Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No tak nakonec jsme celou věc vyřešili jinak
v pondělí jsem byla na 3D u doktora Anděla na Borech v poliklinice, mam fotky a půlhodinové video na DVD na 700,– a na genetiku už nejdu ![]()
No vidíš..já se ani nezeptala, jestli je možné to video připlatit… Byla jsem zase tak unešená z toho, že malou vidím, že se mi to úplně vykouřilo z hlavy
I když, pořád k nám ležela zády, potvůrka, vůbec se nechtěla ukázat, takže nemám ani jednu fotku z tohole UTZ
Ale naštěstí i tak doktor zjistil vše potřebné a všechno je tak, jak má být ![]()
a to si byla na tom velkém UTZ ve 20tt? To je dobře je že všechno v pořádku. A vy teda čekáte holčičku? My jsme se na tom 3D dozvěděli že máme kluka ![]()
No, já byla ve 22tt, ale byl to ten velký
Holčičku čekáme, tak tak, to ale víme už od 13tt, kdy jsme byli na screeningu
Chlapeček bude snad ten další ![]()
no a to ste to věděli s takovou jistotou tak brzo?
neřekla bych kluka, ale holku?
My sme se to dozvěděli až teď protože před tím jsem byla na UTZ v 10 tt a to nebylo nic poznat
No, s jistotou to asi nebude až do porodu
Ale pár dní po tom screeningu jsem byla u svého dr, a ten mi to taky říkal. A teď na tom velkém mi to potvrdil i třetí doktor..takže ten první se nemýlil ![]()
momi33 píše:
Ahoj,myslíš Genetiku v Lobzích?Já jsem tam byla jen jednou na 3D UTZ,a je to tam opravdu moc pěkné,doktoři milí a hodní.Za ten 3D jsem dala 1000kč,a bylo za to dvd+asi 5 fotek.
A JA MĚLA ZA TU 1000 ASI JEN 3,BEZ DVD. ![]()
Holky je tu nikdo kdo byl nedávno v Plzni na Genetice v Černicích na velkém UTZ v 18-22 tt? zkontrolovali komplet miminko i s orgány? a jakpa to probíhalo? objednala jsem se na další velký ultrazvuk ve 22 tt, jelikož můj doktor mi ho odflákl, tak si za něj budu muset i zaplatit, dostaly jste k tomu i fotečky nebo video, nebo se za to muselo platit zvlášť?