Františkovy lázně 2014, jede někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78
16.2.14 12:21

@oskárek59 Díky moc. Dost se bojím. I jsem psychicky dost vyčerpaná. Ale to asi každá z nás…
Mám to v plánu se optat, jen jsem chtěla vědět, jaké mám šance - je mi jasné, že se doktoři zrovna 2× nehrnou do toho lázně psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
16.2.14 13:44

@BlackMoon neptej se tady, zeptej se na své pojišťovně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
16.2.14 18:49

Ahoj holky, dneska jsem psala do Frant. lázní o nejbliší volný termín a zítra se jdu nechat uschopnit po IVF :zed: :zed: do práce a tak hned nadhodím téma lázně a zda mě je napíše. tak jsem zvědavá. :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
16.2.14 18:55
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1698
16.2.14 21:55

@BlackMoon Já byla také v lázních po operaci. Dělali mě KO vejcovodů a nastupovala jsem asi 2 měsíce po operaci a bylo to super. Jinak když jsem byla v lázních tak jsem se na věk 35 let ptala a potom musíš mít i genetické vyšetření do té doby stačí klasika (spermiogram atd.). Můžeš jet i na primární sterilitu. Máš nárok 2×za život :lol: Tak držím palce ať ti to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
17.2.14 08:29

@Drbna777 Ahoj!
Díky moc za info, jsem ráda, že vím, že na to stejné někdo byl. Lépe se pak argumentuje… Ono co si budem povídat - někteří doktoři jsou tak „ochotní“, že po nich člověk radši nic nechce. Ale nechci se nechat odbít.
Teď se jdu balit do nemocnice… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
17.2.14 08:48

@lázně2014 ja jeste tu zadanku taky nemam…tak potom muzem sladit terminy ;) a jaky je nejblizsi volny tedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.14 09:22

Ahoj holky :mavam: :mavam:
Tak včera jsem se vrátila z FL bydlela sem v Belwederu bylo to tam super :potlesk:,jak personál tak jídlo. Procedury taky super až na dvě :,( ale dalo se to zvládnout. Jinak doufam že nám to pomůže ale kdyby ne tak se tam člověk alespoň sklidní vyčistí hlavu a najde i nové kámošky. Tak všem držím palečky ať vše dopadne dobře.
:mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
17.2.14 09:27

@koblížek 33 ktore dve procedury boli :,( mam rezervovany termin na 30.3, tak aby som vedela co ma tam caka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
17.2.14 09:29

@koblížek 33 to je super, že jsi si to užila. A ty 2 FUJ procedury jsou které? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.14 09:36

Nechci strašit třeba je mít nebudete ale jedna byly plynnové injekce :( do okolí bederky ty od druhého týdne dost štípaly ale dalo se to vydržet. A druhá plynnový záchod tam mi vadil zápach toho léčivého plynu ale jinak vše v pohodě. Opravdu je to skvělý relax. Já měla dvoulůžák a spolubydlící byla super docela sme si sedly a bylo dobrý si s někým večer pokecat. Kamarádka byla sama na pokoji a říkala že jí je večer smutno tak chodila k nám a na pokoj se chodila opravdu jen vykoupat a vyspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
17.2.14 09:40

@koblížek 33 nejspíš to budeme mít taky. Tohle dávají asi všem co tam jedeme kvůli neplodnosti.Ale co by jsme nevydržely :lol: Já mám ubytování na Dr. Adler, tak jsem na to zvědavá.
@katulka3010 doufám,že se tam potkáme na kafíčko. Asi to po těch bleble procedůrách bude potřeba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
17.2.14 09:42

@Danny001 uz sa tesim, hlavne, aby mi to preslo cez poistovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
17.2.14 09:45

@katulka3010 toho se taky bojím. Teprve tento týden jdu ke gynekoložce a k obvoďákovi. Pak budu čekat co na VZP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.14 09:46

@Danny001 Třeba ne jedna kamarádka měla jen slatinný zábal a neměla slatinný tampon jako já a taky tam byla kvůli neplodnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí