Furt špiním nebo krvácím

3745
7.5.21 09:22

Furt špiním nebo krvácím-PROSÍM O RADU

Holky, prosím poraďte, ideálně jestli je někdo se stejnými zkušenostmi. Už přes 10 let řeším to, že nemám cyklus jen o menstruaci. Vždy jsem před menstruaci spinila. HA mi to dokazala srovnat, že jsem spinila tyden před ms, pak dorazila ms a pak jsem měla chvíli klidek, takže to taky nevyresila úplně. Pak jsem vysadila HA, chtěla otehotnet, nakonec se přes ivf zadarilo a ja skoro 2 roky nemenstruovala diky těhotenství a následnému kojeni. 15 měsíců mám už pravidelnou ms, ale vrátilo se špinění po ovulaci, s tim, ze jsem dostala utrogestan, ale ani ten neni zaruka toho, že po ovulaci nespinim. Beru 2-0-2,dle me dr celkem už vysoke davky. Ted poslední 3 mesice spinim už před ms, dneska jsem 11dc a od včera spinim. 2× jsem mela zadanku na hormonální profil od sestricky, ale dle doktorky mám ještě zkusit jist denně listovku, že to určitě pomůže. NEPOMAHA TO!! Cystu nemám, dělá mi vždy ultrazvuk. Je to proste hormonama. Příští týden jdu do caru, kdy si nechám udelat hormonální profil, nechapu, proc se tak doktorka brání mi nabrat krev :zed: Zažila jste to některá, že by utrogestan nepomahal? V těhotenství jsem brala estrofem a utrogestan a bylo to v pořádku, ale byla jsem těhotná. Opravdu už jsem zoufalá - nekrvacet jen par dni v měsíci je fakt silenost!! Sexuální život na bodu mrazu, nemůžu si naplanovat ani týdenní dovolenou bez tamponu, o hezkém pradle ani nemluvím, protože krvácení si chodí jak chce :,(
Mel to nekdo podobne a pomohlo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26747
7.5.21 09:28

A co takový ty jednoduchý věci typu Ascorutin a pak mi tu holky něco radily při tělísku nějaký Forte něco… Upřímně, šla bych znovu do HA. Zažila jsem to s tělískem a k posrání no :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
7.5.21 09:52

@Bubla Bůčková Chtěli bychom ještě jedno mimco a celkově, me ani ha tenkrát nepomohla. Zlepšilo se to, ale nepomohlo. Nechápu, proč je to pro doktory takova alfa omega. Ja uz byla u tolika doktoru a nikdo to nechtěl řešit, dokud nebudu mit děti. Ted uz je mam a utrogestan nepomaha a to prej beru už velkou dávku. O Ascorutinu jsme nikdy neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.5.21 09:53

Zažila jsem po depoprovere, 6 měsíců v kuse.. Peklo. Pomohlo jen nasadit ha.. Do toho jsem pila kontryhelovy čaj.. Ha vysazena pro tehotenstvi.. Po druhém už se to naštěstí neobjevilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.21 10:18

Nebyla jsi třeba na kyretáži? Posílá se to pak na rozbor, můžou najít polyp či myom co by to mohl způsobit..já mám za sebou 5let krvácení a špinění v podstatě v kuse (občas byly 2-3dny klidu),takže vím jak se cítíš…u mě to začalo po prvním porodu a zatím se to uklidnilo po druhém porodu (ťuk ťuk)..mám mezi dětmi víc jak 7 let z toho 5 let snahy o druhé..nikdo si se mnou rady nevěděl a dodnes příčinu neznám…pokud je to ale opravdu většinou špinění až v druhé části cyklu, tak bych to viděla na problém s progesteronem (ten by měl řešit právě ten utrogestan) nebo celkovy problém se sliznicí-chtelo by vědět jakou má v druhé části výšku, celkový vzhled atd..

• Citovat
  • Upravit
3745
7.5.21 10:24

@martina.se 6 měsíců taky pěkný, ale me to trápí více jak 10 let. Než jsem otěhotněla, tak jsem obehala tolik doktoru a každý mi řekl, že se mnou nechce nic dělat, dokud neodrodim. Te HA se celkem branim, uz ted nejsem ta, která by provokovala manžela k nějaké akci. Bojím se, že to pak bude ještě horší :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
7.5.21 11:31
@suzka1 píše:
@Bubla Bůčková Chtěli bychom ještě jedno mimco a celkově, me ani ha tenkrát nepomohla. Zlepšilo se to, ale nepomohlo. Nechápu, proč je to pro doktory takova alfa omega. Ja uz byla u tolika doktoru a nikdo to nechtěl řešit, dokud nebudu mit děti. Ted uz je mam a utrogestan nepomaha a to prej beru už velkou dávku. O Ascorutinu jsme nikdy neslyšela.

To jsem blázen, tak si to kup! Hodně lidem to pomáhá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
7.5.21 11:37
@Anonymní píše:
Nebyla jsi třeba na kyretáži? Posílá se to pak na rozbor, můžou najít polyp či myom co by to mohl způsobit..já mám za sebou 5let krvácení a špinění v podstatě v kuse (občas byly 2-3dny klidu),takže vím jak se cítíš…u mě to začalo po prvním porodu a zatím se to uklidnilo po druhém porodu (ťuk ťuk)..mám mezi dětmi víc jak 7 let z toho 5 let snahy o druhé..nikdo si se mnou rady nevěděl a dodnes příčinu neznám…pokud je to ale opravdu většinou špinění až v druhé části cyklu, tak bych to viděla na problém s progesteronem (ten by měl řešit právě ten utrogestan) nebo celkovy problém se sliznicí-chtelo by vědět jakou má v druhé části výšku, celkový vzhled atd..

O kyretazi vím jen tady z emimina, ze slov doktoru jsem o tom nikdy neslyšela. A tobe to přešlo po druhém porodu, prostě jen tak? Tak to ti moc preju,5 let je taky síla. Otěhotněla jsi spontanne? Se sliznici nikdy nebyl problém, ale v pondělí jdu do caru, mám před ovulaci, tak chci, aby mi udelal utz a dal mi zadanku na horm. profil a do detailu to s nim pak budu chtít probrat. A zkusím po ovulaci amelgen, což je 4×vyssi davka než utrogestan a to mi minule fungovalo, ale taky jsem byla po ivf po stimulaci, tak nevím, jestli to nebylo tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
7.5.21 11:37
@suzka1 píše:
@martina.se 6 měsíců taky pěkný, ale me to trápí více jak 10 let. Než jsem otěhotněla, tak jsem obehala tolik doktoru a každý mi řekl, že se mnou nechce nic dělat, dokud neodrodim. Te HA se celkem branim, uz ted nejsem ta, která by provokovala manžela k nějaké akci. Bojím se, že to pak bude ještě horší :?

Nebo drmek, utrogestan je podle mě přímo jen progesteron, drmek by měl umět vyrovnat hladinu estrogenu a progesteronu tak nějak celkově. Já špinila půl cyklu, případně jsem měla hned po ovulaci menses a od té doby, co beru Agnucaston to vůbec neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
7.5.21 11:42

@Bubla Bůčková v pondělí se na to zeptám doktora, dekuju moc. Tys to zobala denně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
7.5.21 11:45

@Julča001 A proč mi toto nedoporuci doktorka?? Ja jsem si řekla, že po detech už se nenecham odbyt, byla jsem už 2× kvůli tomu a furt nic, jen utrogestan a kyselina listova. Vyzkouším cokoliv, jen se musím zeptat doktora, v caru příští týden, jestli se to spíš nebude fackovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.21 11:50
@suzka1 píše:
O kyretazi vím jen tady z emimina, ze slov doktoru jsem o tom nikdy neslyšela. A tobe to přešlo po druhém porodu, prostě jen tak? Tak to ti moc preju,5 let je taky síla. Otěhotněla jsi spontanne? Se sliznici nikdy nebyl problém, ale v pondělí jdu do caru, mám před ovulaci, tak chci, aby mi udelal utz a dal mi zadanku na horm. profil a do detailu to s nim pak budu chtít probrat. A zkusím po ovulaci amelgen, což je 4×vyssi davka než utrogestan a to mi minule fungovalo, ale taky jsem byla po ivf po stimulaci, tak nevím, jestli to nebylo tim.

Mě to začalo v podstatě 2 měsíce po prvním porodu a přešlo až v průběhu dalšího těhotenství..mám za sebou ivf s et, kety, 6× iui a nakonec jsem otěhotněla jen po stimulaci ovulace a domácímu snažení…přešlo to jen tak..podle všeho špatná komunikace,,mozku a spodku" a teď zabral,,restart"…ale ještě si nepískám..bojím se, že se to vrátí..ona se pak moc sliznice po ovulaci nekontroluje, ale pokud je třeba vyšší než by musela být, tak se odlučuje, případně skrývá nějaký ten polyp apod.. hormonální profil druhé části cyklu máš? Nebo jen odběr ze začátku cyklu?

• Citovat
  • Upravit
3745
7.5.21 11:56
@Anonymní píše:
Mě to začalo v podstatě 2 měsíce po prvním porodu a přešlo až v průběhu dalšího těhotenství..mám za sebou ivf s et, kety, 6× iui a nakonec jsem otěhotněla jen po stimulaci ovulace a domácímu snažení…přešlo to jen tak..podle všeho špatná komunikace,,mozku a spodku" a teď zabral,,restart"…ale ještě si nepískám..bojím se, že se to vrátí..ona se pak moc sliznice po ovulaci nekontroluje, ale pokud je třeba vyšší než by musela být, tak se odlučuje, případně skrývá nějaký ten polyp apod.. hormonální profil druhé části cyklu máš? Nebo jen odběr ze začátku cyklu?

Tenkrát před ivf mi ho dělali na začátku cyklu, s tim, ze jsem si stěžovala na špinění, tak jsem dostavala estrofem a utrogestan a ten mi už tak nějak zůstal. V pondělí jdu na utz kvůli ovulaci a chci hormonální profil, hlavně na progesteron, což se má prej dělat 21dc, ale jak píšeš, měli by mo nabrat krev asi i na začátku cyklu kvůli estrogenu, ne? A dekuju za info ohledně té sliznice, taky se na to zeptám. Nejhorší na tom je, že ja se musím někde ptat, ja furt se snažím někde něco vyčíst. To snad ma vědět doktorka, co ma dělat, ne? Když nefunguje tohle, ma zkusit tohle, nebo tohle..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
7.5.21 11:58

@suzka1 já jsem takovej krvácivej typ, mně tohle nepomáhá. A to druhý se jmenuje cyclo 3 fort, zeptej se jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
7.5.21 12:09
@suzka1 píše:
@Julča001 A proč mi toto nedoporuci doktorka?? Ja jsem si řekla, že po detech už se nenecham odbyt, byla jsem už 2× kvůli tomu a furt nic, jen utrogestan a kyselina listova. Vyzkouším cokoliv, jen se musím zeptat doktora, v caru příští týden, jestli se to spíš nebude fackovat.

Mně to taky nedoporučil doktor, ale emimino :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria