Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001 vezla jsem si do lázní elektronickou knihu. Tenkrát nebyla tak rozšířená, ale bylo to bezva. Na záda batůžek, do něj malou petku s vodou a knížku a doklady a prašule na kávičku. ![]()
Knížky si můžeš půjčit v FL knihovně.
@Capelucita
Já měla skoro všechny procedury v císařských akorát plynnové injekce a cvičení mojžíšové jsem měla na Belwederu a domeček s plynem
.Poslední týden s námi Mojžíšovou cvičil chlap tak to byla docela síla, hlavně každý říká něco jiného a pak si vyber jak ji máš fakt cvičit aby to k něčemu bylo.
@Vrk píše:
Holky co vam psala gyndarka do doporuceni pro obvodaka?
Mě gyndař napsal zprávu z vyštření, z operace a o prvním pokusu IVF
a že před dalšími pokusy výslovně doporučuje lázně.. ![]()
@koblížek 33 mě např. mojížová nedělsls dobře, mám rozhozené tělo a cvičím něco jiného na posílení jeho středu. Nejlepěí je mít svoji vlastní fyzioterapeutku, dobrou, která ti ukáže cviky, bude tě sledovat a korigovat.
@oskárek59 mne napsala ze doporucuje lazenskou lecbu ve FL. To staci? Nemusi tam byt ten termin komplexni?
@Vrk ja mam termin 30.3. zatial tiez iba rezervovaný, tak sa tam mozno stretneme. este mi to musi vypisat obvodacka.
@Vrk mne sa do toho moc nehrnula.vraj teraz moc lazne neschvaluju.
snad nebude mat pravdu a budeme mat moznost si dat tam spolu kaficko.
Ja si myslim, ze to vravela iba kvoli tomu, aby som ju s tým neotravovala a aby ma od toho odradila, ale ja sa nedam. a ty mas rezervovany aky hotel?