Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Denis11 @HARPER Holky dík za info. Takže si to pohlídám a uvidim. Kdyžtak mi to Gábi připomeň. Doma jsem už od 22. května. Takže to bych si už měla zažádat nebo jak?
@Petra Z Blesk nečtu, takže to nevim ![]()
@Mončina píše:
@Denis11 @HARPER Holky dík za info. Takže si to pohlídám a uvidim. Kdyžtak mi to Gábi připomeň. Doma jsem už od 22. května. Takže to bych si už měla zažádat nebo jak?
@Petra Z Blesk nečtu, takže to nevim
No tak to už si zažádej nebo si aspon zavolej kdy přesně ti končí, mě řekliže se má žádat 3 měsíce před koncem…
@Mončina Oni ti v dostatečném předstihu pošlou dopis a posílaj ho i ošetřujícímu dr… Takže dr. by ti to pak měl vysvětlit…
@Petra Z Díky Peťul
Už jsem si to pročetla. ale o těhotných tam nic nepíšou ![]()
@HARPER Takže myslíš, že se o to nemusim zatim starat? Já jen abych to pak neprošvihla.
Ahoj kecalky, všem snažilkám a čekatelkám na // držím palce a těm co to nevyšlo tak hodně sil do dalšího boje. ![]()
@Mončina Ahoj Mony, jedeme ve čtvrtek. Už začínám být nervózní. Doufám, že počasí se umoudří. A co ty jak je?
@Danny001
Já tak nějak furt stejně. Sanžim se nepočítat si blížící ms ale v hlavě se mi to furt honí. Předtím jsem to dostala 10 den po ET. Čtvrtek, to je za pár dní. Budu na tebe myslet! ![]()
@Mončina Děkuju. Jsem na to sama zvědavá jak dopadneme. Žádná MS nebude.Ale chápu to. Dny se vlečou a vhlavě má člověk vymeteno a jediný co tam je jsou ty myšlenky na // ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.