Františkovy lázně 2014, jede někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4200
7.12.13 00:04

@Drbna777 - kdy se sem chystáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ostružyna
7.12.13 00:04

Když to srovnám s ML, tak františkovy jsou asi 2× levnější, cca 1200/den all inclusive. Už proto by mohli něco pro rodiny s dětma dělat, ne všichni tam jsou kvůli gyndě…

• Citovat
  • Upravit
4200
7.12.13 00:08

@ostružyna - když to máš těžké. Frantovky jsou hlavně na gynekologické problémy, péče po onkologických onemocněních a na pohybový aparát. Navíc se tu léčí projímavými prameny a rašelinou, což oboje není pro děti zrovna vhodné. Dětské lázně jsou pár kilometrů odtud, takže se to jednoduše nevyplatí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
7.12.13 00:09

@Oter nemá to prostě řešení, město krásný, snaha byla, ale co s nima? Ať se radnice snaží, stejně to lidi prostě vidí a nikdo by tam podle mě žít nechtěl. Jezdili jsme tam nakupovat právě z Jesenice (manžel surfař) FL jsou sice malé, ale klidně si tam dovedu představit život. Myslím, že to máte dobré, když jste si takto vybrali. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ostružyna
7.12.13 00:12

@Oter jaké dětské lázně jsou nedaleko?

• Citovat
  • Upravit
7.12.13 00:16
@ostružyna píše:
@Oter jaké dětské lázně jsou nedaleko?

Lázně Kynžvart :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ostružyna
7.12.13 00:20

@Marcela-3dárečci aha, tak to za standardní lázně ani nepovažuji, takhle to vypadalo jinde před 30 lety…

• Citovat
  • Upravit
7.12.13 00:21

@ostružyna To neřeším, já jen odpovídala na otázku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ostružyna
7.12.13 00:28

Ono reálně dnes lázně nic nevyléčí, protože je medicína jinde než před 100 lety, kdy to byla často jedinná možnost to nějak nezhoršit. Dřív se po operaci žaludku šlo na 5W do lázní, dnes vás druhý den pošlou domů :-), protože se to posunula jinam.

Si vybavuji jak v době boje o tu nesmyslnou ubytovnu v Jánských lázních se zeptali Pafka a ten je s tím poslal k šípku
 http://www.rozhlas.cz/…vna--1220095

:mrgreen: :mrgreen: už proto by FL mohli začít něco dělat i pro rodiny.

• Citovat
  • Upravit
4200
7.12.13 08:52

@ostružyna - vybavenost je věc druhá, ale jednoduše Lázně Kynžvart fungují jako dětské. Upřímně si myslím, že největší přínos lázní není v léčbě, ale v nuceném oddpočinku. Když je člověk doma, stejně musí řešit problémy běžného života atd., takdy ne. I pro tu neplodnost je to myslím rozhodující. Jinak pro rodiny s dětma je tu třeba možnost apartmánů nebo tu je penzion U Námořníka (ten je právě pro rodiny) nebo kousek je penzion a hotel Seeberg. Upřímně, já si myslím, že by se jim investice spojená se změnou cílového segmentu zákazníků fakt nevyplatila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ostružyna
7.12.13 08:57

@Oter když vidím ty jejich inzeráty 1000,–/den za plnou penzi nebo 1200/den za all inclusive s 18 klaickými procedurami, tak si myslím, že jsou opravdu na dně, částečně se spoléhají na VZP, ale neumí prodat vlastní klasickou (ne wellness) nabídku.

S neplodností nepomohou, žádná srovnávací studie prostě není, narozdíl od jiných metod. Ale je to samozřejmě jejjich věc… mně jen vadí, že jsem kdysi hledala hodinu vhodný pobyt a s tímto chováním jsem opravdu nepočítala, mea culpa

• Citovat
  • Upravit
4200
7.12.13 09:01

@ostružyna - je pravda, že dobře polovina lázeňských domů je zavřená a jediné hotely, které fakt fungují jsou většinou pro zahraniční klientelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
7.12.13 09:08

@Drbna777 Byla jsem na léčení neplodnosti letos květen-červen na 3 týdny a bylo to super! Našla jsem si tam 4 kamarádky, se kterými jsme ve spojení denně, léčba byla úspěšná a po dalším IVF čekáme dvojčátka ;) Je tedy pravda, že hodně seniorů, všechny jsem byly ubytované na Pawlíku, jídlo celkem šlo, některé dny horší a jindy lepší, nejlepší byly snídaně. Pokud by si chtěla něco vědět, tak piš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
7.12.13 09:20
@ostružyna píše:
Ono reálně dnes lázně nic nevyléčí, protože je medicína jinde než před 100 lety, kdy to byla často jedinná možnost to nějak nezhoršit. Dřív se po operaci žaludku šlo na 5W do lázní, dnes vás druhý den pošlou domů :-), protože se to posunula jinam.

Si vybavuji jak v době boje o tu nesmyslnou ubytovnu v Jánských lázních se zeptali Pafka a ten je s tím poslal k šípku
 http://www.rozhlas.cz/…vna--1220095

:mrgreen: :mrgreen: už proto by FL mohli začít něco dělat i pro rodiny.

Taky si to myslím, že je to úplně o něčem jiným. Ale ženská na tři týdny vydechne, popovídá si se ženskýma o svém trápení, a domů se vrací jako nová. Stejně dělá psychika nejvíc a tohle je nejlepší recept. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
8.12.13 09:31
@kudiska
@kudiska píše:
@Drbna777 Byla jsem na léčení neplodnosti letos květen-červen na 3 týdny a bylo to super! Našla jsem si tam 4 kamarádky, se kterými jsme ve spojení denně, léčba byla úspěšná a po dalším IVF čekáme dvojčátka ;) Je tedy pravda, že hodně seniorů, všechny jsem byly ubytované na Pawlíku, jídlo celkem šlo, některé dny horší a jindy lepší, nejlepší byly snídaně. Pokud by si chtěla něco vědět, tak piš.

Ahoj, je jedu už po několikáté, takže to už znám. Na mě to bohužel zatím nezabralo. Jednou jsem sice po lázních otěhotněla bohužel to nedopadlo. Ale určitě si tam člověk hodně odpočine, hlavně po psychické stránce. Také už mám několik kamarádek a prožíváme to spolu. Už 2 x jsem se takhle s někým dopředu seznámila a bylo to fajn. Jinak já mám zatím termín na květen, ale asi s tím budu hýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí