Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Je tak to moc gratuluji
hlavne ze vsechno dobře dopadlo koukala jsem ze jste byli i brzo doma;-)
Nástup jsem měla na 38.tt,teď tam musí rodit sousedka a je to stejné. Porod mi po dohodě s dětskou chirurgií začalh vyvolávat 38+5..Věci jako normálně do nemocnice, jen víc košil na spaní-mléko a krev. Jednorázové kalhotky jsou super věc. Jinak plínky a vlhčené ubrousky. Jinak tam jsou zdravotnické potřeby, přímo na nádvoří, stejně budeš okolo chodit za prckem z porodnice, tak můžeš potřebné dokoupit. ![]()
Dohromady jsme v nemocnici strávili 17 dní, takže to nebylo nejhorší.. ![]()
Tak jseme byli vcera v motole na kontrole a nedopadlo to zrovna dvakrát dobre malemu se ta dírka v bříšku zvetsila mame ji dva centimetry sice pan doktor Vlk se usmíval a rikal ze bude vsechno v pořádku ale mam hrozny strach jsme ve 30tt a mame 1100g chtěla jsem se zeptat jestli to nemel někdo podobný moc děkuji
Neboj, on ví co říká!!! Vůbec si nic jiného nepřipouštěj, nenervuj se, potřebuješ být v rámci možností v kĺidu. A Vlk má tolik zkušeností, takže bych mu věřila. Já jezdila na kontrolu každý týden a potom se nám to už taky nezvětřovalo. S váhou ti neporadím, malej měl v rámci syndromu váhu velmi nadprůměrnou. Neboj, určitě to bude dobrý ![]()
Když pan doktor Vlk řekl, že bude vše v pořádku, tak bych mu věřila..Je to skvělý doktor a věřím, že kdyby byli nějaké problémi, tak vám to řekne.. ![]()
Tak to dekuji jste moc hodny a každa pozitivní zpráva je pro me radost moc vsem Děkuji
Tak Vám ostatním můžu zatím jen závidět. Davidek se mi narodil 4.9. 2013 a pořád leží v pražské Motole. První operace dopadlo dobře, ale poté se čekalo na kakání a nic nepřicházelo a zjistili, že má střevní neprůchodnost. Tak mu udělali operaci druhou, vypadalo to že to bude už v pořádku ale stále nic nekakal, už tehdy jsem na tom s psychikou nebyla nejlíp, ale dnes jsem se dozvěděla že jde na 3. operaci. To už je na mě moc. Musím věřit, že už se to konečně podaří a on bude jako normální dítě. To čekání se už nedá vydržet. Nechci tím tady nikoho postrašit, protože z příběhu se tohle stává vyjímečně, ale musím z toho vyzpovídat. Musím doufat že ta třetí operace bude poslední a vítězná.
@NadenkaMag Tak to mě moc mrzí. Náš Péťa šel sice z Motola podle názoru všech až nezvykle brzo, ale naše trápení teprve začalo. Na šesti týdnech šel do nemocnice na operaci tříselné kýly. Krevní sraženina mu ucpala břiřní tepnu, střeva znekrotizovala a zachránili mu půl metru. První prognóza byla 5% šance na přežití, případně ť lepším případě celý život na přístrojích. Dva měsíce se potácel mezi životem a druhou stranou.Byl to velký boj, dlouho trvající boj, centrály, enteroporty, no bylo to hodně hodně náročný. Teď je mu 10,samozřejně néjaká omezení jsou, ale jinak žije spokojený život jako ortatní děti. Já vím, že máš teď nervy v háji, ale neboj, určitě to dobse dopadne a ten tuj chlapeček bude v pořádku. Posílám hodně síly a naděje. Promiň chyby, píšu z ňbilu. Dej vęęt, jak jste dopadli, držím oc a óc pěsti. Jířa
Tak jsme byli zase na kontrole a 11.11 nastup tak se na jednu stranu tesim a na druhou bojim ale verim ze zo ten nas prcek zvladne
tak mi drzte palecky
Neboj, budeme Ti držet pěsti pro štěstí!!!Všechno určitě dobře dopadne, držte se
A dej vědět.
Budeme držet pěstičky.. Určitě to oba zvládnete bez problémů
My jsme dnes byli na 3 měsíční prohlídce a máme 55cm a 4570g.. ![]()
Tak ahoj mominky tak se nám to malinko změnilo malému se chtěla jít ven dříve než se předpokládalo takže se narodil ve 33+5 týdnu. Je to takovej malinkatej drobeček ale chtěla jsem se vás zeptat kdo si to prožil malému se nevešli střivka do bříška takže je má v tom vaku nad sebou tak jsem se chtěla zeptat jestli s tím tady někdo má zkušenosti at napíše budu hrozně moc ráda děkuji předem
@veronicka18 Ahoj,my to měli, druhý den po porodu mu je vrátili do bříška a nějak je tam upevnili(jak se to vyvíjí mimo břišní dutinu, chybí tam ty střevní závěsy).Nevím, co chceš přesně vědět, jizvu mu mu udělali plastikou-neviditelnou, dokonce měl udělaný i falešný pupík. Páni, takovej drobek, držím moc pě
sti
Tak zaprvé gratuluji k takovému drobečkovi.
a za druhé přeji mnoho štěstíčka a sil abyste to zvládli..
Bohužel ti poradit nemohu, protože u nás se to do bříška vešlo, ale budeme držet pěstičky.. ![]()