Františkovy lázně 2014, jede někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30
8.1.14 21:08

@Drbna777 No uvidíme, já doufám :D

Nevím, jestli si mám zamluvit termín už teď a pak ho kdyžtak zrušit nebo jak? A jak dlouho má pojišťovna na vyřízení žádosti? Ach ta byrokracie. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
8.1.14 22:36

@mili 34 pojistovna na to ma 30dnu, ale ja to mela do tydne schvaleny a termin i s pokojem jsem si zamluvila driv a pripadne pak se to da zrusit, je to normalni praxe u nich, ale ja jela v letni sezone, tak bylo vic narvano, nez bude asi ted v zime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
9.1.14 22:01

Já zamlouvala termín a pokoj dopředu a od pojišťovny jsem to měla schválené do 14 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
9.1.14 22:36

@kudiska moc dekuji za info. Mam za sebou 1×iui a 1×ivf..neni to malo?:) zkusim se gyndarky zeptat v caru se mi moc ptat nechce, ale jela bych hned. Je tam dost mladych zen predpokladam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
10.1.14 08:57

@Vrk myslím, že na počtu nezáleží, já jela po 2× neúspěšném IVF a 1× IUI, po léčbě ve FL a dalších věcech bylo 3. IVF úspěšné a nyní čekáme dvojčátka :kytka:

Určitě bych to zkusila, ani se nijak neptala, klidně řekni, že si něco vyřizovala na pojišťovně a že ti řekli, že by si měla nárok na lázně, tak jestli by ti napsala doporučení a pak odnést k obvodní a poslat nebo donést na pojišťovnu. Nebo si zavolat na pojišťovnu a pozjišťovat, jestli by si měla nárok.

Jsou to malé lázně, člověk to tam má prochozené hned, ale v okolí je spousta zajímavostí, dá se jet vlakem, busem nebo pokud by si jela autem (my si udělaly výlet do Chebu, Mariánských lázní, jezero Amerika). Já byla přelom květen/červen, 3 holky jsme se tady potkaly přes emimino a dojely v průběhu 14dnů za sebou a s 2 dalšími jsme se tam seznámily a nakonec nás bylo 5. Od té doby jsme nerozlučné a píšeme si každý den ;) zbyly jsme tedy 4 (jedna se odmlčela) a 3 z toho jsme těhotné, čtvrtá ne, ta už má dospělé dcery :mrgreen: takže by se dalo říct, že 100% úspěšná léčba a to jsme měly různé problémy a diagnózy, ale všechny po IVF.

nevím, jak je to v zimě, ale určitě tam někoho potkáš, já prvních pár dnů, kdy jsem tam byla sama chodila cvičit do fitka, plavat do aquafora, procházela jsem se, četla, hodně relaxovala…ale taky byla z těch procedur tak unavená, že každé odpoledne usnula jak špalek, je to docela náročný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
10.1.14 09:12

@Vrk Ahoj, já jsem se zeptala normálně na gyndě. a hned mi napsala doporučení. Tak teď čekám zda mi je schválí. Termín ještě nemám zamluvený, tak se tam třeba sejdeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
10.1.14 10:17

@kudiska Díky za info. M. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
10.1.14 10:50

@mili 34 juu to by bylo fajn. Hned zkusim a kdy bys chtela jet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
10.1.14 10:50

@kudiska dekuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.14 12:48

Ahoj já sem se ptala na gyndě doktorka napsala doporučení to sem odnesla k obvoďákovi ten to před vánoci odeslal na pojišťovnu a včera mi přišlo schválení na kompl. léčbu. Teď akorát nevím jestli si mám termín zarezervovat sama nebo jestli se mi ozvou z lázní. Chtěla bych jet co nejdřív konec ledna začátek února. S manželem jsme už podstoupili neúspěšně 2× IVF a 1× IUI :,(.Tak snad lázně zaberou. Jedete některá do František v lednu nebo únoru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
10.1.14 19:56

@koblížek 33 Určitě si tam zavolej hned, pojišťovna pošle schválení i na lázně. Dřív to bylo tak, že by si měla čekat a lázně by ti přidělili termín, ale vzhledem k tomu, že je to na 3 týdny, tak je nejvýhodnější si to zvolit mezi menstruací, pokud to jde, během menstruace totiž nejsou skoro žádné procedury vyjma např. gynekologické jógy, šlapací bazénky či koupele nohou apod. a nelze si je pak nahradit další týden apod.

Určitě ti to pomůže v tom, aby se vaječníky zregenerovali, ty si se pořádně zrelaxovala a když občas slyšíš příběhy i někoho jiného, tak to posílí tvou víru ;) poté se doporučuje absolvovat další IVF do 1-2 měsíce, tedy co nejdřív. Účinnost je půl roku, ale já byla s dr dohodnutá, že se vrátím, budu mít menstruaci a pak hned v dalších cyklu začneme, tak si můžeš i toto dohodnout, pokud budete chtít.

Vajíčka jsem předtím měla katastrofická a po lázních (pila jsem tam tedy ještě čaje od léčitele a brala to zodpovědně, odpočívala, spala - přestala kouřit a nikde dlouho neponocovala) jsem je měla špičkové kvality - odebrali mi 8 folikulů, z toho 7 vajíček a všechny se oplodnili!!! Embryoložka nechápala a já ji podezírala, že mi vyměnili kartu! Opravdu to funguje! Přitom u 2. IVF jsem měla 3 vajíčka a na ET nedošlo, u 1. IVF zbylo pouze 1 vajíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
10.1.14 22:11

@kudiska a muzu se zeptat jake caje jsi pila?:) ze bych prikoupila :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
10.1.14 23:23

@Vrk já byla u léčitele pana Bohumila Jukla a byly to speciálně namíchané směsi přímo od něj z jeho bylinek, níže posílám odkazy - vše bylo na základě prohlídky (nic o mně nevěděl):

http://www.jukl.cz/…ost/d-70480/ - ráno a večer
http://www.jukl.cz/…iky/d-70522/ - po obědě a po večeři

pak ještě čaj na štítnou žlázu (diagnostikoval problémy, ale u lékaře se nepotvrdilo) a pak 2× denně jsem si masírovala vaječníky touto mastí: http://www.jukl.cz/…ast/d-70558/

předtím jsem si nechala namíchat Čaj Báby Radlické na otěhotnění u jedné bylinkářky dle receptu, tak můžeš zkusit i to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
11.1.14 00:05

@kudiska dekuji, mrknu na to a treba neco vyberu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.14 20:20

Ahoj :mavam: děkuji za radu zkusím tam zavolat :),jen nevím jaký hotel si mám vybrat abych nemusela na každou proceduru někam jinam. Četla sem na ofiko stránkách že PAWLIK BELVEDER a ADLER se specializují na gyn. léčbu. Ještě nevím jak to je s ubytováním pokud mam KLP a chtěla bych si vybrat hotel ale nechtěla bych žádný nadstandart nebo něco jinýho než co platí pojišťovna. Protože penízky budou potřeba na další IVF. V jakém hotelu jsi byla Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí