Františkovy lázně 2014, jede někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2903
18.2.14 15:54
@katulka3010 píše:
@oskárek59 Na VZP mi to nikto nedviha. skusim tam zavolat brzo rano.ak by som to nesplnovala, tak nema vyznam, aby to obvodacka dopisovala a som v kybli.

mysli pozitivně..já myslím, že by v tom nemusel být problém pracovala jsi tady a platila soc. i zdrav. pojišťění takže klid Katulko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
18.2.14 15:57

@oskárek59 idem sa uklidnit pri praci na boruvkovych knedlikoch. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
18.2.14 16:26
@katulka3010 píše:
@oskárek59 idem sa uklidnit pri praci na boruvkovych knedlikoch. :dance:
:palec: :palec: mňam
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
18.2.14 18:03
@katulka3010 píše:
@oskárek59 a to zistia ako, ci mam trvalý pobyt? budu volat na cudzinecku policiu??

To zjisti z obcanskeho prukazu ;) a i se me ptala na adresu a vyplnovala to tam do zadosti. Zavolej se zeptat na vzp. Ja tam dnes volala a prepojili me na revizniho lekare a rikala, ze gynekolog musi napsat doporuceni a neni to o slovickareni, proste doporuci lazne a dle diagnozi se urci zda komplexni ci prispevkova, mne rekla, ze primarni sterilita je na komplexni uz. Takze hlavne at gyndar doporuci a obvodak vypise zadost a doplni se vse spravne a snad mi to teda daj. Podminky splnuji dle jejich slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
18.2.14 18:38

Holky, jak jste si zarezervovali termíny??
Já chci taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
18.2.14 18:54

@lázně2014 telefonicky je to najlepsie. a ak si pri nete, tak mozes pozerat ktory hotel to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
18.2.14 19:24

@lázně2014 naplánuj si kdy nbudeš mít MS a stačí tam zavolat a domluvit se s paní. Nejdřív si na intrnetu vyber hotel kde chceš být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
18.2.14 19:32

Někdy je možné v případě MS během pobytu požádat o prodloužení pobytu o týden, ale pojišťovna to nemusí schválit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
18.2.14 20:24

Holky ty moje doktorky jsou teda dvojka. Muzu se zeptat na te zadosti jste meli podepsane obe nebo jen obvodacku? Myslim na te ruzova zadosti. Ta moje obvodacka orazila jen ten ruzovy papis a nic vic. To je jak s blbejma. Pod ten bily se uz ani nepodepsala / tam jak je vedle podpis pojustence/ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
18.2.14 21:00
@Capelucita píše:
@Drbna777 u Kozmy jsem byla taky. Proč Luisiny zavřeli? Rekonstrukce? Nebo havarijní stav?

Luisiny lázně jsou prý města a tak je vrátili. Ale možná bude rekonstrukce a na sezonu je znovu otevřou. Na Císařské přestěhovali i slatinné koupele, ale co jsem slyšela od sester tak to nemůže technicky dlouho vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
18.2.14 21:02
@Danny001 píše:
@Capelucita :mrgreen: no tak to mě pobavilo. A já si říkám, že jsou všecny co tam byly tak nadšené. Teda po pravdě si to neumím moc představit. :lol: A to ti tam knihu půjčí nebo si nosíš svoje?

Knihu vlastní nebo si můžeš půjčit. Kousek od centra je knihovna. Docela jsem jí využívala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
19.2.14 10:31
@Vrk píše:
Holky ty moje doktorky jsou teda dvojka. Muzu se zeptat na te zadosti jste meli podepsane obe nebo jen obvodacku? Myslim na te ruzova zadosti. Ta moje obvodacka orazila jen ten ruzovy papis a nic vic. To je jak s blbejma. Pod ten bily se uz ani nepodepsala / tam jak je vedle podpis pojustence/ :think:

já měla razítka i od obvoďáka i od gyndaře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
19.2.14 10:57

@oskárek59 ja uz to odevzdala jak to bylo. Vse vyplneno pry ok. Tak uvidime jestli to klapne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
19.2.14 18:25

Dneska mi gynekoložka napsala, že doporučuje komplexní lázeňskou léčbu - sekundární sterilita a napsala tu indikační sk. XI/1.
Myslíte, že to je takhle v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
19.2.14 18:31
@Danny001 píše:
Dneska mi gynekoložka napsala, že doporučuje komplexní lázeňskou léčbu - sekundární sterilita a napsala tu indikační sk. XI/1.
Myslíte, že to je takhle v pořádku?

Ja to mela stejne jako ty a klaplo to..mam je schvalene ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí