Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kudiska tak to je dobře.
@pingvin na samotné pojišťovně. Manžel to v pátek donesl do podatelny, v pondělí to šlo na schvalovačku a v úterý, když jsem tam volala, jestli něco nechybí, tak mi řekli, že to bylo v pondělí schváleno. Písemně to přišlo asi za 2-3 týdny.
@Capelucita děkuju a u jaké jsi pojišťovny? A musí ti to přijít domu písemně než odjedeš do lázní? Já totiž špekuluju jestli to stihnu. Musím se vrátit do konce března, v dubnu už musím být v práci, jenže začátkem února jdu na laparoskopii a gyndař mi nechce napsat doporučení dřív než po operaci.
@pingvin byla jsem v 2011. Jsem u VZP. Než jsem dala do kupy papíry, tak to trvalo asi 3 týdny, ale pojišťovna byla rychlá.
Já jsem u OZP a měla jsem to písemně do 14 dnů. Přichystej si papíry a zamluv dopředu termín a pak jen dej na pojišťovnu a mělo by to vyjít. ![]()
Ahoj holky, jak je to s tím spermiogramem a žádostí o lázně. Pojišťovnu mám 211 a manžel spermio opravdu mizerný. Na ifolince mi řekli, že se spermiogram k žádosti přikládá, ale neřekli mi jestli musí být v pořádku ![]()
@Drbna777 Už jsem to začala konečně řešit
Ještě musí zavolat do CARu, ať napíšou doporučení a pak za obvodním, ať napíše žádost o lázně. S tím spermiogramem se ptám, právě jestli to má vůbec smysl. Někde jsem tady četla, že musí být v pořádku. Tak snad mi to schválí ![]()
My jedeme, celá rodina, na 2 týdny na konci března.
Holky, jak to vypadá na tom Goethe?
Mmch, v roce 2011, kdy jsem ve FL byla na pojišťovnu, tak spg jsme přikládali. Pojišťovny snad nedají KLP, pokud je spg totálně bez spermoušů. Protože když je alespoň 1 pohyblivá, tak se s tím dá otěhotnět.
My máme hodně špatný spermiogram a nikdy jsem s tím pro schválení lázní neměla problém.
Jinak na Goethe jsem byla přímo na hlavní budově a musím si to chválit. Všichni byli moc ochotní a dobré jídlo. A měli by mít otevřeno snad celou zimu. Minulý rok když jsem tam byla v lednu, tak alespoň fungovali. ![]()
@Drbna777 někdo mi říkal, že s jídlem to tam bylo na podzim šílené, bylo ho prý málo. Ale ty zase říkáš, že to bylo fajn. Tak doufám, že máš pravdu. ![]()
Já byla pod Goethe ubytovaná už 3 a vždycky to bylo dobré, ale je pravda že na podzim si holky stěžovali. Na Adleru to prý bylo lepší.