Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@oskárek59 Uf. Díky moc. Zítra jdu k obvoďákovi aby mi sepsal tu žádost. Tak snad to klapne a v dubnu pojedu. Nic jiného k tomu mít nemusím? Z CAR nic nemám. A od gynekoložky jen tu jednu větu na takovým malým papírku ![]()
@Danny001 píše:
@oskárek59 Uf. Díky moc. Zítra jdu k obvoďákovi aby mi sepsal tu žádost. Tak snad to klapne a v dubnu pojedu. Nic jiného k tomu mít nemusím? Z CAR nic nemám. A od gynekoložky jen tu jednu větu na takovým malým papírku
staci aby ti to napsal gyndař me to napsal na formulař ktery uz jsem potom nesla na pojištovnu
obvodak tak napsal tlak, jake uzivam leky, ze krev a moc Ok dal razitko a bylo to..
a bylo by fajn mit tam napsane co vsechno mas za sebou(jako IVF atd)
@oskárek59 tak já zítra vezmu raději všechno co mám z CRA aby si vybral jestli z toho něco použije. Díky za radu ![]()
Oskárku, to je dobře, že ti lázně schválili - kam teda jedeš? Do Klimkovic nebo do Františkových Lázní?
@oskárek59 píše:
W
staci aby ti to napsal gyndař me to napsal na formulař ktery uz jsem potom nesla na pojištovnu
obvodak tak napsal tlak, jake uzivam leky, ze krev a moc Ok dal razitko a bylo to..
a bylo by fajn mit tam napsane co vsechno mas za sebou(jako IVF atd)
Takto jsem to taky mela. Obvodak jen tu internu a gyndarka vse o gynek trablich a doporuceni. Tak jsem to dnes nesla na pojistovnu. Snad to klapne. A vypada to, ze me doktorky vi co delaji ![]()
@Vrk píše:
Takto jsem to taky mela. Obvodak jen tu internu a gyndarka vse o gynek trablich a doporuceni. Tak jsem to dnes nesla na pojistovnu. Snad to klapne. A vypada to, ze me doktorky vi co delaji
Určitě klapne ![]()
@Jana Martinková píše:
Oskárku, to je dobře, že ti lázně schválili - kam teda jedeš? Do Klimkovic nebo do Františkových Lázní?
@Vrk píše:
@oskárek59 a kdypak jedes ty? Jede nekdo od 20.3.???:)
Ja jedu až 2.4. a jedu do Klimkovic..
FL mam 500km ![]()
@oskárek59 ja to mam 396km a klimkovice 171km…asi je to jedno ne? Procedury jsou vsude stejne?
@Vrk píše:
@oskárek59 ja to mam 396km a klimkovice 171km…asi je to jedno ne? Procedury jsou vsude stejne?
V Klimkovicich neni rašelina..
ale to mi nevadi Klimky mam 90km a chci aby za mnou mohl dojet muj
coz by do FL mel asi hoodne z ruky..
@Vrk procedury nejsou všude stejné. Ani prostředí není všude stejné. FL jsou lázně takové, jako mají být. Klimkovice - tam dávají lišky dobrou noc. Nehledě na to, podle zpráv od lidí z VZP, s naší diagnozou mají úspěšnost jen ve FL, ale nesmí se to nikde říkat, takže jsem to tu také nenapsala.
@Capelucita píše:
@Vrk procedury nejsou všude stejné. Ani prostředí není všude stejné. FL jsou lázně takové, jako mají být. Klimkovice - tam dávají lišky dobrou noc. Nehledě na to, podle zpráv od lidí z VZP, s naší diagnozou mají úspěšnost jen ve FL, ale nesmí se to nikde říkat, takže jsem to tu také nenapsala.
Znam par holek co po laznich v Klimkach otehotnely att po IVF nebo prirozene
@Capelucita jee tak to se potkame
ja od 20.3. A kde mas ubytko? Ty jedes i s prckem nebo skym?