Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jančakecalka Ona říká na rovinu jak to je, což někomu nemusí vyhovovat. Já jsem třeba za to byla ráda, vyhovuje mi to. Musím říct, že když jsem byla po potratu, tak byla moc fajn a povzbuzovala mě. Myslím, že IUI a KET moc neřeší, spíš se soustředí na probíhající IVF a stimulace. V té fázi byla super. Mě vadilo, že mi nenabídla sama další vyšetření a když jsem se jí na to ptala, tak to zavrhla. Jde i o psychiku, mě pomáhá, že se teď něco děje a chci podstoupit všechno co jde před tím 3 pokusem.
Držím ti palce aby ti zítra všechno dobře dopadlo a IUI ti mohli udělat
A věřím, že Mudr.bude v pohodě.
@Danny001
Dáme dva silné bojovníčky
Doufám že budu a vše bude probíhat tak jak má ![]()
Já se ti i docela těšim ![]()
Mě taky zcela vyhovuje její přístup s jakým mi to vše podá a řekne. Mám taky ráda jednání na rovinu a nemám rada mazání medu kolem huby jak se říká.
@Mončina to je skvělí že se těšíš. Už s holkama tu smůlu tady prolomte. Vždyť je to ty poslední měsíce děs. ![]()
@Mončina Moc držím palce, aby byli folíci té nejvyšší kvality a tentokrát už to vyšlo. Když si ted necháš zavést 2 embryjka, tak pak budeš mít už jen jeden pokus nebo jak je to?
Jsem zvědavá, jak to tentokrát s Mokrou bude.. v jakém bude rozpoložení a jestli moje tělo konečně bude dělat to, co dělat má. Moc bych už chtěla otěhotnět.. v práci se ted dějí změny a nejsem si jistá jestli jsou to změny k lepšímu, spíš mi to tak zatím nepřijde.. vidina toho, že bych za pár měsíců šla na mateřskou by mi to tam dost ulehčila
Celé 4 roky jsem tam byla strašně moc spokojená, prima kolektiv i práce, ale udělala se reorganizace a naši super partu roztrhli
Mrzí mě to a je mi to líto..
Navíc opět kolem mě dalších hafo těhulí nebo novorozeňat.. nechápu kde se stále berou.. ale není se čemu divit., vždyt jsme ve věku, kdy se zakládají rodiny.. už abychom i my založili, nebo mě z toho taky klepne.
@TerkaBaterka Jo jo je to tak přesně jak píšeš. Už by mi potom zbýval jeden pokus. Já chtěla už u toho prvního zavést dvě embryjka ale té nejlepší kvality bylo jen jedno z těch čtyřech co mi zbyly.
Takže doufám, že budou silný a udrží se jich dostatek abych zavedla dva bojovníčky.
Zítra dám info.
S tou prací to mi povídej. Já teda ve firmě dělám už 17 let a byla jsem tam maximálně spokojená a to jsem zkusila docela dost funkcí za ty roky, ale co se poslední dobou děje tak to je jak říkám masakr! Takže nezoufej, ono je to všude více méně stejný.
A o dětech to je taky jedna velká kapitola! Kam se podívám tak jsou miminka. Mýmu dvoječeti se zrovna před 14 dny narodil chlapeček Ryan a to je její druhý potomek. Jinak u nás v rodině jsou všichni plodný! Nejstarší brácha 3 děti, druhý nejstarší 2 děti no a mé dvojče 2 děti! Jen já, já jsem „jiná“!! Ale já to prolomim! ![]()
@Danny001 píše:
@Jančakecalka Ona říká na rovinu jak to je, což někomu nemusí vyhovovat. Já jsem třeba za to byla ráda, vyhovuje mi to. Musím říct, že když jsem byla po potratu, tak byla moc fajn a povzbuzovala mě. Myslím, že IUI a KET moc neřeší, spíš se soustředí na probíhající IVF a stimulace. V té fázi byla super. Mě vadilo, že mi nenabídla sama další vyšetření a když jsem se jí na to ptala, tak to zavrhla. Jde i o psychiku, mě pomáhá, že se teď něco děje a chci podstoupit všechno co jde před tím 3 pokusem.
Držím ti palce aby ti zítra všechno dobře dopadlo a IUI ti mohli udělatA věřím, že Mudr.bude v pohodě.
Tak včera u Mokré to dopadlo dobře, folíci mi o 3 a půl mm povyrosli, tak mám přijít ještě zítra ráno zase na ultrazvuk a pak se uvidí, ale říkala, že pokud do zítra ještě povyrostou, že se dá ta iui udělat třeba o pár dní déle, takže mi řekla, že Pregnyl by se mohl píchnout třeba už ve středu.
Jinak včera byla docela milá a dokonce měla čas i na vysvětlení, což jsem ocenila, snad bude taková i nadále. ![]()
Dobré ráno, tak mám za sebou první injekci Merionalu včera večer.. nakonec mi to ďobnul manžel, nějak se mi do toho nechtělo ![]()
Moje MS je taková divná. V pátek přišla, objevilo se krvácení, tak jsem to považovala za 1DC. A tím pádem včera 3DC píchla první dávku. Ačkoliv celý víkend mě bolí břicho, ale žádné krvácení.. spíš jen tmavě hnědé špinění, ale jen velmi velmi málo!
Dnes se to zase rozjelo a zase krvácím. Asi je to takové divné kvůli tomu anovuláku co pravděpodobně proběhl ten poslední cyklus! Břicho mě bolí tak nějak jinak než jindy.. doufám, že jsem to spočítala dobře a opravdu byl ten pátek 1DC.
@Jančakecalka Jéé to je super, že si folíci dali říct a tak krácně vyrostli!! To asi Mokrá koukala, asi to taky nečekala! A jak to tedy dopadlo dneska? Mě to čeká příští pondělí! To budou nervičky!
@Mončina Tak kdy tě čeká ET? Jak to vypadá s prckama?
Dobré ránko všem ![]()
@Mončina ahojky,myslím na tebe jak to všechno probíhalo? Držím palce
@TerkaBaterka super,že MS dorazila i když zvláštním způsobem. Hlavně aby to teď všechno bylo v pohodě a za týden jsi mohla jít na ten zákrok. Bude manža v pondělí doma, nebo to povezeš v mističce? ![]()
@Jančakecalka tak jak dneska na UTZ, doufám, že je vše tak jak má být?
@Danny001 V podnělí jedu teprve na kontrolu folíků, to budu 11DC, to je pro mě na IUI ještě brzy.. tan týden manžel sice není na služebce, ale zase má středa - pátek nějaké školení. Naštěstí ale až od 9, takže by tam se mnou na 7 jel, sám to tam odevzdá a pojede zpět do práce a já si tam počkám na IUI. Snad teda nějaké bude ![]()
@TerkaBaterka aha já to pochopila blbě
No hlavně aby všechno bylo o. k. ![]()
@Danny001 To je v pohodě ![]()
Mě ti nějak divně bolí to břicho!
Hodně cítím pravý vaječník a když jdu na velkou, tak to strašně vystřeluje do konečníku! Musím to pak Mokré říct. Občas se mi to při MS stává a četla jsem, že by to mohlo být srůsty.. tak nevím
Nejradši bych se sebrala a jela si domu lehnout.. když stojím nebo bych si lehla tak je to podstatně lepší! Ale v práci sedím za PC a nemůžu tady jen tak pochodovat!
Tak snad to přejde! Možná bych si mohla zkusit dát nějaký prášek na bolest, aby to přešlo!
@TerkaBaterka ta bolest je divná. Máš vyloučenou endometriozu? Tu mám já a než mi ji při laparce odstranili tak jsem při MS děsně trpěla. Určitě to řekni Mokré a nebo i u svého obv.gyn. Snad se ti brzo uleví ![]()
@Danny001 Právě, že u mě byla endometrioza zjištěna. Loni v květnu jsem podstoupila hydrolaparku a ložiska mi odstranili a nějaké srůsty co tam byly taky. Když jsem po revizi začala s Mokrou řešit co dál, tak jsem se jí ptala jestli bych neměla podstoupit tu laparku znovu, jestli se tam něco nepohnojilo a řekla, že je to zbytečné!
Ahoj, já také jezdím do Gennetu Liberec, v sobotu mi vzali vajíčka. petra
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.