Gelové nehty od kolika je udělají v salonu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
4.5.21 11:23
@Jolynka píše:
Ono asi taky záleží na velikosti prstů - nehtů, aby měli takovou velikost těch umělých.
Moje dcera je chtěla taky, že je má kamarádka. Já jí to nedovolila, že jedině gel lak, jako si dávám já a ptala jsem se manikérky a ta právě říkala, že na takové pidi ruce, by to ani nešlo udělat. Dceři je 12.

Jakou velikost umělých? Udělá to přes šablonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
4.5.21 11:29

@terien no nevím, jak se to teď dělá, ale nalepují se takové ty tipy, které se pak doupraví na nehtu a ty mají nějakou velikost a počítá se prostě s dospěláckou rukou, takže dceři by prý šel tak maximálně velikost malíčku dát na největší prsty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.5.21 11:32
@Jolynka píše:
@terien no nevím, jak se to teď dělá, ale nalepují se takové ty tipy, které se pak doupraví na nehtu a ty mají nějakou velikost a počítá se prostě s dospěláckou rukou, takže dceři by prý šel tak maximálně velikost malíčku dát na největší prsty.

Já vím co jsou to tipy, ale tvoje manikerka by si měla zajistit, co je to šablona. Úplně v pohodě nastavis i nehet na malíčku u nohy, tak proč by nešly nehty mladé holce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
4.5.21 11:37

@terien hele netuším, ona je nedělá, jen klasickou manikuru, pedikuru a gel lak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.5.21 11:39
@Jolynka píše:
@terien hele netuším, ona je nedělá, jen klasickou manikuru, pedikuru a gel lak

Tak ať nemluví nesmysly, když tomu nerozumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
4.5.21 12:14

@terien No tak při dlouhodobém nošení asi jo, ale snad míň, než těma gelovkama. Třináctiletá by samozřejmě neměla mít nic z toho, ale jestli chce mermomocí něco vyzkoušet, tak nalepovací nehty mi přijdou jako mnohem menší zlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
4.5.21 12:33

Ahoj, nedělej to. Ve 13 letech se tvé nehty ještě vyvíjí, prodlužuje se ti nehtové lůžko a mohla by sis tím akorát do budoucna způsobit problémy. Taky nehty nejsou úplně levná záležitost. Dovedeš si představit, že platíš každé 3 týdny cca 500 Kč, aby neměla odrostlé ošklivé drápy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.24 17:41

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat v létě pojedeme na dovolenou a chtěla bych si udělat uměle nehty. Je mi 14 a v srpnu mi bude 15, nechci nic dlouhého ani nic přeplácaného. Tak se teda ptám jestli je to vhodné nebo ne. Délku a tvar nehtů viz. obrázek. Předem děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12708
8.1.24 16:23

Ve 13 v tom budeš vypadat hodně blbě a lacině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12708
8.1.24 16:24

Ahaa, zas reaguju na 100 let starý Původní dotaz :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.24 16:26

@bjetuschka není mi 13, tak raději příště čti a co je na tom laciné jsou to decentní nehty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
19.2.24 16:30
@Anonym5109 píše:
@bjetuschka není mi 13, tak raději příště čti a co je na tom laciné jsou to decentní nehty

tak 14, no, to je fakt rozdíl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12708
21.2.24 11:30
@Anonym5109 píše:
@bjetuschka není mi 13, tak raději příště čti a co je na tom laciné jsou to decentní nehty

No pokud sis nevšimla, tak jsem hned na to napsala, že jsem omylem reagovala na původní dotaz. Takže nevím, kdo tady neumí číst. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
21.2.24 22:35
@bjetuschka píše:
No pokud sis nevšimla, tak jsem hned na to napsala, že jsem omylem reagovala na původní dotaz. Takže nevím, kdo tady neumí číst. :*

Obě dve :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect