Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@koblížek 33 Já jsem byla v Pawlíku, tenhle hotel je přes park, ale taková kratičká procházka (asi 300m od Belvedere a Adlera) a ráno a odpo jsem potkávala veverky:-) měla jsem zaplacený jednolůžák, strava formou bufetu, aquaforum nonstop + fitko, takže k tomu byly další výhody + internet na pokoji, minibar (já si tam dala svoje věci). My jsme všechny bydlely na Pawlíku, chodili jsme tam i do kavárny a večer se nemusely už někam drancat ven a ceny super, udělaly jsme si kartičku Aquaforum clubu a měli jsme 50% slevu na nápoje.
Adler je starší hotel, pěkný, místo u stolu máš přiřazené (na Pawlíku si sedneš, kam chceš, prostě restaurace), strava formou předem daného menu (3 dny dopředu snad vybíráš jídlo, co si dáš), pokoje normální. Belvedere je hned vedle Adlera. Mně nabídli jen Adler nebo Pawlík. Do Adlera jsem chodila na hromadné cvičení - Mojžíšovou, v Pawlíku jsem měla fyzioterapii, elektroléčbu, masáže a podzemní chodbou jsem chodila do Císařských lázní, což jsem dost ocenila (květen/červen byla ta strašná zima) - perličkové koupele, šlapací bazénky, uhličité koupele, koupele nohou - a v té zimě se oblékat a rozpařená jít ven…byla jsem za to ráda.
Tam, kde budeš ubytovaná budeš mít i doktora, takže je to vlastně jedno. Já byla v Pawlíku moc spokojená, za 3 týdny jsem platila 9tis doplatek a přijde mi to adekvátní.
Nejvzdálenější procedury jsou v Luisiných lázních, které jsou přes celou kolonádu a je jedno, kde bydlíš, tam jsou hlavní procedury na gynek. problémy - vaginální irigace a slatinný tampón a pak ještě hromadné cvičení v bazénu, ale to já si pak změnila na fyzioterapii, když se mi zablokovali záda a nechtěla jsem chodit do studené vody, tak mi to doktorka přepsala a bylo to mnohem účinější, protože mi srovnala bederní páteř, která souvisí i s dělohou a odblokovala spoustu bolestí.
Ahoj díky za info já sem uvažovala o Adleru tak si zítra budu volat do lázní. Ještě se Tě zeptám mam volat přímo do hotelu nebo na tu info linku lázní?
Já byla na Adleru a také to tam bylo dobré. Sice máš stálé místo v jídelně ale zase jsem se spíš seznámila.
To stálé místo v jídelně mi celkem vyhovuje nerada hledám volné místo. Tak zítra uvidim jestli bude volno chtěla bych jet 26.ledna. Nevím jestli se může nastoupit o víkendu?
@koblížek 33 můžeš nastoupit i o víkendu, já nastupovala v sobotu, původně mi nabízeli až v neděli, ale to bych taky v neděli musela odjet a přece jen, když jsem se vracela, tak jsem chtěla být, co nejdřív doma.
Zavolej si na info linku, to je lepší, podívají se rovnou, co mají volného a dokážou ti říct všechno info a zkus si to spočítat podle té ms:-)
To jedeš už tak brzo? Kamarádka jede od 2.2. tak tam budete 2 ![]()
@Vrk Ahoj, chtěla bych jet v únoru. Bylo by fajn kdyby jsme se tam sešly, že by jsme se podpořily a tak.
Mám vojenskou ZP a tam mi teď v pátek řekli, že mají vlastní dům takže bych si nemohla vybrat hotel a že mi určí i termín
. No, tak uvidíme, jasně že bych si raději vybrala hotel i termín, ale budu ráda když mi to schválí i když bych se musela přizpůsobit. A hlavně, že to zabere. Mám za sebou už 5IVF. Z toho duhého mám syna, ale chtělo by to aspoň ještě jedno. ![]()
@mili 34 ahojky, ja se na to koncem mesice zeptam u gyn a snad mi to napise. Klidne pojedu taky hned. Tak treba se potkame
ja mam zatim ivf a bez deti…takze u me by to chtelo aspon 2 deti nejmene jeste ![]()
Ahoj tak nastupuji 26.01 LH BELVEDER tak snad se s některou z Vás potkám
@mili 34 s tím termínem by ti mohli vyjít vstříc, co se týče menstruace, protože ti to pak opravdu nikdo nenahradí ty nejdůležitější procedury, které jsou na vaječníky, tak to zkus. Sice se píše, že lékař může ve výjimečných případech (ms) prodloužit pobyt o týden, ale nechtějí to dělat, protože to pojišťovny nechtějí platit a pak křičí
Ahoj holky.
Ptám se vás zkušenějších, jaký máte názor na léčbu v lázních pokud jsem v současné době díky hormonální léčbě v umělém přechodu. Jinak mám za sebou 3 neúspěšná IVF, 2 laparoskopie a teď se léčím s endometriózou.
Děkuju za odpovědi ![]()
Já bych to zkusila. Kamarádce se tam zlepšila (zmizela) endometrióza a hlavně se tam zklidníš a dáš se do kupy
@Drbna777 souhlas hlavně s tím klidem…je tam opravdu neskutečnej klídek ![]()
@mili 34 Já bych zkusila zavolat do lázní a domluvit si jaký hotel chceš jinak budeš na Luně a sama. Jsou tam fakt jen důchodci. Mladé holky jsou v Adleru a Pawliku a Belvederu. A když to jednou máš schválené tak je to schválené. Jinak by jsi neměla ani zdarma vstupy do Aquafora.