Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@oskárek59 Díky moc. Dost se bojím. I jsem psychicky dost vyčerpaná. Ale to asi každá z nás…
Mám to v plánu se optat, jen jsem chtěla vědět, jaké mám šance - je mi jasné, že se doktoři zrovna 2× nehrnou do toho lázně psát.
Ahoj holky, dneska jsem psala do Frant. lázní o nejbliší volný termín a zítra se jdu nechat uschopnit po IVF
do práce a tak hned nadhodím téma lázně a zda mě je napíše. tak jsem zvědavá.
![]()
@BlackMoon Já byla také v lázních po operaci. Dělali mě KO vejcovodů a nastupovala jsem asi 2 měsíce po operaci a bylo to super. Jinak když jsem byla v lázních tak jsem se na věk 35 let ptala a potom musíš mít i genetické vyšetření do té doby stačí klasika (spermiogram atd.). Můžeš jet i na primární sterilitu. Máš nárok 2×za život
Tak držím palce ať ti to vyjde.
@Drbna777 Ahoj!
Díky moc za info, jsem ráda, že vím, že na to stejné někdo byl. Lépe se pak argumentuje… Ono co si budem povídat - někteří doktoři jsou tak „ochotní“, že po nich člověk radši nic nechce. Ale nechci se nechat odbít.
Teď se jdu balit do nemocnice… ![]()
@lázně2014 ja jeste tu zadanku taky nemam…tak potom muzem sladit terminy
a jaky je nejblizsi volny tedy?
Ahoj holky
![]()
Tak včera jsem se vrátila z FL bydlela sem v Belwederu bylo to tam super
,jak personál tak jídlo. Procedury taky super až na dvě
ale dalo se to zvládnout. Jinak doufam že nám to pomůže ale kdyby ne tak se tam člověk alespoň sklidní vyčistí hlavu a najde i nové kámošky. Tak všem držím palečky ať vše dopadne dobře.
![]()
@koblížek 33 ktore dve procedury boli
mam rezervovany termin na 30.3, tak aby som vedela co ma tam caka.
@koblížek 33 to je super, že jsi si to užila. A ty 2 FUJ procedury jsou které? ![]()
Nechci strašit třeba je mít nebudete ale jedna byly plynnové injekce
do okolí bederky ty od druhého týdne dost štípaly ale dalo se to vydržet. A druhá plynnový záchod tam mi vadil zápach toho léčivého plynu ale jinak vše v pohodě. Opravdu je to skvělý relax. Já měla dvoulůžák a spolubydlící byla super docela sme si sedly a bylo dobrý si s někým večer pokecat. Kamarádka byla sama na pokoji a říkala že jí je večer smutno tak chodila k nám a na pokoj se chodila opravdu jen vykoupat a vyspat.
@koblížek 33 nejspíš to budeme mít taky. Tohle dávají asi všem co tam jedeme kvůli neplodnosti.Ale co by jsme nevydržely
Já mám ubytování na Dr. Adler, tak jsem na to zvědavá.
@katulka3010 doufám,že se tam potkáme na kafíčko. Asi to po těch bleble procedůrách bude potřeba ![]()
@Danny001 uz sa tesim, hlavne, aby mi to preslo cez poistovnu.
@katulka3010 toho se taky bojím. Teprve tento týden jdu ke gynekoložce a k obvoďákovi. Pak budu čekat co na VZP.
@Danny001 Třeba ne jedna kamarádka měla jen slatinný zábal a neměla slatinný tampon jako já a taky tam byla kvůli neplodnosti