Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ježišmarja, už to čtu. Odvolávám co se jsem odvolala a slibuji co jsem slíbila ![]()
@markyj každá pojišťovna to má vážně jinak a jak jsem psala, měnila se vyhláška…taky se dá jet po laparoskopii, hysteroskopii apod. vždy do 3 měsíců od „operace“ nech si to napsat a případně si pojišťovna vyžádá, co k tomu ještě bude chtít a ty to dopošleš, určitě bych to zkusila
Co já vím byli tam holky s dobrým i špatným spermiogramem. Záleží na pojišťovně a jak to doktor napíše.
@kudiska na hysteroskopii jdu za 3 týdny, tak to bych se pak rovnou mohla zkusit zeptat ![]()
@Drbna777 no určitě se tedy zkusím zeptat a na pojišťovnu bych mohla zkusit poslat e-mail ![]()
Určitě to zkus já jela do 2 měsíců po operaci. Tak třeba by jsme tam byli na jaře spolu. ![]()
@Oter no tak sněhový kalamity letos nehrozej…když nemáme sníh ani v Aši, tak je to fakt bída
jinak přeju hodně úspěchů ve studiu, taky jí mám
a štve mě, že na Ing. už musim jezdit do Plzně
…jinak na Frantovkách oceňuju hlavně ten klídek…kdysi sem tam pracovala (U Františka bylo moje první zaměstnání - vždycky když tam přijedu jdu se tam mrknout) ![]()
Ahoj, mám zažádáno o lázně, tak uvidím jestli mi je schválí, nejede někdo teď v únoru? Třeba budu mít štěstí a dostanu se tam. A doufám, že budou i ty následky
![]()
Neboj lázně určitě dostaneš. Měla by tam jet jedna holčina o které vím, tak třeba se setkáte. Myslím, že jede od 2.2.
@brumdinka - třeba kalamita tentokrát přijde v únoru nebo březnu. ![]()
@Oter no tak jako před 3 lety, kdy sem s pupkem jela z práce a vlak se zasek v Hazlově, jelikož dál už přes sníh neprojel, snad nebude
ještě že pro mě tehdy dojel táta autem (můj muž byl tehdy s autem taky v práci)
@brumdinka - to si pamatuju. Já se takhle zasekla v Planý. Sice pro nás měli připravené autobusy z nádraží do Mariánek, ale nějak nevychytali kapacitu, takže jsem tenkrát stála hodinu a půl před nádražím a čekala na další.
No ono když to vezmeš kolem a kolem, tak loni na Velikonoce byl taky sníh…
@Oter no to já nezapomenu a nejen proto, že sem s mladším takhle jezdila do práce, když byl v bříšku až skoro do porodu…možná proto tak miluje vlaky
jinak jo to je fakt, já ho taky čekám koncem března, v dubnu - synovec sliboval, že mýho staršího kluka naučí na snowbordu. tak sem na to zvědavá, jak dlouho budou čekat na sníh ![]()
@brumdinka - chlap už se taky nemůže dočkat, až v Třebeni zamrzne rybník, aby si mohl zahrát hokej. ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď