Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lázně2014 píše:
Holky, já už se tak těším. Doufám, že nám to všem výjde. Ale je škoda že nemáme stejný termíny.
Mame skoro stejne terminy
ja jedu 20.3.snad. ja uz mam zadost na pojistovne, tak uvidime no. A ty jdes teprve pro doporuceni? A u obvodaka uz jsi byla?
@katulka3010 je fajn ze se tam vsechny sejdem at uz o tyden driv ci pozdeji ![]()
Ahoj holky, tak takhle je tu „plno“ jsem tu jen na skok - to víte, jsem v lázních, tak nestíhám ![]()
@oskárek59 píše:
standartně se jezdí na 21.dní jen pokud by ti v lázních navrhly ještě týden a revizák to schválil tak bys byla 28 dní..
a vlastně od datumu co máš na návrhu musíš nastoupit do 3 měsíců..
já to mám do 19.4. ale chci abych neměla MS
Holky, asi před dvěma dny jsem četla že by od dubna měla být změna a měli by vrátit délku lázní na 28 dnů. Tak budu muset zapátrat ![]()
Tak na toto uz nervy nemam. z VZP posielali mojej obvodacke navrh na doplneni. upozornrni z VZP uz mam doma 10 dni, obvodacka moj navrh este nema.vraj to posielaju doporucene a doporucene zasielky idu dlhsie ako obycajne.
Blbolst. pracovala som na poste a doporucenen mali vzdy prednost pred obycajnymi. nikto mi nevie povedat kde to je.pani,ktora to ma na starosti v VZP bude v praci az od obeda, t ak skusim z nej vytiahnut cislo zasielaky a pozriet cez net kde to moze byt.
![]()
@katulka3010 jeezis teda
a co ti tam chybelo? Zkusim si taky brnknout at jsem chytrejsi
@Vrk píše:
@koblížek 33 a co je u vas za problem? Ja za nim budu chodit dennea budu mu ty ponozky hlidat
jestli je jeste bude mit
Ahoj
u nás je problém v nepravidelné MS a tudíš anovulační cykly a hlavně mi před rokem zjistili vysokou hladinu PROLAKTINU který bránil otěhotnění
a na těhotenství nedostatečně fungující štítnou žlázu. Tak se to práškama srovnalo teď sem měla lázně tak uvidíme co bude dál
.
Ahoj, jak píšeš o tom prodloužení na 28 dní z 21 tak jsem to už študovala a platí to pouze pro srdcaře a plícaře. ![]()
@katulka3010 ježiš to je děs. Tak doufám, že se to brzy najde a k dobrému vyřeší. Já jdu na VZP dneska.
S tím prodloužením - v případě MS během pobytu může lékař požádat pojišťovnu o prodloužení pobytu o týden. Ale záleží na revizákovi, jestli to schválí.
@Danny001 to cislo zasielky som zistila a vo vyhladavaci na strankach ČP mi napisalo, ze zasielak bola prevzata 14.2.tzn, ze to ma u seba, len to zdrziava.
![]()