Frejkova peřinka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
25.10.13 17:13
@hany83 píše:
@Verunka.TA jak to děláte s autosedačkou, vleze se tam s peřinkou nebo sundáváte?

Tohle mě taky zajímá. Myslela jsem, že ji budu sundávat, syn se tam s peřinkou možná vejde, ale aby pak měla tu správnou bezpečnostní funkčnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
25.10.13 20:07

V autosedačce jezdíme bez peřinky, hlavní je bezpečnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3444
5.1.14 16:23

Ahoj holky,
rada bych se vas na neco zeptala..perinku mame od patku, mala ma na jedne nozce nalez IIc, ale doktor nas poslal i na instruktaz na cviceni dle Vojty…mely jste to taky nektera? nikde jsem to tu nenasla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
5.1.14 16:40
@GabuleP píše:
Ahoj holky,
rada bych se vas na neco zeptala..perinku mame od patku, mala ma na jedne nozce nalez IIc, ale doktor nas poslal i na instruktaz na cviceni dle Vojty…mely jste to taky nektera? nikde jsem to tu nenasla…

Ahojky, my měli nejprve taky stanoveno IIc a měli jsme jen peřinku, nevím o tom, že by se na kyčle musela cvičit Vojtovka.. Snad jen, aby miminko neuvázlo kvůli peřince ve vývoji, ale co vím, tak to pak rychle dohnali.. o vojtovce v tomhle případě tedy slyším prvně.. Kam chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65170
5.1.14 16:44

Dcera taky měla jen peřinku, žádné cvičení. Ale je to už hodně let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3444
5.1.14 16:44

@Lejaa dekuju za odpoved! jsme z Usti a byli jsme u Novotneho, taky me to prekvapilo, hledala jsem hafo informaci na netu…ale vsude jsem Vojtu nasla jen pri nejake nemoci ci mensim opozdeni miminek ve vyvoji…pritom musim rict, ze zatim je mala sikovna…krasne zveda hlavicku, otaci se z briska na zada a naopak…obas se uz zvedne i na rucickach (teda vse, dokud nemela tu perinku :/ )…jak dlouho jste perinku meli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65170
5.1.14 16:45

@GabuleP Dcera půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
5.1.14 16:46

@GabuleP holcicka ma taky perinku, ale necvicime nic. Neni jeste nejaky jiny problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3444
5.1.14 16:48

@paola white nic mi nerekl…v porodnici mela IIc na obou nozkach…ta jedna je uz ok (meli jsme siroke baleni) a ted mi rekl pouze tohle…a kdyz koukam do zpravy, tak tomu prd rozumim :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
5.1.14 16:53

@GabuleP
měli jsme ji 3 měsíce plus mínus, už přesně nevím. Byli jsme nejdříve v Brně v dětské nemocnici, ale byla to hrůza, čekali jsme tam 100 let a pak personál příjemnej jak…
Pak mi kamarádka poradila Doc. Poula, má soukromou ordinaci a je to špička přes kyčle v ČR. Ten mi řekl, že malej vůbec nemá IIc ale IIa, tzn. téměř zdravá kyčel. A řekl, že doktor, kterej nám to stanovil je známý naddiagnozami. Že má těžkou ruku při stanovování diagnozy. A to asi až po 1,5 měsíci nošení peřinky 24 hodin denně v těch největších vedrech :zed: Peřinku nám doporučil pro jistotu jen na noc.. Trošku jsme to flákali ale snažili jsme se:-) Nicméně na další kontrole byl v pořádku.
Nechci říct, že je to i váš případ třeba, ale Vojtovka mi přijde opravdu zbytečná… Mimochodem syn by téměř ty dva měsíce v peřince zavřený celý den a noc a teď v 5-ti měsících se krásně točí na obě strany, na bříško, drží hlavinku.. Takže tak.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
5.1.14 16:54
@GabuleP píše:
@paola white nic mi nerekl…v porodnici mela IIc na obou nozkach…ta jedna je uz ok (meli jsme siroke baleni) a ted mi rekl pouze tohle…a kdyz koukam do zpravy, tak tomu prd rozumim :/

napiš, co máte v té zprávě..? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3444
5.1.14 16:57

@Lejaa no taky vyborny…ja na nej taky slysela hafo veci a ted nevim, co si myslet…ale pry na deti je peclivy a v pohode, zato dospeli si na nej dost stezuji…ale tezko rict…jsem z toho cela rozporuplna…pevne doufam, ze se ji zbavime co nejdrive…hlavne na tu vojtovku mame dva terminy, ale je to az ve vedlejsim meste…a to podotykam, ze jsme krajske mesto! a napsal mi to tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65170
5.1.14 16:57

@Lejaa Dcera byla rarach, naučila se otáček i s peřinkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3444
5.1.14 16:59

@Lejaa je to presne takhle:

Abdukce vazne vlevo, Betman 0, kycle stabilni, ryhy symetricky, jina ort.vada 0

Sono: II a dx, II c 1.sin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3444
5.1.14 17:00

@vokishka me v tom prijde uplne nepohybliva a sama je z toho nestastna, ze se nemuze hnout…prvni noc mi odmitala i jist :/ to ji nastesti hned rano preslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí