Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A o pracovní době jsem psala - cca v 7 ráno do dílny (přítel je autoklempíř), nejdřív chodí domů v 7 ale to se stává výjimečně, spíše chodí mezi 8-9 hodinou. Tak to funguje pondělí až pátek, když je moc práce, jde i v sobotu. Pokud ne, v sobotu cca na 5 hodin do lesa pro dřevo (vytahat ze strání apod., nařezat, naložit na auto, doma zase vyložit, naskládat do dřevníku, s tím se snažím pomáhat). Potom si dáme oběd a odpoledne se dělá na zahradě, máme králíky, slepice, kačeny a zahradu, takže práce je víc než dost. Jedině v neděli má volno a to se věnuje nám, jezdíme po výletech, na procházky atd…a nikdy mě s péči o malou neposlal do háje, je z ní unešenej…opravdu toho tvého chlapa sem posaď a ať si celou diskuzi přečte, třeba si uvědomí, že mu utíkají krásné chvíle s dětma, které mu už nikdy nikdo nenahradí…
No ohledně výletů si nemůžu stěžovat, to trajdáme pořád někde ale zase, on sedí a já lítám za dětma, takže zas tak
@Anonymní píše:
Spíš to brzké vstáváníjakou mají pracovní dobu vaši chlapi a co dělají, když jim nedělá problém se doma zapojit?
je voják z povolání v docela vysoké pozici - takže je to hlavně psychicky náročné. Ale někdy přijede unavený i fyzicky. Do práce dojíždí hodinu tam a hodinu zpátky, řídí. Vstává v 5:15, domů se vrací většinou v 17:30
Mě když ten můj naštve, tak rychle uklidím svoje věci a pak upoizornuji na ty jeho
, ale je pravda, že můj byl lenivej už od matky - jedináček a až se mnou teprve zjistil, že vysavač pokud někdo nevysaje sám nevysává. Záchod se wc blokem taky neumyje. Tudíž se naučil a každou neděli vysaje celý byt a po sobě aspon umývá štětkou na záchod wc hlavně ráno když tam trůní půl hodiny, a já mám pak čistý wc celý den ![]()
Můj manžel má různé směny, ale většinou vstává kolem čtvrté, do práce jede hodinu a půl, z práce to samé, kolem šesté - sedmé je doma. Nají se, jde na záchod (to musím zmínit, není to zrovna pětiminutová zálěžitost
), jde nakrmit kluka, pak si teda třeba sedne k PC, ale vezme si malého s sebou, uspává. Prostě den je můj, večer jeho. Pokud má volno, přebírá většinu péče o malého on, já doháním resty. Pokud jedeme na nějaký výlet, taky lítá za klukem především on - já se nalítám za celý týden až až. Tím samo nemyslím, že já sedím na lavičce a popíjím lahváče
Ale lítáme oba, ne jen já.
Mě na tom tvém nejvíc vytáčí, že si neuvědomuje, že jsou to taky jeho děti, proč si je dělal, když se jim nevěnuje? Ale jo, dopadne jako můj otec - nemáme absolutně žádný vztah a kdyby v mém životě nebyl, asi bych si toho ani nevšimla.
Manžel trvá na úklidu? nechť tedy uklidí. Víc k tom u není co dodat.
Děti jsou vaše - nejen Tvý.
Xangel, to poslední mě dostalo, a doufám že to dostane i manžela až si to přečte
jinak teda dneska jsem na něj naběhla, ani jsem se s ním moc nenaběhla, a hle, manžel umí i děti vykoupat a obléct a já si můžu naprosto v klidu udělat pro něj tak důležitý úklid a připravit večeri, dala bych levou nohu zato kdyby to tak vydrželo dál
Sisulík, super rada ale raději si přečti diskuzi jestli chceš komentovat, díky
![]()
Četla jsem úvodní příspěvek a proto byla reakce jaká byla… to už je riziko netu že lidi nemají čas dočítat několik stran.. však ty si to přefiltruješ ![]()
Tohle znam dokonale a vyresila jsem to rychle. O vikendu jsem rano vstala, sedla jsem si k pc, zacala jsem hrat hry, lakovala jsem si nehty (proste jsem nedelala nic, jen jsem rano obstarala deti),muz vstal, prisel a divil se, ze neni snidane, neni kaficko, jen jsem utrousila, ze jsem vcera cely den drela a ze budu odpocivat, ze se bude muset obslouzit sam (reptal, ale obslouzil se celkem bez kecu),pak jsem se oblikla, vzala jsem psa a ze jdu ven, at pohlida decka, to vzal, hlidani mu nevadi, jenze ja mu z 20 minut napsala, ze jsem potkala po dlouhe dobe kamaradku, tak at uvari, obstara deti a da pradlo do pracky, ze prijdu zhruba ve 2 odpoledne..(byla jsem hnd naproti u kamaradky).chvili volal, psal, ja neodpovidala, kdyz jsem prisla domu, bylo to kongo, vsude nadobi, decka spinavy, vsude bordel…od ty dobe dobre chape, co to je, celej den obstaravat deti, domacnost a nakonec se nedockat ani vecer pomoci..takze u nas to ted funguje skvele..ja delam obedu, muz vecere, koupe decka, u nadobi se stridame, to same u uklizeni..nez ja uspim mladsi, tata se starsim uklidi pokojik, zatim to funguje
Anonymní 14:10 - u nás by mu to nevadilo, ještě by mi řekl, ať se dobře bavím.
Byla jsem na víkend pryč, hlídal malého. Přijela jsem a měla jsem uklizeno
, dítě evidentně šťastné a tatínek v pohodě.
Jinak dneska mě skolila viróza. Mám teplotu. Manžel přijel z práce, zrekognoskoval stav, uvařil nám oběd a poslal mě do postele. S malým je teď na zahrádce a já se plácám v posteli ![]()
Sisulík
když nemáš čas dočítat několik stran tak se do toho raději neplet ![]()
tak dneska taky dobrý ![]()