Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@weddiene podle vyhlášky by měl být spermiogram v normě, zkus se dohodnout v CARu, ať ti dají ten nejlepší možný, mně to taky tak udělali…protože jinak bysme dávali kolem 1mil:-), některé pojišťovny to prý až tak nehrotí a co jsem četla, tak podmínky pojišťoven se trochu zmírnily, protože lázně prskaly, že jsou prázdný a nikdo tam krom cizinců nejezdí
My máme hodně špatný spermiogram a kamarádky taky a nebyl problém s pojišťovnou.
Drbna777
ja jedu do frantiskovych lazni 9.2 2014
jeste nekdo jede v tomto obdobi…?
Ahoj holky ![]()
tak já jsem ve Františkách už týden jsem v Belvederu a je to tady super jak jídlo tak i personál. Procedury jsou teď v zimě hezky rozdělené takže většinou končím tak kolem půl jedný pak celé odpoledne volno tak chodím do aquafora protože mám neomezený vstup.je to fakt super. Hlavně se tu odreagujete a pokud budete mít dvoulúžák tak když bude dobrá spolubydlící tak to nemá chybu.Tak přeju hezké lázně ![]()
A je tu nekdo, kdo jede zacatkem unora
? Ja frcim 9.2., hotel Goethe ![]()
Ahoj holky, já nastupuji zítra, beru si PC, tak se ozveme, když budeme chtít. Budu bydlet v Pawliku ![]()
@Zoran jo to jsi Ty
. Ja si rikala, ze mi je ten nick nejaky povedomy ![]()
@klarrka píše:
A je tu nekdo, kdo jede zacatkem unora? Ja frcim 9.2., hotel Goethe
Já byla v Goethe v lednu. Nemělo to chybu, jen jim pořád vypadával proud.
Jednou to vypadlo, když jsem zrovna byla ve sprše. Měla jsem šampon na hlavě a byla jsem namydlená. Padlo pár velkých ran, něco zapraskalo a byla tma. Tak jsem vylezla a potmě v kufru hledala baterku. Velká komedie.