Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001 píše:
Ahoj holky, tak jsem byla dneska u obvoďáka. Myslela jsem jak mi to napíše a bude hotovo. Udělal mi EKG, zkoušeli mi zrak (mám kontaktní čočky tak jsem viděla všechno)a zítra musím na krev a vzít ranní moč. Příští týden si tam mám vyzvednout výsledky a ty přiložím k té jeho žádosti. Tu už mám doma. Napsal to na nějakou růžovou žádanku. Na první místo mi napsal Františkovy lázně a na druhé Lázně Bělohrad. Tak jsem mu říkala ať ty druhý nepíše. Ale prý musí vyplnit obě dvě místa jinak mu to pc nevytiskne.Tak jestli mi přiklepnou Bělohrad tak nejedu
Měla jste to taky některá tak?
Ahoj já měla jako 1.FL a druhé někde na moravě ani neví jak se to tam jmenovalo. Hotel jsem měla zamluvený ve FL před schválením. Řekla jsem doktorovi že mám rezervovaný pokoj ten to připsal na žádost a jela sem do FL.Tak to řekni na VZP a oni to tam připíší revizákovi. Určitě Ti daj FL. A do jakého hotelu že to máš rezervovaný? ![]()
Já měla na prvním místě Lázně FL, na druhém Monti FL a na třetím ty vojenské lázně ve FL. Neplodnost se léčí ještě v Klimkovicích a Mariánkách. Resp. v tom roce 2011, kdy jsem si to zjišťovala, tak to tak bylo.
No tak jsem se dneska pokošela dovolat do lázní a nic. Paní někde lítá..
No ale já to nevzdám a budu volat…A termín bych brala kolem 20.3..Tak držte palce. ![]()
Tak jsem pěkně na@rata..Májí volný termín pouze od 23.3 na Royalu jednolužak za 3600kč
a nebo až 13.4 Adler…Takže to vypadá že pojedu až ten Duben.Dnes prokonzultuji doma ten jednolůžák na 23.3
![]()
@lázně2014 tak to se tam mozno uvidime.ja pridem tyzden po tebe.
Jéé, tak to je fajn. Čím víc nás tam bude tím líp. A kde budeš bydlet??
@lázně2014 hotel goethe.tvoj hotel som na fotkach vobec nenasla.ku ktoremu hotehu patri?
@lázně2014 píše:
Huráá 23.3. Royal…
ROYAL je ve FL nebo v mariánkách?
@lázně2014 tohle jsou Frantovky http://www.prispevkovelazne.cz/…9-kc-den/53/ Není přímo na kolonádě, ale o ulici dál.
@Oter tak to jo.ja mam rezervovany jednoluzkovy pokoj na Goethe.na procedury sa chodi niekam mimo hotel, tak aspon jidlo som chcela mat tam, kde budem ubytovana.