Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kryštof37 píše:
Ahoj, já také jezdím do Gennetu Liberec, v sobotu mi vzali vajíčka. petra
Ahoj. Tak to jsme tam byly spolu. Já šla na řadu jako první těsně před osmou a po mě šla štíhlá blondýka. Jsem se s ní míjela v předsálí. Nebyla si to ty? A jak si dopadla?
@kryštof37 píše:Ahoj, já také jezdím do Gennetu Liberec, v sobotu mi vzali vajíčka. petra
Ahoj. Tak to jsme tam byly spolu. Já šla na řadu jako první těsně před osmou a po mě šla štíhlá blondýka. Jsem se s ní míjela v předsálí. Nebyla si to ty? A jak si dopadla?
@kryštof37 píše:Ahoj, já také jezdím do Gennetu Liberec, v sobotu mi vzali vajíčka. petra
Ahojte ženy.
Moc děkuju, že jste na mne myslely! ![]()
Holky, já tam udělala takovej trapas! Na sále po píchnutí oblbováku do žil jsem vám dostala neskutečenj záchvat smíchu že mi až tekly slzy po tvářích a rozesmála jsem skoro celý sál! Přišlo mi strašně vtipný a komický, jak mi nasadili návleky na nohy a já jak jsem tam tak ležela s nohama do praku a viděla ty špičky z návleků tak mi to přišlo děsně vtipné a smích nešel zastavit! Už jsem cítila mravenčení v hlavě a ne a ne usnout! Mokrá říká, p. Žišková zhluboka se nadechněte a už jsem chrněla.
Na pokoji jsem ale dostala takovej strach a začala jsem bulet po tom co mi Mokrá řekla, že jsem na venek samá srandička ale uvnitř ví, že se trápim. A to mě dostala a začala jsem bulet jak želva. Hladila mě a uklidňovala, že na poštu nezáleží a že si mám na ni každý den vzpomenout, že na mě myslí a mám si dát panáka
Byla neskutečně milá a lidská a při odchodu s přítelem mě ještě hladila a utěšovala. Moc mi to pomohlo a uklidnila jsem se.
No ale punkce dopadla v pořádku. Z 10 punktovaných folikulů bylo 8 oocytů a dnes volali že 4 se vyvíjí. Snad se budou držet! Moc si to přeju! Zítra budou zas volat a snad se domluvíme na transferu.
Holky kdy nejdéle se dělá trnasfer při prodloužené kultivaci? Je to max. 7 den nebo dříve?
@Danny001 Tak si představ, včera mě strašně začalo bolet břicho, tentokrát se ta bolest rozlezla do celého břicha a já myslela že umřu.. skoro jsem omdlela.
Dnes jsem nešla do práce a radši k dr. Udělali mi odběry krve a před chvílí mi volala sestra, že mám nějakej zánět, takže zítra musím donést moč a udělají mi nějaký výtěr. Ted se jen děsím, že dostanu antibiotika a nebudu moct na IUI
Zítra až bude jasné, co mi bude asi zavolám Mokré a zeptám se na postup. To je fakt jak naschvál!
Ahoj, jsem brunetka a ten den jsem měla brýle. Byla jsem na pokoji s blondýnkou, se kterou jsi se asi potkala. Dneska mi dali embria, víc se jích neoplodnilo. A jak si dopadla ty?
HOlky jste tu vůbec některá??
Já dnes byla na ET a už mám u sebe dva prďolky bojovníčky. Nakonec mi je zavedli už třetí den po odběru, takže to byl docela fofr. Jeden se vyvíjí rychleji než ten druhý, ale oba vypadají prý krásně ![]()
Za 14 dní test, tak nám držte palečky!
@kryštof37 píše:
Ahoj, jsem brunetka a ten den jsem měla brýle. Byla jsem na pokoji s blondýnkou, se kterou jsi se asi potkala. Dneska mi dali embria, víc se jích neoplodnilo. A jak si dopadla ty?
Jéé tak to jsme se dneska viděly
. Tys čekala na manžela a on s náma jel výtahem nahoru. No a pak jsme se míjely v předsálí
Já šla před tebou. Seš Zelená? Jsem si četla jména
@kryštof37 píše:
Takže ti zavedli dvě embryjka? Mě také a do mrazáku mi také nic nezbylo. Jaké si je měla hodnoty? Já první bylo 1-2 a druhé bylo dvojkové kvality.
@TerkaBaterka
Ty brďo to je pech teda! Snad to bude jen něco malého a rychle to přejde!
Držim palečky!
Jsem Dvorackova, ten muz byl meho pritele kamarad a donesl mi frezku, kterou mu slibil.Ja jsem zdaleka.Na ymrayen9 mi nezustalo zadne.
@kryštof37 píše:
Jsem Dvorackova, ten muz byl meho pritele kamarad a donesl mi frezku, kterou mu slibil.Ja jsem zdaleka.Na ymrayen9 mi nezustalo zadne.
Pravda ještě Dvořáčková tam ležela. Mě právě zaujalo to jméno Zelená a utkvělo mi v paměti.
Takže si to byla ty v tom předsálí, že?
Odkud až seš? Já z České Lípy a když podíváš do mých popisků tak tam zjistíš vše o mě.
Jak dlouho jezdíš do Gennetu a kolikáty to byl pokus?
Ja jsem z Varnsdorfu.Byla jsem na prvnim pokusu a jezdim tam od zari minuleho roku.Ja prisla o dve deti neplanovane.
@kryštof37 píše:
Ja jsem z Varnsdorfu.Byla jsem na prvnim pokusu a jezdim tam od zari minuleho roku.Ja prisla o dve deti neplanovane.
Dva potraty za sebou?! Tak to je smutný. Ale neboj v gennetu ti pomohou.
JInak já pocházimm taky z Vanďáku
Dost často tam jezdim za tátou ![]()
Kde přesně bydlíš? Táta bydlí v bytovce po Lidovkou
To je zivot, ale musim jit dal.My bydlime u kruhace naproti penny.Tak to je docela nahoda. A ty jsi na kolikatem pokusu byla.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.