Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo jo vim, že špinění nemusí nic znamaenat jen mě zajímalo jak to je když jsou dvě embryjka a jestli je to třeba znamení, že jeden prďolka to vzdal.
Díky holky za podporu
![]()
Holky, nevíte jak rychle roste děložní sliznice a jak vysoká musí být aby se embryo zahnízdilo?
@TerkaBaterka a jak to s tebou vypadá? Máš nějaký ten zánět? Dneska jsem si byla u obvoďáka pro výsledky krve a moči ze vstupní prohlídky. Jen mi to podala sestra s tím, že mám jít na kontrolu na endokrinologii. Tam jsem objednaná na 15.5.,ale až doma jsem zjistila, že mám zvýšené hodnoty u močového sedimentu a pak 1 jednotku krve v moči. má být 0. Tak vbec nevím o co jde. Jestli nějaký zánět…Zítra to vezmu sebou do Brna.Jak rostesliznice v normálním cyklu nevím. Vždycky jsme byla stimulovaná ![]()
@Danny001 Dle všeho jsem zdravá.. antibiotika zabraly, ale co mi bylo nikdo neví..
@TerkaBaterka
Tak to je dobře že seš podle dr. zdravá!
Pak se to zas posune o něco dál
@Mončina píše:
Jo jo vim, že špinění nemusí nic znamaenat jen mě zajímalo jak to je když jsou dvě embryjka a jestli je to třeba znamení, že jeden prďolka to vzdal.
Díky holky za podporu![]()
![]()
Taká jsem špinila a ze dvou embryí přežilo jedno. Ale nemyslím si, že to musí být přímá souvislost. Může to být i uhnizďováním.
@Pajule1
Asi to bylo opravdu uhnízďování, jelikož dens už je zas vše v poho a ani kapka po špinění.
Zítra testnu a uvidim.
Moc díky za info a podporu holky ![]()
Ahoj, mužu se zeptat s čím si tak dlouho doma, teda myslím ještě než jsi šla na ivf.
@Mončina Jů, to vypadá nadějně, držim moc palce, já špinila sedmý den, ale to už jsem věděla že to vyšlo, měla jsem ten den pozitivní test… špinění většinou značí nidaci-uhnízdění embria… takže držim moc palce… já měla strašně vysoké HCG, takže mě test ukazoval hodně brzy… a jak citliví jsis dělala test? Lepší jsou ty s desítkovou citlivostí…
@HARPER
Gábi, snad je to to nejlepší znamení! Však víš jak by jsme byli šťastný. Nechci ale nic zakřiknout. Test byl s desítkovou citlivostí a byl tam ten malinkatej duch. Tak snad se bude už jen vybarvovat.
@krystof37
Jo můžu ti to říct. Doma jsem už od hydrolaparoskopie co mi dělali koncem května a pak hned jsem šla v červenci do 1 IVF a od té doby jsem doma kvůli IVF a následné laparoskopii a neschopenku jsem nepřerušovala a dr. s tím souhlasia až do druhého pokusu který máme teď.
A jakto, že ti dr. nenabízel Clexane? Co holky co myslíte? Já myslela, že to nabízí každé?
Mě doktorka po odebrání vajíček a doktor po zavedení embrií řekli, že injekce nebudu píchat.
@krystof37
Ty ses jich na to ptala nebo ti řekli, že píchat nebudeš? A proč ti řekli?
@Mončina Ahojky, tak jsi dneska zkusila testík? Jsem napnutá.
@TerkaBaterka Holky z Brna jsem nadšená. Moje imunologie dopadla výborně. Nemám zvýšené NK buňky a nějkaý hormon na endometriozu je jen lehce zvýšen, takže nemám v těle žádné velké ložisko. Nebudu brát žádné prášky - Medrol, Pentomer. A přítelův spermiogram - sice horší morfologie, ale prý je tam pěkných pořád dost a to DNA spermií dopadlo výborně. takže jsme prý oba zdraví. Ani prý nepotřebujeme PICSI, stačí ICSI. Tak pořád nechápu. Konzultace trvala asi 1,5 h pak jsem nafasovalala léky a je na mě jestli začnu stimulku teď nebo za měsíc. A pokud léky zbydou tak je zase vykoupí nazpátek. to se mi moc líbí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.