Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj termín buď můžeš nechat na nich a nebo tam přímo zavolat a domluvit si termín který vyhovuje tobě. Mě to trvalo od začátku vyřizování z Dr. a pojišťovnou měsíc. Od schválení návrhu musíš do 3 měsíců nastoupit ![]()
@Drbna777 děkuju za info.Tak to je docela rychlovka. A máš nějaký typ na ubytování?
Záleží kdy by jsi chtěla jet a kolik doplácet. Mě se velice líbilo na Adleru, ale ten bývá přes zimu zavřený.
@Drbna777 mě by nevíc kvůli práci vyhovoval nástup poslední týden v březnu, ale to nevím jestli je reálné stihnout a aby měli volno. Vůbec nevím kolik se doplácí. Ale podle imunoložky by mi to měli schálit celé na pojišťovnu.
@Danny001 realne to urcite je. Ja jsem zacala obihavat v puli ledna a 9.2. frcim smer FL
. Spis jde o to, aby meli volny pokoj. Je lepsi si tam brnknout s predstihem.
@Danny001 prosimte, a muzu se zeptat, co jsi mela. spatneho na imuno, ze Ti doporucili lazne?
@Drbna777 tak to dopadlo, jak nejlepe. mohlo, jeste jsem na tom vydelala
. Nakonec budu pobyvat v Pawliku a za pochybeni mi dali slevu 2000,–-
. Tak ja Ti tamto poslu asi zase zpet ![]()
Příspěvek upraven 05.02.14 v 16:47
@klarrka Tak to jsi měla taky rychlovku.Tak to si zkusím teda zamluvit dřív a snad mi to na VZP schválí. Bude stačit jen doporučení s imunologie od Mudr. Malíčkové a nebo budou chtít i nějaký potvrzení z gynekologie?
@Danny001 já jsem šla s doporučením z CARu ke gyndařovi, pak k obvodní a následně rovnou na pojišťovnu, ale já mám jinou pojišťovnu, než Ty. Pojišťovna schválený návrh odeslala za dva dny od odevzdání. Tak přeji, aby to vyšlo ![]()
Mna cakaju tiez Frantiskovy lazne, tak som zvedava ako tam bude a ci to vobec zaberie. navrh som podavala v pondelok.
@klarrka píše:
@Danny001 já jsem šla s doporučením z CARu ke gyndařovi, pak k obvodní a následně rovnou na pojišťovnu, ale já mám jinou pojišťovnu, než Ty. Pojišťovna schválený návrh odeslala za dva dny od odevzdání. Tak přeji, aby to vyšlo
Já to měla podobně
a do měsíce jsem jela.
K obvoďákovi mě objednali na příští pátek. Chtěla bych jet přelom března-dubna. Tak snad tam bude volno. Jaké doporučuješ ubytování? Našla jsem si, že holky jezdí do Dr. Adler a nebo do Pawlika.