Františkovy lázně 2014, jede někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1698
13.1.14 21:07

@brumdinka Já už se těším na jaro a jak si odpočinu. Nebo třeba už budu těhule :lol: Ale kdyby ne tak se mám alespoň na co těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
13.1.14 21:12

Jj jen se těš 8) a kdybys chtěla tak si klidně udělaj výlet k nám do Aše…tady je taky klídek a úžasná procházka nahoru na Rozhlednu mmch troufnu si říct, že nejkrásnější v ČR a že sme těch rozhleden prolezli :) jen ta restaurace už nefunguje, v rámci konkurenčního boje ji kdosi podpálil :(

http://itakura.kes.tul.cz/…edny/as.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
13.1.14 21:31

Na rozhledně jsem byla již minulý rok a jak říkáš je moc krásná. Jedna z nejhezčích, ale i ta u Chebu je také hezká. To co se staví dneska se s tím nedá srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
13.1.14 21:32

Mě se ještě hodně líbí rozhledna v Krásnu, ale bohužel jsem vždy jen kolem jela a nikdy jsem tam nebyla tak snad to příště konečně vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
13.1.14 21:57

@Drbna777 jo v Krásnu je taky pěkná, taky jsme tam byli…jen je tam poněkud horší přístup resp.se jde přes louku plnou krav a bejků..né moc příjemnej pocit..ta na Zelený hoře v Chebu je taky unikátní, ale málokdo si toho všimne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
13.1.14 23:36

Ja uz se tak tesim az se na ty lazne zeptam. Snad to vyjde a s nekteryma se tam sejdem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
15.1.14 21:05

Určitě se tam seznámíš s fajn holkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
18.1.14 20:42

Zdravím ve spolek. Úvodem musím dost důrazně nesouhlasit s nepřihlášenou Ostružinou. Nevím, co si v lázních představovala, že bude mít za program pro děti, ale pokud vím, tak pro děti je nejlepší pohyb a vylítat se. :) Také si mi nelíbí její definitiva, že lázně jsou na nic, s tím fakt nesouhlasím. Františkovy lázně mají v léčbě neplodnosti velkou úspěšnost, třebaže dnes už jsou brány jako příprava těla pro další IVF. Byla jsem tam na léčbě před pár lety a u mě léčba zabrala, do roka jsem 2× otěhotněla (po IVF, to první otěhotnění nedopadlo) a mám i díky Františkovi krásnou holčičku (celkem jsme k vůli ní absolvovali 7 pokusů IVF/NIVF). Rádi bychom sourozence a jedeme do FL jako samoplátci alespoň na 2 týdny. I s naší holčičkou. Na hotelech, mluvím o společnosti Lázně Františkovy lázně, nám zdarma zapůjčí postýlku. Když jsem byla v lázních já, jedna holčina tam měla na 2 týdny svého synka (i s hlídáním). My s mužem se budeme o hlídání Marušky střídat, máme slíbeno, že nám naplánují procedury, aby to šlo.
V okolí je spousta možností na výlety, je to tam fakt super. V ČR je spousta lázní, FL jsou jedny z těch lepších, hodně se tam dbá o to, aby se pacienti zabavili. Větší jsou jen Mariánky a Karlovy Vary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
18.1.14 21:58

@Capelucita musím ti dát za pravdu a souhlasit! Setkaly jsme se tam celkem 3 holčiny odsud a všechny jsme těhotné a všechny různé problémy, IVF apod. věřím, že to určitě nastartovalo vaječníky na další cyklus IVF a vajíčka jsem měla ukázková a u kamarádky, která neměla ovulaci se stal zázrak a po návratu z lázní otěhotněla zcela přirozeně, přestože za sebou už měli několik IVF a KET

Člověk tam k tomu léčení taky musí přistupovat trochu zodpovědně, bylo tam spousta holčin, co pařily do rána, cigarety, alkohol… my si taky daly s holkama víno a poseděly, ale vždy jsme taky odpočívaly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
18.1.14 22:28

@kudiska nebyla to Petkali, kdo otěhotněl přirozeně? Pokud ne, tak ona je další. :) Nás tam bylo z e-mimi 6, o jedné vím, že ji to nepomohlo, další mají nebo čekají své biodítě. Probírala jsem to s primářskou Brandejskou z Gennetu, ona říkala, že se pomůže prokrvit daná oblast a že lázně vidí jako velmi přínostné. Tak mi drž palce, ať nám to pomůže. Jen Marušku budu hlídat, aby Frantíkovi nešmátla na pindíka. :lol: Budeme tam s ní jako reklama v kočárku na lázně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
18.1.14 22:57

@Capelucita - kdy se sem chystáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
19.1.14 09:57

@Oter druhá polovina března.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
19.1.14 10:09

@Capelucita jj Petkali, zustaly z nas velke kamaradky, bydlime od sebe 5 min, tak uz planujeme prochazky s kocarkama :srdce: :srdce: a pravidelne se navstevujeme a piseme si denne s holkama z lazni. Dalo nam to dvojcatka a skvelou kamaradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
19.1.14 11:03

Musím souhlasit s výše uvedeným. Jedné kamarádce se po lázních vyléčila endometrióza. Druhá otěhotněla do půl roku po lázních a na Silvestra se jí narodil chlapeček a další kamarádka otěhotněla hned po lázních z IVF a dneska má půlroční dvojčátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
20.1.14 15:21

Ahoj holky.
Můžete mi napsat za jak dlouho vám schválili lázně na pojišťovně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí