Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Byron taky mám s vločnou a světlý vnitřek, zatím dobrý, zipy taky, jen se mi občas zaseknou ty zoubky když nemám stěny zipů fakt u sebe, ale to je spí šmoje blbost ![]()
@loka no, letos dcera už je pohyblivá a delší a musím to rozepínat, tak mi to tak super nepřipadá jako dřív, když jsem to měla jen krátký a dcera byla klidná. Ted mi to navíc ještě občas rozepne než to stačím zajistit- nechce být v kočárku, tak je to na hlavu ![]()
Ale výběr světle růžovýho vnitřku mě fakt štve… Mám černý zvenku, myslela jsem si, že to bude v pohodě no a není… No třetí dítě a nevím že světle růžová do kočárku je blbá
Mám Emitex combi kupovaný v roce 2006, používala jsem na obě holky, u obou po celou dobu kočárkování (tj téměř do 3 let) a fusak je stále jako nový. Problém jsem neměla ani s kšírováním, ani se zipem (když nepočítám, že jsem zlomila držátko u zipu, ale stačilo přidat kroužek a funguje zase perfektně). Akorát ty potřebné díry jsem musela na začátku rozstřihnout, čehož jsem se dost bála. Taky že jsem stříhla blbě a rozstřihla i to šití, ale za celou tu dobu se mi to ani trochu nepáralo, takže s tím se asi taky počítá. Trochu mě akorát štvalo provlíkání té části popruhu, co má dítě mezi nožičkami, ale to byl „problém“ spíš kočárku, že měl tu sponu tak širokou. Jinak naprostá spokojenost a určitě bych jiný nechtěla.
Tak vidím, že jsem udělala dobře, když jsem si pořídila Emitex Combi 2v1 z druhé ruky a tudíž starší typ
!
Mám taky X-Landera, jezdíme ve sportˇáku a fusak je super
,naprosto v pohodě se nainstaloval, drží, hřeje…vidím, že s tím novým je to teda věda
!No a až přituhne, tak měním za beránka (WOOOLIFE)
,bo u posledních X-Landerů není nánožník a extra už se mi nechtělo kupovat, ikdyž vím, že ten univerzální na X-Landera dokonale sedí
!
Zipů je na Emitex-fusaku teda dost
,ale jinak jsem megaspokojená
,malou jsme si v něm odváželi z porodnice v autosedačce
a tedˇ už skoro běhá a fusak je pořád v nasazení, takže opravdu dobrý Kauf
!!!
Loka
- jak se máte?
Tak teplý je dlouhý taky, a přes praní a občasný šoupaní o kolečko vypadá bezvadně, je fakt odolný.