GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
658
13.1.13 11:24

@Danny001
Ahoj holka. Cítím s tebou!
Taky jsem se Mokré ptala jaká vyšetření mám ještě podstoupit, ale řekla, že vše mám a nic dalšího mi nedoporučila. Tak jí věřim.
Do 3 IVF půpdeš teď hned v dalším cyklu nebo si dáš pauzičku? To by jsme jinak stimulovaly tak nějak společně :mrgreen:
My teď doma docela hádky a takovej nějek splín, tak snad to nebude mít moc vliv na psychiku a tak. Je fakt, že já jako ženská to prožívám víc jak přítel a jsem z toho víc špatná a myšlenky mi stále líítají v hlavě a přítel už neví co se mnou a dmě samotnou to štve!
Asi budem muset vyrazit do kina nebo něco aby se to srovnalo a já se uklidnila :mrgreen:
Opatruj se! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
13.1.13 11:31

@lillan na krev mám jít v pátek. Le já to už tak nějak zase cítím, že to je blbí a hlavně jsem vždycky ty duchy už měla. Víš přestávám věřit tomu, že v Gennetu vědí. Dočetla jsem se že by bylo vhodné vyšetření DNA spermií a taky to PGD. Já už jsem se na to jendou ptala a to i řekla, že je to zbytečný. Ale našla jsem diskuzi kde odpovídá přímo jeden doktor z CAR z Brna a přímo když jsi starší, máš několik neúspěšných transferů za sebou, tak doporučuje i to vyšetření DNA spermií a to PGD. Ze špinění u HA si moc nedělej, já jsem ji brala 6 týdnů před 2 IVF a špinila jsem celou dobu. Prý je to normální a když jí bereš jen chvilku tak ti jí měnit nebudou. Držím ti palce aby ti to taky konečně vyšlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
13.1.13 11:35

@Mončina určitě nepůjdu do IVF hned. Musím vysadit Medrol, beru ho už od listopadu. Tak MOkrá říkala, že mě ho nechá vysadit a nasadí na 6 týdnů zase HA. Přemýšlím jestli si nemám ještě nechat udělat tu hysteroskopii. Tu jsem v září odmítla a řekla jsem, že pokud nevyjdou Kety tak na ní půjdu. Nechci před 3 pokusem nic podcenit. A taky budu chodit na tu koneziologii abych se teď z toho nezcvokla a cvičit Mojžíšovou. Přítel mi taky dneska navrhl kino - Hobita. Ale já bych stejně myšlenkama byla někde jinde. Dneska to nemá cenu. Ty začneš stimulovat kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
13.1.13 12:42

@Danny001
No mělo by to být tak nějak koncem měsíce. Přibližně 27 ledna.
Taky ti schvaluji to vyšetření PGD a vyšetření DNA spermií. Teď už musíš jít do všeho co je možné a co pomůže mít větší šance na úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
13.1.13 13:16

@Danny001 Nedávno mi táta říkal, že slyšel někde, že prý v nějakém CARu u nás v Čechách zaručují úspěšné oplodnění. Nevím, co je na to pravdy a zda to tak opravdu je, možná bych se po tom pídila. Třeba tam udělají veškeré vyšetření o kterých ani samy nevíme, že se dělá a pak se teprv pustí do umělka. V každém případě bych ted před dalším IVF zkusila úplně všechno, možná i tu histeroskopii.
Já ted v týdnu byla u kadeřnice a tak nějak jsme se bavili a z ní vypadlo, že dělá mimo jiné masáže hlavy a šíje a zabývá se taky duchovnem a prý dokáže posílat na dálku pozitivní energie. Ale musí z člověka cítit a vědět, že on věří na nadpozemskou sílu. Už ji několik ženských prosilo, které na tom byly špatně, aby na ně myslela, a pak se jim udělalo líp. A když jsme se loučili, tak mi řekla, že cítí, že by to u mě mělo vyjít a že mi i pošle tu energii. Opravdu je to zvláštní, že něco takového funguje. Tak jsem na to opravdu zvědavá.
Danny moc na tebe myslím, abys to psychicky překonala a byla připravená na další IVF. Bude to těžké, ale snad ti alespoň pomůže ta kineziologie. Moc ti držím palce. Říkají, že jaro je na oplodnění nejlepší, tak třeba do té doby už budeš připravená a jaro nám bude přát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
13.1.13 13:42

@Mončina @lillan holky našla jsem, že v Brně v Heliosu dělají zdarma vyšetření spermiogramu přímo v jejich andrologické laboratoři a také tam dělají PGD na pojiťovnu. Napsala jsem do jedné diskuze kde přímo odpovídá primář Texl. Chci jen slyšet jiný názor co by ještě doporučil jaká vyšetření dělat. Na ten spermiogram by jsme si mohly zajet nezávisle sami a pak jít do Gennetu s výsledkama. Uvidím co poradí. Ráda bych zůstala v Gennetu, ale IVF i s PGD by mohlo stát takový peníze že bych to dohromady nedala, ale takovou dálku se mi teda dojíždět taky nechce. Takj sem zvědavá co mi odepíše. Mě docela mrzí, že mi Mokrá řekla, že je to drahý a k ničemu Ale mě tyhle neúspěchy děsně sráží a bere to čas. Je lepší když vyřadí špatná embryjka hned i za cenu že jich zbude málo nebo žádné. Ale snižuju si tím zase riziko potratů a příp. revizí. Kdybch tak věděla co je nejlepší a co zabere.
Monči to ti uteče. Kéž by ti to vyšlo. Těch hádek doma se trochu bojím, vždycky po neúspěchu jsme měli takový drobný krize. Každý si to poržíváme po svým.
Lillan já už jsem na tom tak že bych šla do všeho čemu věřím. I když tomuhle dávání energií na dálku teda moc nevěřím. Vždycky jse si říkala, že tyhe lidi jsou ujetý. A dneska - běhám na kinezku a věřím tomu. A kolik lidí si o mě teď může říct, že jsem ujetá. Je mi to fuk. Káždá si najdeme to svý co nám pomáhá. Tak si klidně nech posílat energii a věř tomu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
13.1.13 14:05

@Danny001
Mokrá, říkala že je to drahý ale neodrazovala nás od toho a právě že sama nám to nabídla. Jen jak jsem už psala o té ceně říkala, že zatim to dělali dvěma ženskejm a poslali to pojišťovně a zatim to neplatili. Tak si myslí že by tak tok mohlo být i do budoucna.
Do Brna dojíždět to už by byl fakt masakr a jak na peníze které jsou v našem případě potřeba tak i časově by to bylo náročné.
Jsem zvědavá co ti odepíše ten dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
13.1.13 14:16

@Mončina Myslím že si aktvině necháme vyšetřit to sperma a až budeme u Mokré tak už by mohla vědět jak to s tm proplácením na pojišťovnu je. Jak jsem tam byla toho 28.12,tak mě přišlo že se jí do toho vůbec nechce. Ani mi to nenabídla, to jsem se na to ptala já sama. Než tam půjdu chci mít co nejvíc informací abych se mohla ptát co ještě jde udělat. ALe už toho moc navíc asi nebude. Pak je to opravdu spíš už na přírodě. Dám vědět až mi pan doktor odepíše. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
13.1.13 14:17

@Danny001 Moc mě mrzí, že zatím testík nic neukázal, ale třeba to ještě není definitivní. Stále věřím, že nám všem Gennet pomůže, ale taky chápu, že pro vás, které jste podstoupili víc jak jedno IVF, tak je to daleko horší na psychiku. Je proto dobře, že chodíš na tu kineziologii.. Moc bych ti přála, aby se to konečně povedlo.
Já jdu dnes poprvé na Mojžíšovku. Holky v čem je nejlepší to cvičit? A je potřeba mít boty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
13.1.13 14:24

@TerkaBaterka Ahojky, děkuju. Nechodila jsem to cvičit hromadně. Fyzioterapetka mi ukázala jak na to a pak jsem si cvičila každý den doma. V teplákách a tričku. Vem si něco hodně pohodlného. ;) A pak napiš jak se ti to líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
13.1.13 14:30

Já jsem se na individuální hodiny ptala ale řekla mi, že ona doporučuje ty hromadné, tak dnes jednu zkusím a uvidím. Cvičí se to hodinu a vůbec nevím, co od toho mám čekat. :) Ale určitě to nebude na škodu. A v úterý půjdeme k tomu léčiteli ;) Tak jsem ted trochu optimisticky nabuzená, ale v okamžiku jak to dostanu vím, že budu zase na dně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
13.1.13 20:34

@Danny001
Koukala jsem že už tu metodu PGD mají na stránkách. Četla si to?
http://www.gennet.cz/…ody-pgd.html
Je mi divný, že by ti to ani nechtěla nabídnout, když říkáš žes měla ten pocit.
Asi toto vyšetření je to samé ne-li lepší jak to vyšetření genetiky spermií. Protože v tomhle případě ti to zjistí také. Co ty si o tom myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
13.1.13 20:42

@Mončina asi se se mnou o tom moc nechtěla bavit před KET. To nebylo aktuální. Teď se jí na to znovu zeptám. Vím, že to dělají. Ale je to hodně drahý. A já jsem zjistila, že v Brně to hradí celé pojišťovna. Tak doufám, že už Gennet tohle bude mít taky nasmlouvaný na pojiťovnu. To DNA spermií možná není potřeba, protože u PISCI se vyberou ty zralé spermie. Ale nevím to jistě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.1.13 09:09

Ahojky holky, tak já jedu dneska na utz:-) Podle kalkulačky jsem 7+3tt, tak uvidíme jestli bude srdíčko a jak to bude vypadat. Dneska když to vše dopadne tak se začnu už na 100% radovat:-)
Napíšu večer z domu a nebo zítra ráno z práce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
14.1.13 11:15

@Danny001 Ahojky, tak jsem byla včera na té Mojžíšovce. Cvičí se to v takové malé místnosti a bylo nás tam celkem dost tak od oka kolem 15 určitě. :) Všechny jsme si lehli na podložky, kterou já smozřejmě zapomněla doma! No a tak různě jsme posilovali a protahovali se. Dnes mě celkem bolí za krkem, tak nevím jestli jsem to dělala špatně a nebo to tak má být. Co mi na tom vadí je, že tam těch lidí je mraky a nemáš šanci v soukromí s tou paní cokoliv řešit a domluvit se, co je pro mě a pro tu potřebu otěhotnět, to stěžejní! Ale určitě bych ráda chodila dál. Aspoň něco dělám a neválím se pořád doma! :)
No a jak to u tebe vypadá? Testuješ ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.