Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Můžete mi poradit jak se používá genciálka?
Malýmu je 20měsíců a má afty a napsali nám gencialku, ale už mi nikdo neřek jak se používá…jestli jí mám naředit vodou nebo jestli ji mohu dát na dudlík…vůbec nevím jak ji aplikovat. ![]()
Dej si ji na tyčinku do uší a tím malému poťukej aftíky, určitě nijak neředit
My jsme ji dostali na moučnivku a měli jsme do lahvičky namocit štětičku do uší a tou potřít postižená místa v puse. Pozor, strašně barví i když ji jen otevíráš
Ahoj, prosim poradte mi..ukapla mi gencialka na lakovany nabytek..jakoze ma hladky povrch, to de smyt take lihem? dekuji
Děkuju, moc…na to že barví jsem přišla rychle..malej má okolo pusy obrovskej fialovej flek a nejde to utřít
,ale přestal konečně plakat ![]()
Přeji pěkné odpoledne. Měla bych takový dotaz, kolik asi tak cca může stát genciálka, nikde na internetu se nemůžu dopátrat.
Předem díky za reakce ![]()
Mozna to bude tim, ze je to gencianka aneb gencianova violet. Stoji to par desetikorun
@Bibi239 Vím že je to genciÁNOVÁ violet, ale i tak jsem to nemohla najít. Někdo říká kenciálka někdo genciánka no…
@Honzimila Díky ![]()
@lassa ja ji nedavno googlila a nasla, jak v nejake internetove lekarne, tak cenik laborky, kde ji primo vyrabeji. Tak jsem myslela, ze je problem jen v tom, co zadavas do vyhledavace ![]()
@lassa
Jak holky psaly, desetikoruny.
Me jsi konsternovala tim, ze to snad nejde najit, tak jsem to mrskla do googlu a tuna odkazu na lekarny
vcetne emimina ![]()