Františkovy lázně 2014, jede někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1475
3.2.14 21:40

@merlose tyjovka, tak balit baterku by mne fakt nenapadlu, ale vezmu s sebou :D. To musel byt docela mazec hledat takhke napenena neco po tme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
3.2.14 21:52

Melrose: jaké bylo jídlo? Nebudeme mít hlad? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
3.2.14 22:17

@merlose Mě přijde chvilku co jsi psala, že pojedeš :lol: Ten čas hrozně letí. A seznámila jsi se s někým?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
4.2.14 20:25

Ahoj holky, musim si tady trochu postezovat, nejak nemuzu rozdychat jednu vec. Listky na pendolino koupeny, v praci volno nahlaseno, zastup zajisten, uz chytam cestovni horecku a v tom mi dnes prijde dopis z lazni, ze jedu az 9.3. :cert:. Nechapu, ja jsem tam totiz volala, ze v breznu tady potrebuji byt a tak jsme se s pani po telefonu domluvily na 9.2. Nevim jestli pani spatne slysi, ci co. No to se kazdopadne dozvim, az tam zitra budu volat. Ale myslim si, ze si jaksi ochotna pani z obchodniho odd. FL spletla mesic. Ona je totiz v breznu 9. taktez nedele. Proste dny vyhazeji uplne stejne, akorat je zde mensi detail, ze unor ma jen 28 dni ze. Ja proste zurim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
4.2.14 20:32
@Capelucita píše:
Melrose: jaké bylo jídlo? Nebudeme mít hlad? :)

Určitě nebudete. Jídlo je tam třikrát denně. K obědu si můžete vybrat ještě dezert nebo ovoce. Oběd si můžete vybrat ze čtyř a večeři z pěti chodů. Většinou to bylo výborné. Snídaně je formou bufetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
4.2.14 20:34
@Drbna777 píše:
@merlose Mě přijde chvilku co jsi psala, že pojedeš :lol: Ten čas hrozně letí. A seznámila jsi se s někým?

Nakonec se nás tam sešlo asi osm super bab. Výborná parta. Plánujeme už srazík. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
4.2.14 20:36
@klarrka píše:
@merlose tyjovka, tak balit baterku by mne fakt nenapadlu, ale vezmu s sebou :D. To musel byt docela mazec hledat takhke napenena neco po tme :)

Byl to velký mazec. Baterku určitě doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
4.2.14 20:44
@merlose píše:
Nakonec se nás tam sešlo asi osm super bab. Výborná parta. Plánujeme už srazík. :D

Nás se tam sešlo na podzim asi 15 a také budeme plánovat sraz. Docela jsme zůstaly v kontaktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
4.2.14 20:45

@klarrka Určitě tam zítra zavolej. Všechno se dá domluvit. Jestli jsi to domlouvala teď někdy, tak se mohlo stát že odešel dopis a ty to už máš přehozené. Tak dej vědět jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
4.2.14 20:45

My taky. Je to super. Na podzim pojedu ještě jednou, tak snad budu mít zase štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
4.2.14 20:48

Já plánuju jaro a pak podzim. A kdy na podzim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
4.2.14 22:41

Ještě přesně nevím. Zažádám si, až budu vědět termín operace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
4.2.14 23:07

Merlose, takže už jsi rozhodnutá, že na podzim pojedeš zase do FL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
4.2.14 23:16

Doktor mi doporučuje zase Frantovky. Takže vlastně rozhodl za mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
5.2.14 09:59

Ahoj holky, mám pár dotazů na Františkovy lázně. Včera mi je doporučila imunoložka, takže teprve půjdu k obvoďákovi to vyřizovat. Jen by mě zajímalo jak dlouho trvá vyřízení žádosti na lázně a jak je to pak s nástupem do lázní. Termín si vybíráte sami a nebo vám ho určí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí