GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3308
14.1.13 11:18

@vamp81 Držím palce a věřím, že dnes :srdce: uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
14.1.13 20:13

Ahoj holky, moc děkuju že jste na mě mysleli. Bohužel vývoj se prý zastavil a když ve čt nebude změna tak mi rovnou udělají revizi :-( jsem vyřízená, ale v kouktku duše doufám že se třeba do čt něco změní:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
14.1.13 20:38

@vamp81
Ježiš fakt jo?!! Proč!! To je tak nespravedlivý!! Proč si musíme projít takovým trápením a bolestí?!
Snad se to do čtvrtka nějak vyvrbí k té správné cestě a všechno bude v pořádku! Moc ti to přeju! Posílám ti hodně sil a drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
14.1.13 20:44

@vamp81 Ježiši to snad néééé. Je mi to tak líto. :hug: Držím všechno co mám aby to bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
14.1.13 20:46

@TerkaBaterka za krkem by tě nemělo bolet. To jsem měla když jsem cvičila špatně. A budeš cvičit i doma. Měla by jsi ty cviky dělat každý den aby to mělo účinnost. Dneska jsem testla a nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
14.1.13 22:27

Ahoj, dlouho jsem tu nebyla. Minulý týden jsem měla KET. Výsledků se obávám, 2. den po KET jsme měli ošklivou autonehodu a to byl obrovský stres :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
15.1.13 07:06

@vamp81 Je mi to moc líto, že ti včera neřekli něco lepšího. Budeme ti všechny moc držet palce, aby to ve čtvrtek bylo v pořádku. To je fakt síla, v jiné diskuzi kam chodím, se ted jedné holčině stalo to samé. Byl to zázrak, že otěhotněla přitozeně a pak tohle! Je to opravdu strašně moc nefér a nám holky, co se snažíme tak dlouho, by se to stávat rozhodně nemělo! Tím tedy neříkám, že těm co se snaží první měsíc, tak ano!
@Danny001 Ona nám ta předcvičovatelka neřekla, že bychom to měli doma opakovat, tak nevím :nevim: A za tu hodinu, jsme si ukázali asi 5-6 cviků a to není podle mě všechno… uvidím další neděli a pak bych s ní hodila i řeč. :)
Takže si myslíš, že to tentokrát nedopadlo? :( Jak to ted máš udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
15.1.13 11:21

Holky moc děkuju :hug: Mě se dneska zdál sen, že všechno bylo ok a že se to vyvíjelo a že jsem na revizi nemusela ;) Tak mám malí kousek v duše naděje, že třeba to je bojovník a vše dožene, takže slzy zatím moc nejdou, uvdíme ve čt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
15.1.13 11:51

@vamp81 Dokud je naděje, tak miminku věř. Já vím jak je to těžké a jak to bolí. A těch několik dní čekání je šílený, ale bojuj. Moc na tebe myslím a přeji ti ať se miminko vzpamatuje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
15.1.13 11:58

@TerkaBaterka smyslem Mojžíšové je pravidelné každodenní cvičení. Já také cvičím, teda teď momentálně ne :lol: jen pár cviků. Na uvolnění pánevního dna a teprve potom se přidávají na posílení. Určitě si je sama denně doma opakuj. A nemusíš cvičit hodinu. Mám ty cviky na obrázku, kdyby jsi je chtěla poslat a každý se musí několikrát opakovat.
Test je dtále negativní, tak už nedoufám v zázrak. na krev bych měla jít v pátek, ale půjdu už ve čtvrtek. Abych pak mohla vysat léky, hlavně od listopadu jsem neustále brala Medrol 2 tabletky.
Váhám co dál. Jsem ve slepé uličce. nevím jestli zůstat v Gennetu a nebo jít jinam. Paní doktorka mi řekla, že nic nového mi dělat nebude. Ale já jsem si na internetu našla diskuzi s primářem z jiného CAR a ten mi rozhodně doporučuje pro partnera dovyšetření na spermie a pak rozhodně PGD i s tím novým vyšetřením chromozomů u embrya, teď nevím jak se to jmenuje. Navíc u nich je to plně hrazené pojišťovnou. Takže by tam pro mě byla nová naděje. Akorát je to moc daleko.Ale já už nechci zavádět embrya s tím, že nevím jestli jsou chromozomálně poškozená a nemají tudíž šanci na další vývoj…moc o tom přemýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
15.1.13 11:59

@Lela13 ahoj, to mě moc mrzí, že jste měli nehodu. Doufám, že se nikomu nic nestalo. Snad to na miminko nebude mít vliv. Moc ti držím palce aby ti to vyšlo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.13 16:10

Ahoj, nejsem sice snazilka, ale rada bych se zeptala jake mate zkusenosti s doktorem Soukenikem? Chodim do Gennetu na tehotenske kontroly, mela jsem velike problemy (z velke casti se jednalo jen o me telo) a pripada mi ze mi tento doktor rika jen same katastrofy, nebo me depta. Uz toho i tak na me bylo moc a vzdy kdyz tam na nej narazim tak me vrazi takovyho brouka do hlavy, ze jsem pak na dne. Pritom se jedna o same „kdyby, muze jit o…“ a vzdy to pri prohlidce utz vylouci (tak proc o tom jako mluvi?). Omlouvam se za mirne vyboceni z rozjeteho tematu :oops:

• Citovat
  • Upravit
3308
15.1.13 16:22

@Danny001 To je pitomý, že ti Mokrá už nechce udělat žádné vyšetření. A je divné, že pokud si to ty, jako pacient, přeješ, že ti odmítá udělat PGD!!! My jsme spolu o něm taky mluvili, když tehdy po revizi udělali hystologii a zjistili vývojovou vadu a i konkrétní chromozom, který byl špatný, tak jsme se ptali zda se tomu dá něčím předejít. Ona zmínila PGD ale jen v případě IVF samozřejmě. Pak ale podotkla, že i to není jistota, že bude miminko v pořádku. Existují další poruchy a to PGD prý neodhalí, takže nám tím naznačila, že nikdy není jistota. :(
Já ti asi neporadím a chápu, že to musí být těžké se ted rozhodnout, co dál. Ale zkusila bych to Mokré říct. Že máš před sebou poslední pokus a chceš mít jistotu a že Brně by ti toto vyšetření udělali, tak jestli by to nešlo zkusit u nich. Brno je daleko! Ale na druhou stranu, pokud byste chtěli jen podstoupit to vyšetření, tak holt obětovat jeden den a vidělo by se. Nebo v čem by to pak spočívalo?
My jsme dnes byli u toho léčitele, oba i manžel ;) Řekl mi opět, že miminko mít budu, že nejsilnější měsíce jsou březen a duben a říjen. Prý jsem nervák a ještě hodně citlivá a to je pravda a to mi škodí. Potřebuju se uklidnit! ALe jak, to mi neporadil. Manžel má údajně jen půl mil. plodných spermií a to mi přijde nějak málo… měl jich při IUI v červnu určitě víc! Prý ale vidí dítě u obou. Musíme oba hodně pít a manžel by měl víc odpočívat. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
15.1.13 16:24
@Anonymní píše:
Ahoj, nejsem sice snazilka, ale rada bych se zeptala jake mate zkusenosti s doktorem Soukenikem? Chodim do Gennetu na tehotenske kontroly, mela jsem velike problemy (z velke casti se jednalo jen o me telo) a pripada mi ze mi tento doktor rika jen same katastrofy, nebo me depta. Uz toho i tak na me bylo moc a vzdy kdyz tam na nej narazim tak me vrazi takovyho brouka do hlavy, ze jsem pak na dne. Pritom se jedna o same „kdyby, muze jit o…“ a vzdy to pri prohlidce utz vylouci (tak proc o tom jako mluvi?). Omlouvam se za mirne vyboceni z rozjeteho tematu :oops:

Ahoj, je mi líto, ale neznám ho :( Chodím jen k Mokré, tak ti neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
15.1.13 18:41

@TerkaBaterka určitě by mi ho udělala když bych chtěla. Ale už ta reakce kdy mi řekne že to je drahý a že je lepší to zkoušet dokud to neklapne. Ale vzhledem k našemu věku - jsme už oba straší a tomu že byl jednou potrat a jednou biochemické chci vědět jestli je to embryo co mi vloží příště v pořádku. Samozřejmě že není nikde dáno, že se určitě chytí, ale věděla bych že je to embryo který je vyšetřený a má šanci, Co když těch 5 embryí co mi běhěm třičtvrtě roku vložili nebylo v pořádku. Pak jsem ztratila čas, peníze. Prostě hci do 3 pokusu ještě něco, ne to opakovat stejně. Mám pocit, že stojím na mrtvém bodě. A to vyšetření DNA spermií tady ani nedělají. A navíc v tom Brně to je celé na pojišťovnu a udělali b i to partnerovo vyšetření. Tady bych za to zaplatila třeba 40 000 + IVF 26000 a to je pak už o jiných penězích. Je to strašně těžký se rozhodnout. Doteď jsem tu byla moc spokojená, ale jak píšu, potřebuju posun dál… :nevim: Pořád o tom přemýšlím. :roll:
Doufám, že u vás ten léčitel má pravdu a už brzo budeš těhulka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.