Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@TerkaBaterka Ještě to tam neměli, budu za chvilku volat znovu.
@Lela13
strašně mě to mrzí.
Řekli hodnotu HCG? Pokud máš ducha, tak to možná bylo taky biochemické.
Já se picnu, volali mi, ať přijdu ještě jednou na odběr, ani se mi nechce, jen to potvrdí dnešní výsledky.
Já se picnu, volali mi, ať přijdu ještě jednou na odběr, ani se mi nechce, jen to potvrdí dnešní výsledky.
@Lela13 Ahoj. Tak třeba ti to spletly. To by bylo fajn.
Holky je to divný, že teď jim to v Gennetu nějak „nejde“. Snad už to některá prolomíme!
Dlouho jsem tu nebyla. Čekám na MS a pak začnu stimulovat.
Pro svoje info a svůj klid jsem si zašla ke své gyn. která mi dělala první testy na alergii v srpnu/2011 kdy hodnota byla obrovská víc jak 250 pak
to bylo v lednu/2012 kdy hodnota klesla na 160! Při normě 0-75. Takže stále vysoká ale ne už tak alarmující. Tyto hodnoty byly ještě před nasazením Medrolu. Ten beru od června až doteď! Tak doufám, že to bude už v pořádku ![]()
@Danny001 Tu změnu ti plně schvaluji a stojim při tobě! Také bych udělala cokoliv! A je pravda, že mají skvělé výsledky! Hlavně nás o všem informuj!
@Lela13 A kdy na ten odběr máš jít? Dnes? Dej vědět. Ještě stále držím palce.
@Lela13 Tak co, jak to s tebou dopadlo?
Já jsem dnes byla u svého dr. protože mi mešká ta MS! Místo injekce mi dal nějaké prášky, obdoba provery.. nedoporučuje se u toho těhotnět! Což jsem teda nepochopila, proč mi to dává, když já otěhotnět chci! Tak jsem to hned volala Mokré.. prý si to vzít mám, abych MS vůbec dostala a pak se spolu domluvíme na IUI. Ale nechápu, proč to takhle můj dr. komplikuje.. mohl mi píchnout jednu injekci a bylo by vymalováno'!!! Tak snad mrcha dorazí, aby se to zase začalo trochu hýbat!
Ahoj holky. Potřebuju uklidnit. Včéra jsem si pícha stimulační dávku o dvacet minut déle!!! Vadí to??! Mám strach aby se něco nepokazilo.
Volala jsem i švagrové (sestra na příjmu) a ta mi řekla, že by to vadit nemělo.
Nemáte s tím tady některá zkušenost?
díky moc za info
@Lela13 tak holka, ty nás napínáš. Co se děje, jak to dopadlo?
Moc přeju aby vše bylo v pořádku.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.