Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak se pomalu loučím s lázněmi. Dneska jsem byla na ginde a žádost ještě není vyplněna, bude až ve čtvrtek. A termín se pomalu krátí.
![]()
@lázně2014 píše:
Tak se pomalu loučím s lázněmi. Dneska jsem byla na ginde a žádost ještě není vyplněna, bude až ve čtvrtek. A termín se pomalu krátí.![]()
![]()
Proč to zdržuje doktor na gyndě?? vypsaní lázní je záležitost pár dnů..
@lázně2014 este to nevzdavaj.mne to zdrzuje obvodacka.uz jej ani na meno neviem prist aka som nastvana. a u obvodacky to mas ako? tam to mas vyrizene?
On za to na jednu stránku nemůže, jelikož jr po operaci a má toho taky dost.Ale sestřička mě slíbila, že ho do toho bude honit a ve čtvrtek by to už mělo bejt.Na doktora zas nemůžu nadávat, on je milionový. Tak se budu asi už i modlit.
![]()
Holky klid schválení lázní je záležitost týdne max.10-ti dnů ![]()
To musi bejt jeste od obvodáka??To jsem nevěděla. Ne klepne. A jak to, ze ti to tvoje doktorka zdržuje?
@lázně2014 Mě gynekoložka napsala jen doporučení - 1 větu a žádost mi vypisoval obvoďák a to jsem u něj seděla a dal mi ji rovnou do ruky a dneska s tím jdu na pojišťovnu.
@lázně2014 ak ti to da v stvrtok a hned pojdes aj k obvodacke a zanesies to na poistovnu, tak urcite ano.
@lázně2014 píše:
Anonym-takže bych to eventuálně měla stíhat do 23.3?
já myslím, že stoprocentně.
Pokud na revizním sedí normální člověk
Já měla na VZP schávleno hned. Manžel v pážek zanesl na nejbližší pobočku a v úterý, když jsem tam volala, zda je všechno v pořádku, jestli něco nechybí, tak mi řekli, že zrovna den předtím byl schvalovací den a že mi to schávlili.
Mmch, já si reviznímu lékaři volala ještě dřív než jsem to vyřizovala, abych zjistila, co všechno je potřeba a abych tam tu žádost donesla osobně kompletí.