Frejkova peřinka

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
78
26.11.10 14:59

Asi jste z toho taky moc nevyčetli,žádné označení jako Ia,nebo IIa apod.mi do té zprávy nenapsal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
26.11.10 15:00

Jsem z Třebíče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
27.11.10 11:25

tak to bych si zašla za jiným ortopedem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
27.11.10 15:26

Neříkej že jsi taky z Třebíče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
27.11.10 20:40

to ne, i když to tam znám…ale buď jsou kyčle v pořádku nebo nejsou a pak bych chtěla znát jejich stav :wink:
Já jsem teda vždycky dostala papír, kde byla nějakým kódem označená diagnoza a pak popis nálezu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
30.11.10 00:23

My jsme měli peřinku od šesti týdnů,na šest týdnů. Náš dr. ji dává prakticky všem holčičkám,které mají malinko odchylku,bo má bratra,který ty peřinky vyrábí. Takže vyloženě kšeft. Navíc je dost arogantní,nepříjemný. Jenže to jsem nevěděla. Při pohledu na malou,kdy to měla na sobě poprvé,jsem se rozbrečela. Nesla jsem to hůř,než ona. Měla ji 24h denně,vyjímkou bylo koupání. I tak jsem ji nechala občas na dvě hodinky bez ní. Na kontrolu jsem k němu odmítla jít a zařídila si kontrolu u primáře ortopedie,takže opravdu odborníka. Ten neshledal nic,co by vedlo k tomu,aby ji dál měla. Navíc se domníval,že ji měla zbytečně. Na to ani nemyslet. Peřina letěla ihned do popelnice a už nikdy tu potvoru nechci vidět. Ovšem teď s odstupem půl roku si říkám,že to byla ještě brnkačka,když vidím děti v třmínkách nebo nedej bože v sádrové spice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
30.11.10 16:41

maci maci - tak to je slušnej gauner- sapr. to je to těm pojištovnám jedno?? :roll: pak má zbýt na léčbu drahých smrtelných chorob, když se tady prolejval prachy úplně k ničemu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
3.12.10 10:12

Na úterý jsme obědnaný k jiné p.doktorce,tak kéž by jsme dopadly jako vy macimaci a nemusely ten krám už nosit:-((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.12.10 19:38

můžu se zeptat, kdy začala po sundání řemínků chodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
11.12.10 00:22

Holky já měla řemínky od dvou měsíců do jednoho roku a pak jsem prý hned začala chodit ani prý mamka neví kdy.Obdivuji ji že to tak dlouho vydržela :-) a přes celý den a na noc mi je sundávali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
11.12.10 00:25

Jo a od půl roku jsem měla tu sádrovou spici, takže super mamka musela být ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
9.2.12 12:33

Ahoj. Máme 3 měsíce a 2 týdny a kvůli nálezu IIa na levé nožce jsme vyfasovali Frejkovu peřinku na 4 týdny na 24hod. a pak se uvidí. Malá je docela pohyblivá, pořád se otáčí a přetáčí, když je čilá, tak nesnáší být na zádech i bez peřinky natož ještě s ní a v peřince mi řve i když ji dám na bříško. A tak jsem myslela, že když se chce hýbat, tak bych jí to raději sundala a dávala jí to pouze když je unavenější a nevadí jí být na zádech nebo když spí. Myslím si, že s nálezem IIa jsme ji dostali fakt preventivně a být najednou ve svěrací kazajce ve 3 měsících je docela trápení. Měli jste někdo podobnou zkušenost? Jak jste to řešili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
9.2.12 12:46

Když to máte mít na 24 hodin, tak to bych teda neriskovala jí to nedat. Lepší to 4 týdny přetrpět než zadělat na problémy na celý život. Např. aby musela jít ve20 na endoprotézu apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
9.2.12 12:58

Měli jsme ji teda jen noc, ne na 24 hodit, ale pokud Ti můžu poradit, tak to vydržte. Je to nepříjemné, ale vyplatí se to.
Raději 4 týdny trápení, než pak celý život výčitky. Neutěšuj se tím, že ji máte preventivně :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
9.2.12 13:40

my ji dostali v 6-ti týdnech na 24h,byly to pro malou muka i pro mě,týden utrpení a řevu :,( než si na ni trochu zvkla.Od 4 měsíců ji měla mit už jen na noc,co jsme považovali za velký uspěch,no a před 14 dny jsme ji mohli konečně vyhodit z okna :D Doporučuji vydržet :! raději pár slz,ale za to zdravý nožky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí