Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001 snad jo…
a tobě to snad v novém centru taky vyjde…je to ale dálka co…
jsi přímo z LBC???
A díky…Matyášek je můj poklad…sice na fotce mu je jen rok, už vyrostl kluk můj…nějak moc rychle
@Petra Z a kolik mu je teď? Jsem přímo z Liberce. Mrzí mě ta změna CAR, protože Mokrá je fakt skvělá. Ale chci udělat vyšetření embryí a to tady stojí plno peněz a v Brně to hradí pojišťovna. A taky jsme si nechali znovu udělat vyšetření spermií a včetně testu DNA a to tady nedělají. Tak snad nás to posune někam dál. Dálka mě taky děsí D1 to je mazec. ![]()
@Danny001 jo po D1 jsem jela minulý víkend a šílený…je to jako tankodrom ![]()
Malému budou v dubnu 4 roky…
Myslela jsem, jak navážu mateřský na sebe a prd…takže já práce, malej školka, kam chodí nerad…líbí se mu tam, ale ta rána–musí si poplakat ![]()
Já si zase říkám, že jedno krásný, čerstvý embryo a vyjde to ![]()
@Petra A imunologii máš? teď nevím jestli jsi to tu už nepsala. 4 roky to je už rozumbrada a musí s ním být sranda ![]()
@Danny001 ne nemám…
ale při ketu posledním jsem brala měsíc před prednison…
jo máš pravdu, je to rozuma
a hlavně mi řekl, že doma žádný mimino nechce ![]()
@Petra Z tak to bych ti asi doporučila aby jste si tu imunologii nechali udělat. Ona ti to stejně Mudr. podle mě doporučí. Jezdí se na to do Prahy. Dáte krev a manžel sperma a asi za 3 týdny jedete na výsledky. Jo to bude koukat až se doma objeví malý sourozenec ![]()
@Danny001 hele a to právě i to imuno dělají v podolí a nás neposlali…
asi i proto, že to hned vyšlo…
@Petra Z tak si o to určitě tady řekni. Imunita se klidně mohla za 4 roky změnit. tak a´t máte před dalším pokusem raději všechna vyšetření
V jiných CAR se na to posílá třeba až po 2 neúspěšných pokusech. Tady posílají většinou hned, což je dobře.
@Danny001 jasan,na vše se poptám…
ale taky není moc času…je mi 38 poj. schvaluje do 39 let naštěstí všeobecná 39+ 365 dní
@Petra Z
Peťul, tu imunologii si určo nech vyšetřit. Danny ti zapoměla napsat, že manžovi berou k tomu spermatu ještě krev. No to ten můj miláček nemohl rozdýchat!
Se bojí odběrů a jehel
.
Peťul, já beru Medrol už od června a na Prednison jsem se dr. několikrát ptala a říkala že lepší výsledky mají z Medrolu, ale že nemá problém mi to změnit na Prednison tak jsem si nechala ten Medrol.
Byla jsem v OBI a volala Romče, jsem potřebovala změřit okno ale zrovna nebyla doma, takže jsem si nic nekoupila. Maj tam roletu za super prachy jen jsem neměla tem rozměr.
Matýska jsem neviděla pěkně dlouho, příště musíš přijet k Romče i s nim. Ať ho taky vidim, fešáka ![]()
@Mončina no ty ale teď budeš těhotná tak se budeš nějaký čas šetřit
my tam teď moc nejezdíme to víš školka práce a nebo jsme nemocný. To spíš ségra jezdí v neděli sem tak se vidíme v mimoni
@Petra Z s tím časem mi povídej.38 mi bude v červnu a nemám ještě žádné dítě. @Mončina psala jsem že dají krev - myslela jsem oba
Holky vy se znáte?
@Danny001
Jo jo známe se s Peťulkou
S Péti ségrou jsem pracovala ve firmě, takže se známe dobře už několit let.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.