Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@koblížek 33 píše:
Já to od gynd. napsané neměla, ale obvodák jí volal a dopsal to tam a klaplo to
@katulka3010 píše:
@koblížek 33 ako to tak vidi, tak to bude este zaujimave s tymi mojimi laznemi.
ale tož..nestresuj se určitě to vyjde!!!
a tvoje obvoďačka už ty papíry doplnila??? a vrátila na VZP??
@oskárek59 este nie. zajtra tam idem a doplnime to, aby to bolo presne. a mam aj vypis dokumentace z CAR, tak to k tomu prilozime.
@katulka3010 píše:
@oskárek59 este nie. zajtra tam idem a doplnime to, aby to bolo presne. a mam aj vypis dokumentace z CAR, tak to k tomu prilozime.
Tak budu držet palce ať to konečně klapne a máš to všechno napsané a v pořádku
a pak to neseš sama na VZP??
Asi ano. v Brandyse je pobocka, tak to tam dam a nech si to uz posielaju kde chcu. preco by som ja mala minat peniaze na postovne, alebo cestu do prahy?
@katulka3010 píše:
Asi ano. v Brandyse je pobocka, tak to tam dam a nech si to uz posielaju kde chcu. preco by som ja mala minat peniaze na postovne, alebo cestu do prahy?
@oskárek59 ak by som to sla zaniest na prahy na centralu, bolo by to sice rychlejsie, ale dat len za cestu 150kc sa mi nechce. nakoniec stejne by to nebolo len 150 kc, lebo ak by som mala cas, tak by som navstivila obchod a to by boli dalsie peniaze, tak radsej to vyriesim takto. nyvase ma tam zajtra odvezie manzel, tak jedine co sa zastavime v tescu.
@katulka3010 píše:
@oskárek59 ak by som to sla zaniest na prahy na centralu, bolo by to sice rychlejsie, ale dat len za cestu 150kc sa mi nechce. nakoniec stejne by to nebolo len 150 kc, lebo ak by som mala cas, tak by som navstivila obchod a to by boli dalsie peniaze, tak radsej to vyriesim takto. nyvase ma tam zajtra odvezie manzel, tak jedine co sa zastavime v tescu.
@katulka3010 a ta indikace na tom ruzovem papiru je tedy XI/11? Nebo jen XI-1? A dgn.tam mas co na te zadosti? Ted jsem volala na pojistovnu a rikali ze indikacni skupina primarni sterility je XI/11. Mohla bys mi foto te zadosti poslat do sz prosim? Jen tu hlavocku/klidne bez jmena…
@Vrk
XI/1 Sterilita a infertilita primární (3 a více spontánních potratů), sekundární sterilita na podkladě zánětlivém i funkčním, Abortus habitualis.
@Vrk to uz nemozem. nemam to u seba.ma to moja obvodacka.ono to u mna bolo trosku komplikovane. z VZP to posielali obvodacke na doplnenie udajov. zajtra tam idem, tak dufam, ze nic nepo…
@oskárek59 ja nemam zadny potrat za sebou…ty jo? Mam jen nevydarene ivf
Daju sa niekde na nete zistit podmienky pre komplexnu lazensku lecbu?
@Vrk ja mam za sebou 3 IVF, 1 biochemicke tehu, 1 tehu s kyretazou v 9tt,2× KET 3 IUI s darcom a sme bez mimina.