Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001 Díky, jsem úplně rozklepaná, ani mi ta krev ráno nešla nabrat…
@TerkaBaterka Ahoj TerkoBaterko, vůbec nevím co je s Vamp.
Myslím na ní. Já jsem dneska dobrala Medrol, MS mi přišla už v neděli a docela dost silně. Příští týden jedeme na ty odběry do Brna a výsledky budeme vědět až 14.2. Tenhle cyklus to zkusíme přirozeně. Zkusím koupit ovulační testy. ![]()
Ta MS se ti pěkně courá. Třeba vyvolávačka nebude potřeba. Tak kéž by to IUI teď bylo úspěšné. Mám pocit stejně jako ty, že se nám tu smůla lepí na paty. Musíme to konečně prolomit. ![]()
@Lela13 Budu čekat s tebou, jo? Takže jsi test ani nezkusila? ![]()
@Danny001 Ta Lela má ale nervy, já bych to nevydržela a už dávno testla. Tak budu držet palce s vámi a čekat na dobré zprávy ![]()
To je super, že do toho Brna jedete tak brzy.. co na to Mokrá? Ví to?
Joo moje mrcha se někde zasekla.. to se mi ještě nestalo, když nepočítám dobu, co jsem ještě byla u staré dr. a ta mi dala vždy jen Proveru a neřešila nic..
Snad dorazí sama a když ne, aspon se k mému dr. taky dostanu.. asi mi bude dělat cytologii, tu mi dělal naposledy někdy loni.. a mrkne na utz jestli nemám ještě cystu. Protože ta poslední MS byla dost divná, špinila jsem asi 2 týdny!! Tak uvidíme.
@Danny001 nakonec jsem včera odpoledne vyměkla a udělala si ten tt od Gennetu… byl tam sotva znatelný pididuch, takže jsem se stejně nic nedozvěděla :/
@TerkaBaterka S Morkou jsem o tom nemluvila. Když jsem se jí ptala na to co podniknout před dalším pokusem, tak mi řekla nic ať si jen zavolám aby poslala schválení na pojišťovnu. Takže nemám domluvenou ani konzultaci. Ale když jsem s ní kdysi mluvila ještě před KET a tom, že lidi přecházejí i jinam, ale že já bych nechtěla. Tak mi řekla, že samozřejmě nikomu nebrání. Zatím jedeme do Brna jen na odběry a pak na konzultaci výsledků. Podle toho se rozhodnu kde postoupím 3 IVF.ALe pokud bude nutné to PGD, tak není co řešit, protože v Brně to hradí pojišťovna. Tady bych se nedoplatila. Slyšela jsem na ně hodně chvály a hodně k nim také přecházejí z jiných CAR. Tak uvidím. Jsem už ochotná podstoupit cokoliv i to dojíždění. Snad to je u tebe jen obyčejné zpoždění. Pořád nějaký čekání na něco. ![]()
@Lela13 pididuch??? Tak to jsem zvědavá na výšku HCG. Pokud bude nízké tak si tě pozvou za týden znovu a budeš muset stále užívat léky. A nebo se to zavrtalo později a teď to HCG teprve začne stoupat. Teda jsem napnutá. ![]()
@Danny001 to já taky, ten duch byl odpoledne sotva viditelný… Myslela jsem si, že ho vidím jen proto, že ho CHCI vidět, ale manžel ho viděl taky… Každopádně vím, že to nic neznamená. Kam jedeš do toho Brna?
@Lela13 pokud jsi netestovala dřív, tak teď nemůžeš porovnat, jesstli to slábne a nebo nic nebylo a teď se to objevilo. Ale to teď je jedno. Uvidíš co to HCG. Jedeme do Heliosu.
@Danny001 Určitě se nemusíš nikomu v Gennetu vzpovídat, je to tvé rozhodnutí, je jasné že tě nutit nemohou a měli by pochopit, že když ti nemohou nabídnout nic navíc a v Brně ano, že to pojedeš zkusit tam
Ono to bude pro tebe i na psychiku lepší.. budeš mít pocit, že pro to děláte něco víc a tak budeš i plná optimismu, snad ![]()
@Lela13 Pididuch pořád lepší než nic
Výsledky budou asi kolem 14 hod. vid?
@TerkaBaterka je pravda, že ten neúspěch te´d líp zvládám, protože mám zase někde naději. Ale ten strach ve mě je a hlavně z toho jak to vyšetření dopadne.
@TerkaBaterka Jo, už jen necelé 2 hodiny čekání… uf, už to chci mít za sebou…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.