Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ty já bych ale k žádné Vietnamce nešla na nehty, ty jejich sajrajty atd. nene ![]()
K Vietnamcum bych nesla, ale jinak proc by vadily? Pokud se treba nebojis, ze mimco skrabnes…ja si striham na kratko a dlouhe mi po chvili vadi, i pri hre a manipulaci s dcerkou ![]()
@Kukacka123 gelovými nehty se nepoškrábeš, ani když tě svědí záda
. Jsou tupé.
Zakaldatelko: když budeš dodržovat hygienu a mýt si pravidelně ruce a hlavně pod nehty kartáčkem, tak miminku je to jedno. Jen se pod delšími nehty prostě drží špína. A hlavně, rozmyslela bych si fakt tu Vietnamku, nedodržují žádné hygienické předpisy. Šetří na materiálu… A další a další…
@Aduš8 tak to si teda nemyslim, jinak bych to taky nepsala
kolegyne mela takove ty do spicky a nekolikrat se jimi podrapala a dokonce se pichla do dlane do krve. Takze ano, muzes se jimi i poranit
ne vsichni nosi hranaty a nebo jako sve nehty lehce dokulata…a ze jsem u i maminek s miminky videla parkrat uz solidni drapy ![]()
Příspěvek upraven 22.07.19 v 11:20
@Aduš8 píše:
@Kukacka123 gelovými nehty se nepoškrábeš, ani když tě svědí záda. Jsou tupé.
Zakaldatelko: když budeš dodržovat hygienu a mýt si pravidelně ruce a hlavně pod nehty kartáčkem, tak miminku je to jedno. Jen se pod delšími nehty prostě drží špína. A hlavně, rozmyslela bych si fakt tu Vietnamku, nedodržují žádné hygienické předpisy. Šetří na materiálu… A další a další…
Jo, to potvrzuji a ne jen záda, vždy mě musí poškrabat někdo s přírodníma
Ale jinak si taky myslím, že by to vadit nemělo. ![]()
@azaleila nejspis se tu snazime zjistit, zda je skrze nehet mozny aby se slozky obsazene v pripravcich dostaly do mleka ![]()
Holky chci se zeptat blba otázka zda nevadí gelove nehty při kojeni chodim k jedné šikovně Vietnamce na gelovky dlouho sem neměla a rozhodla se, ze bych si nechala znovu udělat sem cerstve po 6 neděli tak se necertete ze se na to ptám vím třeba ze tetovani by se nemělo ???? dekuju