho rozhodnutie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
11.2.14 13:59

@katulka3010 Nebuď smutná. Kdybych nejela s mamkou tak bych si taky zaplatila z jednolůžák. Přítel se mnou taky nemůže jet. A už víš termín kdy pojedeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
11.2.14 14:03

To este neviem. vcera som volala na pojistovnu a chýba im razitko a najeke udaje od obvodacky, tak sa bude cakat na to. a kedze pojdem sama, tak je to asi jedno kedy nastupim.ak by to slo, tak by som sla asi uz v breznu, aby som potom mohla ist co najskor na IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
11.2.14 14:05

@katulka3010 Já to ještě nemám ani schválené, ale raději jsem si už ten pobyt zabukovala. Tak snad mi to VZP přiklepne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
11.2.14 14:31

@Danny001 aj ja uz mam termin.30.3 do hotelu Goethe. jednoluzak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
11.2.14 14:33

@katulka3010 super :lol: Dorazím o týden později, tak pokud se budeš chtít potkat tak dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
11.2.14 14:38

@Danny001 budem rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie