Frejkova peřinka

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
683
9.2.12 13:49

nám ji dali při diagnoze IIA- a IB, po šestinedělí, na 24hodin, být tebou tak neriskuji a nechám ji v tom, jestliže u vás na to přišli tak pozdě, zřejmě by se to zhoršovalo, malá peřinku nakonec musela mít 5 měsíců, je to nepříjemné, ale zvykne si, neboj a držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
9.2.12 14:23

Tak děkuji moc za rady a za podporu. Snad ty 4 týdny utečou rychle a pak nám ji dají jen na noc, což by už bylo v pohodě, spát v ní spí dobře. :) Takhle na ní koukat přes den je asi horší pro mně než pro ní. :( I když teď si do ní mlátí hračkou, tak to vypadá že se docela baví. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenikaaa
4.4.12 22:12

Ahoj,
musím se pousmát nad příspěvky o hrůze s Frejkovou peřinkou :) Starší dcera měla Pavlíkovy třmínky 12!týdnů, stoupla si v sedmém měsíci a chodit začala v 11.tém. Takže žádný opoždění vývoj nehrozí :)
Mladší dcera vyfasovala Frejkovu peřinku, musím ovšem připustit - zlaté třmínky, i když jsem je mockrát obrečela. Peřinka je taková tvrdá, nemotorná.. dcera se v ní vzteká a mně jde na nervy, protože se pořád ten suchý zip odlepuje.
Snad se jí brzo zbavíme. Přeju všem hodně zdraví a trpělivosti.

• Citovat
  • Upravit
MakyO
29.11.12 12:40

nevyvinutá jádra kyčlí

Ahoj,
dnes jsme byli s malým na kloubkách, předešlé kontroly byly v pořádku, ale teď doktor říkal, že je vše ok, ake že ještě nevidí ta jádra. Máme přijít na kontrolu za 6 týdnů, tak doufám, že to bude v pořádku. Trochu mě děsí, co jsem tady četla! :(

• Citovat
  • Upravit
43
24.1.13 07:50

Rada-Frejkova peřinka

Ahoj,
chtěla bych se zeptat na nošení peřinky. Maláý ji dostala včera a jsme z ní úplně zoufalé. Dali nám trochu větší, ale když jsem malou do ní navlíkla, tak hrozně pláče a má každou nožku jinak vysoko a celá se mi stáčí na stranu, tak se bojím, ať jí neudělám něco se zádama? :,( A jestli ji nedávám špatně :( Nebo mám jít za Dr.,aby poradila?
Předem dík za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
24.1.13 08:35

@spidi To je zvláštní, že stáčí na bok. Naše malá měla každou nožku jinak a stáčela se na bok, ale bez peřinky. Když pak dostala peřinku tak se tím krásně srovnala. A taky dostala větší, protože tak malou neměli. Řvala 2 dny a pak už jí to vůbec nevadilo. To zas potom až kolem 6 měsíce, když se začla plazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
24.1.13 08:43

@spidi ahoj, můžu se jen zeptat jak je malá stará a u jakého dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
24.1.13 11:06

Malá má 7týdnů a byly jsme v dětské nemocnici v Brně. Dostala takovou tvrdou desku, pořadně jí na ni nemůžu ani dostat, vůbec ne takovou, jaké jsou tady na fotkách, tak nevím, jestli nezkusit jít jestě jinam? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
24.1.13 11:21

@spidi To jsem ani nevedela, ze jsou i jine druhy perinek. My mely takovou krasne mekouckou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
24.1.13 11:23

A ukázali vám jak to správně nandat? Někde jsou to takové rychlovky, že to ani pořádně neukážou. Když je to správně nandané tak by to snad nemělo křivit záda apod. I když vůbec netuším co máte, já znám jen ty měkké peřinky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
24.1.13 11:40

Vypadá to jak deska :( A je to hodně tvrdé :( Ukazovala nám to sestra, ani jí to nezapla, doma jsme ji to měli upravit na výšku(ty popruhy přes ramínka) a když jsem jí to zapla, tak se mi začala stáčet na stranu, utažené to moc není, zkoušela jsem to i povolit :( A jednu nožičku má víc pokrčenou a druhá je volnější a není tak moc pokrčená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
24.1.13 11:43
@spidi píše:
Vypadá to jak deska :( A je to hodně tvrdé :( Ukazovala nám to sestra, ani jí to nezapla, doma jsme ji to měli upravit na výšku(ty popruhy přes ramínka) a když jsem jí to zapla, tak se mi začala stáčet na stranu, utažené to moc není, zkoušela jsem to i povolit :( A jednu nožičku má víc pokrčenou a druhá je volnější a není tak moc pokrčená.

Tak snad poradí někdo kdo to taky měl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.1.13 11:56

Ahoj, my jsme měli klasickou z molitanu, byla měkká. A když jsem hledala na internetu iformace, tak nic takového, co popisuješ jsem neviděla :-o Určitě by bylo dobré zajít tam znovu, aby ti poradili, jak to nasadit, aby to nenadělalo víc škody než užitku.
Nebo sem zkus přidat fotku, třeba někdo poradí..
Ale možná bych i přemýšlela, jestli nejít jinam.
Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
24.1.13 12:24

Takto to vypadá, zkusím zavolat ještě dětskou dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.1.13 12:29

Tak to jsem opravdu nikdy nikde neviděla.. ale kdo ví.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie