Františkovy lázně 2014, jede někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
6.1.14 19:35

Ježišmarja, už to čtu. Odvolávám co se jsem odvolala a slibuji co jsem slíbila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
6.1.14 19:36

@kudiska hm tak u nás bude problém s tím spermio :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
6.1.14 20:22

@markyj každá pojišťovna to má vážně jinak a jak jsem psala, měnila se vyhláška…taky se dá jet po laparoskopii, hysteroskopii apod. vždy do 3 měsíců od „operace“ nech si to napsat a případně si pojišťovna vyžádá, co k tomu ještě bude chtít a ty to dopošleš, určitě bych to zkusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
6.1.14 20:30

Co já vím byli tam holky s dobrým i špatným spermiogramem. Záleží na pojišťovně a jak to doktor napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
7.1.14 09:01

@kudiska na hysteroskopii jdu za 3 týdny, tak to bych se pak rovnou mohla zkusit zeptat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
7.1.14 09:02

@Drbna777 no určitě se tedy zkusím zeptat a na pojišťovnu bych mohla zkusit poslat e-mail :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
7.1.14 21:02

Určitě to zkus já jela do 2 měsíců po operaci. Tak třeba by jsme tam byli na jaře spolu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
7.1.14 21:10

@Oter no tak sněhový kalamity letos nehrozej…když nemáme sníh ani v Aši, tak je to fakt bída :P :lol: jinak přeju hodně úspěchů ve studiu, taky jí mám :D a štve mě, že na Ing. už musim jezdit do Plzně :P…jinak na Frantovkách oceňuju hlavně ten klídek…kdysi sem tam pracovala (U Františka bylo moje první zaměstnání - vždycky když tam přijedu jdu se tam mrknout) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.1.14 21:28

Ahoj, mám zažádáno o lázně, tak uvidím jestli mi je schválí, nejede někdo teď v únoru? Třeba budu mít štěstí a dostanu se tam. A doufám, že budou i ty následky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
7.1.14 21:38

Neboj lázně určitě dostaneš. Měla by tam jet jedna holčina o které vím, tak třeba se setkáte. Myslím, že jede od 2.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
7.1.14 21:40

@brumdinka - třeba kalamita tentokrát přijde v únoru nebo březnu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
7.1.14 21:47

@Oter no tak jako před 3 lety, kdy sem s pupkem jela z práce a vlak se zasek v Hazlově, jelikož dál už přes sníh neprojel, snad nebude :mrgreen: ještě že pro mě tehdy dojel táta autem (můj muž byl tehdy s autem taky v práci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
7.1.14 22:11

@brumdinka - to si pamatuju. Já se takhle zasekla v Planý. Sice pro nás měli připravené autobusy z nádraží do Mariánek, ale nějak nevychytali kapacitu, takže jsem tenkrát stála hodinu a půl před nádražím a čekala na další. :roll: No ono když to vezmeš kolem a kolem, tak loni na Velikonoce byl taky sníh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
7.1.14 22:20

@Oter no to já nezapomenu a nejen proto, že sem s mladším takhle jezdila do práce, když byl v bříšku až skoro do porodu…možná proto tak miluje vlaky :D jinak jo to je fakt, já ho taky čekám koncem března, v dubnu - synovec sliboval, že mýho staršího kluka naučí na snowbordu. tak sem na to zvědavá, jak dlouho budou čekat na sníh :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
7.1.14 22:36

@brumdinka - chlap už se taky nemůže dočkat, až v Třebeni zamrzne rybník, aby si mohl zahrát hokej. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí