Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@brumdinka Já už se těším na jaro a jak si odpočinu. Nebo třeba už budu těhule
Ale kdyby ne tak se mám alespoň na co těšit.
Jj jen se těš
a kdybys chtěla tak si klidně udělaj výlet k nám do Aše…tady je taky klídek a úžasná procházka nahoru na Rozhlednu mmch troufnu si říct, že nejkrásnější v ČR a že sme těch rozhleden prolezli
jen ta restaurace už nefunguje, v rámci konkurenčního boje ji kdosi podpálil ![]()
Na rozhledně jsem byla již minulý rok a jak říkáš je moc krásná. Jedna z nejhezčích, ale i ta u Chebu je také hezká. To co se staví dneska se s tím nedá srovnat.
Mě se ještě hodně líbí rozhledna v Krásnu, ale bohužel jsem vždy jen kolem jela a nikdy jsem tam nebyla tak snad to příště konečně vyjde.
@Drbna777 jo v Krásnu je taky pěkná, taky jsme tam byli…jen je tam poněkud horší přístup resp.se jde přes louku plnou krav a bejků..né moc příjemnej pocit..ta na Zelený hoře v Chebu je taky unikátní, ale málokdo si toho všimne ![]()
Ja uz se tak tesim az se na ty lazne zeptam. Snad to vyjde a s nekteryma se tam sejdem ![]()
Zdravím ve spolek. Úvodem musím dost důrazně nesouhlasit s nepřihlášenou Ostružinou. Nevím, co si v lázních představovala, že bude mít za program pro děti, ale pokud vím, tak pro děti je nejlepší pohyb a vylítat se.
Také si mi nelíbí její definitiva, že lázně jsou na nic, s tím fakt nesouhlasím. Františkovy lázně mají v léčbě neplodnosti velkou úspěšnost, třebaže dnes už jsou brány jako příprava těla pro další IVF. Byla jsem tam na léčbě před pár lety a u mě léčba zabrala, do roka jsem 2× otěhotněla (po IVF, to první otěhotnění nedopadlo) a mám i díky Františkovi krásnou holčičku (celkem jsme k vůli ní absolvovali 7 pokusů IVF/NIVF). Rádi bychom sourozence a jedeme do FL jako samoplátci alespoň na 2 týdny. I s naší holčičkou. Na hotelech, mluvím o společnosti Lázně Františkovy lázně, nám zdarma zapůjčí postýlku. Když jsem byla v lázních já, jedna holčina tam měla na 2 týdny svého synka (i s hlídáním). My s mužem se budeme o hlídání Marušky střídat, máme slíbeno, že nám naplánují procedury, aby to šlo.
V okolí je spousta možností na výlety, je to tam fakt super. V ČR je spousta lázní, FL jsou jedny z těch lepších, hodně se tam dbá o to, aby se pacienti zabavili. Větší jsou jen Mariánky a Karlovy Vary.
@Capelucita musím ti dát za pravdu a souhlasit! Setkaly jsme se tam celkem 3 holčiny odsud a všechny jsme těhotné a všechny různé problémy, IVF apod. věřím, že to určitě nastartovalo vaječníky na další cyklus IVF a vajíčka jsem měla ukázková a u kamarádky, která neměla ovulaci se stal zázrak a po návratu z lázní otěhotněla zcela přirozeně, přestože za sebou už měli několik IVF a KET
Člověk tam k tomu léčení taky musí přistupovat trochu zodpovědně, bylo tam spousta holčin, co pařily do rána, cigarety, alkohol… my si taky daly s holkama víno a poseděly, ale vždy jsme taky odpočívaly ![]()
@kudiska nebyla to Petkali, kdo otěhotněl přirozeně? Pokud ne, tak ona je další.
Nás tam bylo z e-mimi 6, o jedné vím, že ji to nepomohlo, další mají nebo čekají své biodítě. Probírala jsem to s primářskou Brandejskou z Gennetu, ona říkala, že se pomůže prokrvit daná oblast a že lázně vidí jako velmi přínostné. Tak mi drž palce, ať nám to pomůže. Jen Marušku budu hlídat, aby Frantíkovi nešmátla na pindíka.
Budeme tam s ní jako reklama v kočárku na lázně.
@Capelucita jj Petkali, zustaly z nas velke kamaradky, bydlime od sebe 5 min, tak uz planujeme prochazky s kocarkama
a pravidelne se navstevujeme a piseme si denne s holkama z lazni. Dalo nam to dvojcatka a skvelou kamaradku
Musím souhlasit s výše uvedeným. Jedné kamarádce se po lázních vyléčila endometrióza. Druhá otěhotněla do půl roku po lázních a na Silvestra se jí narodil chlapeček a další kamarádka otěhotněla hned po lázních z IVF a dneska má půlroční dvojčátka.
Ahoj holky.
Můžete mi napsat za jak dlouho vám schválili lázně na pojišťovně?
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď