Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001
Ahojky. To je super, že se obvoďák o tebe tak stará! Člověk se hned cítí líp když vidí, že se něco děje a je o něho zájem. To je super a určitě ti to pomůže!
Já se cítím tak nějak furt stejně. Stále mě pobolívá ten pravý vaječník. Takové píchání ale už to není tak intenzivní jak po punkci. Snad to je dobré znamení a prďolkové už se zavrtávají.
Jinak z toho množství hormonů co do sebe cpu už od května tak jsem čím dál tím víc podobná vyvrženému vorvani a sotva se vleču! Hlavu jak medicimbál a i hůř se mi dýchá. Je to daň za mimí, ale však my uděláme cokoliv, že.
Kdy že tě čeká další návštěva v Brně a už víš nějaké první výsledky?
@Petra Z
Určitě se Peťul nemáš čeho bát. Mě to také v Liberci v Gennetu dělali. Je to jen zkontrolování děložní dutiny a toho jestli máš průchozí vejcovody. Ale když je máš neprůchozí tak tady ti je nezprůchodní a stejně musíš na klasickou laparoskopii. Provádí se to v narkoze přímo v Gennetu.
@Mončina no jasně…ale jestli při mém PCO a anovulaci a špatném spermiu chlapa toto má vlbec cenu
@Petra Z
No a ty už si tam volala nebo dokonce byla? Až jim dáš svou složu tak uvidí a uváží co s tebou ![]()
@Mončina ne nic…ale já ji nechci nic dávat ![]()
to bych musela do podolí pro kartu a to se mi nechce
uvidíme ![]()
@Petra Z
Aha já že ses ptala na tu hydrošku, tak jsem myslela že už jste se na něčem domluvili.
S tou kartou uvidíš, třeba ji budou chtít nebo si info předaj mezi sebou. Nevim jak to funguje když se přechází z Caru do jiného Caru. Zkus se zeptat Danny001. Ta teď přešla.
A kdy tam budeš volat? Chceš jít hned co nejdřív do nové stimulace?
@Mončina určitě to nevzdáme. Do Brna jedeme ve čtvrtek, tam se dozvím všechny výsledky. Mám konzultaci přímo s tím primařem. Jsou na něho samé chvály, tak jsem zvědavá
@Petra Z moje známá má také PC a 23.12. se jí po IVF narodila krásná zdravá holčička ![]()
@Danny001
Budu na tebe moc myslet a určitě dej pak vědět jak to dopadlo ![]()
@Mončina určitě dám vědět. A ci ty jak se chystáš testovat? A nebo to necháš až na krev?
@Danny001
Holka na testování vůbec nepomýšlim, takže testnu třeba těsně před krví ![]()
@Danny001 díky…mě taky první IVF vyšlo, jen KETY nejdou tak už jim nevěřím…
Tak bych @Mončina asi chtěla celý proces znova…
a v Podolí mám 3 mrazáčky ještě, tak kdyby náhodou, je to poslední možnost…
@Danny001 jo a byla sis v CARU pro nějakou kartu když přecházíš??
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.