Františkovy lázně 2014, jede někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1721
17.2.14 09:49

@Danny001 jamam navrh podany od 3.2. nikto mi nevravel, ze je potreba razitko a info od obvodacky, tak je to vratili na doplnenie. v piatok mi o tom doslo upozornenie. v stredu idem k obvodacke aby sa to doplnilo a snad mi to odklepnu.
do lazni idem poprve a ked som to podavala vo VZP, tak mi tiez nic nevravela. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
17.2.14 09:52

@katulka3010 Mě lázně doporučila na imunologii ale řekla mi, že musím na gynekologii i k obvoďákovi. Ještě že mám na gynekologii termín na roční prohlídku, jinak nevím kdy bych se tam dostala. Doktorka nestíhá a je to tam poslední dobou dost nepříjemné. Tak snad mi to napíše. U obvoďáka bych neměla mít problém. Oni ti to pak schválí rychle až to doložíš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
17.2.14 09:53

@koblížek 33 aha tak uvidím. Já myslela, že jsou pro všechny stejné ty procedury. A to navrhuje doktor až na místě jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.14 10:33

@katulka3010
To bude dobrý já myslím že ti to schválí a určitě to bude supr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.14 10:42

@Danny001
Jojo když přijedeš tak musíš na vstupní prohlídku k doktorovi kterého ti sestry přidělí a to je po dobu pobytu tvůj ošetřující lékař " s kterým řešíš procedury nebo jakékoliv problémy" a ten ti napíše pro tebe vhodné procedury a sestry ti to pak načasují a dají rozpis. První týden sem se snažila dodržet rozpis, ale druhý týden když sem měla třeba 3 procedury v císařských lázních"kde je nejvíc procedur" tak sem zkusila u sestřiček jestli mají volno a měla sem třeba v 10 hodin vše hotové :D. Lázeňské jsou taky radši když to mají dřív hotové :potlesk:,a když mají volné místo tak to není problém ale někdy to je načasované tip top a pak se s tím nedá nic dělat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
17.2.14 10:49

Vrk

Já jsem dneska prosila prosila doktora, zda mě je napíše…27 na kontrolu tak uvidím, zda budou už vypsaný. Snad moje problémy na to budou stačit podle nových pravidel co mě poslala paní z Lázní i ceníky. :think: :roll:
No a volný termín žádný nevím, můžeš se ale orientačně podívat na jejich stránky. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
17.2.14 20:42

@koblížek 33 ano, smradlavý domeček, my s holkama říkaly, že chodíme k plynové bábě, občas - a to zní dost necitlivě - že jdeme do plynu. Jednou se mi tam udělalo trochu šoufl, ale naštěstí už jsem odcházela, takže jsem se prostě venku jen hezky vydýchala. Plynové injekce - je zajímavé, že od některých sester tolik nebolely… Někomu třeba vadí ta slatina, mě to blo příjemné, jak hezky to hřálo. Dostával jsem ji i na bedra a trapézový sval - úžasné. Jedna holčina se zase vždycky těšila na irigace, tě je jí to moc příjemné, až vzrušující. :lol:

Kam se chodí na slatinu?

Já měla většinu procedur v Luisiných lázních - a to jsem jela na Pawlik, kdyby bylo hnusně, že budu chodit do císařských suchou nohou, ale nás holčiny gyndařky houfovaly u Luisi. Já k Císaři chodila jen šlapat (šlapací bazénky :)) a na koupele. Na fyzioterapii jsem chodila na Adler, tak také sídlili gyn. lékaři. Pak plynový domeček a jinak snad vše u mamá Luisy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
17.2.14 21:23
@Danny001 píše:
@koblížek 33 aha tak uvidím. Já myslela, že jsou pro všechny stejné ty procedury. A to navrhuje doktor až na místě jo?

No procedury jsou pro všechny stejné. Liší se to fakt jen v drobnostech. Mě např. už třetí rok za sebou nezměnil ani propouštěcí zprávu. Takže tam stále píše, že jsem před měsícem začala brát určitý lék a já ho beru už 3 rok :D. Ale teď naposled jsem byla u Dr. Kozmy a ten byl super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
17.2.14 21:25
@Capelucita píše:
@koblížek 33 ano, smradlavý domeček, my s holkama říkaly, že chodíme k plynové bábě, občas - a to zní dost necitlivě - že jdeme do plynu. Jednou se mi tam udělalo trochu šoufl, ale naštěstí už jsem odcházela, takže jsem se prostě venku jen hezky vydýchala. Plynové injekce - je zajímavé, že od některých sester tolik nebolely… Někomu třeba vadí ta slatina, mě to blo příjemné, jak hezky to hřálo. Dostával jsem ji i na bedra a trapézový sval - úžasné. Jedna holčina se zase vždycky těšila na irigace, tě je jí to moc příjemné, až vzrušující. :lol:

Kam se chodí na slatinu?

Já měla většinu procedur v Luisiných lázních - a to jsem jela na Pawlik, kdyby bylo hnusně, že budu chodit do císařských suchou nohou, ale nás holčiny gyndařky houfovaly u Luisi. Já k Císaři chodila jen šlapat (šlapací bazénky :)) a na koupele. Na fyzioterapii jsem chodila na Adler, tak také sídlili gyn. lékaři. Pak plynový domeček a jinak snad vše u mamá Luisy.

Na podzim Luisiny lázně zavřeli :,( Takže teď je vše v Císařských.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
17.2.14 21:33

@lázně2014 a jaka jsou tam pravidla? Muzes mi je prosim poslat? Ja si rezervovala termin od 20.3. Zitra jdu lobovat za obvodackou, tak snad nebude delat zle. Doporuceni od gyndarky uz mam.. to je nejak na dlouho napsat ty lazne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
17.2.14 21:35

@Vrk Tak to se tam asi mineme :( A co ti teda napsala ty gynekoložka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
17.2.14 21:38

@Drbna777 A kolik je asi procedur? V tom je i cvičení Mojžíšové?
@Capelucita Co je irigace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
17.2.14 21:43

@Danny001 irrigace jsou výplachy. Je to vtipné, takovým vrtítkem ti „tam“ pouštějí vlažnou minerálku s bublinkama. Ležíš na gyn křesle a já si u toho četla Vojnu a mír (za ty 4 týdny jsem ji celou přečetla. I s doslovem na 30 stran. :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
17.2.14 21:43

@Drbna777 u Kozmy jsem byla taky. Proč Luisiny zavřeli? Rekonstrukce? Nebo havarijní stav?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
17.2.14 21:46

@Capelucita :mrgreen: no tak to mě pobavilo. A já si říkám, že jsou všecny co tam byly tak nadšené. Teda po pravdě si to neumím moc představit. :lol: A to ti tam knihu půjčí nebo si nosíš svoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí