Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Denis11
Na transferu byla 25. ledna.
Vím, to protože jsem ji utěšovala že krvácení nic nemusí znamenat.
Tak tak, Monči má pravdu a jsem jí moc vděčná.
Když jsem potřebovala, byla tu. Moc děkuji ![]()
Holky, tak co je u vás nového?
@Petra Z Co ty, už sis domluvila konzultaci a vyběhala doporučení? ![]()
@Danny 001 Kdy že si to jedete pro ty výsledky? Nějak jsem to zapoměla a nemůžu to dohledat.
@Mončina jee kdepak…
dneska jsem ukončila ošetřovačku na malého---ale stále marodí…tak myslím, že jak Pepovi skončí volno, budu s ním zase doma…
@yiruma Ahojky.. tak mě to nedopadlo. mě to krvácení mimísek ani jeden nepřežil. tak hlavně at se udrží tobě a je zdravé!! Držím palce!!
máš super siláčka!! ![]()
@Denis11
To mě moc mrzí! Buď silná. Tento pocit jsme si tu prožily každá takže vim jaké to je ![]()
@Petra Z
Broučínek malinkej! Já to četla tuším na fc, že ti marodí. Tak přeju brzké uzdravení!
@Mončina díky…
právě dnešní kontrola nic moc, ve čtvrtek musíme znova…a když to bude blbý tak odběry krve a rentgen plic
@Denis11 píše:
@yiruma Ahojky.. tak mě to nedopadlo. mě to krvácení mimísek ani jeden nepřežil. tak hlavně at se udrží tobě a je zdravé!! Držím palce!!![]()
máš super siláčka!!
To mě hrozně moc mrzí..dopadne to příště. Já mám trochu obavy, dnes bolelo trochu břicho a teď jsem začala trochu špinit…tak jsem voalala do gennetu a ukecala sestřičku, jestli bych na tu krev mohla už zítra…ať aspoň vim zda to hcg roste či ne…říkala, že lepší by byla aspoň středa, ale ať přijdu zítra…že prý to tak rychle neroste…při tom skoro všude že za 2-3dny to naroste 2× a já byla v pátek…su teď uzlík nervíku azs no..mám strach, že to nakonec nevýjde..ale testíky mám stále pozitvní..tak nevim…bojím se no…nevědomost a čekání je hrozná…fakt ![]()
@yiruma Vím že myslet pozitivně snad ani nejde v týhe situaci, já o tom vím své, tento víkend byl jeden z nejhorších v mým životě.
Ale i přes to to musíš zkusit.
Hlavně bud v klidu a lež raději. Držím ti palce, každopádně dej vědět co a jak!!
![]()
@Petra Z
Peťul jaké tys měla těhu příznaky? Teda jestli si to pamatuješ
Je to už přece jen dýl.
Já zatim na sobě extra nic nepozoruji. Jen mě občas pobolí prsa, ale jinak nic.
Potřebuju trošku uklidnit…
@Mončina pamatuju si, jak jsem si pořád myslela, že jsem to dostala jak mě bolelo břicho jako na MS…pokaždé na WC jsem kontrolovala a nic…
Jinak příznaky právě nic moc…jen tušení, že to prostě vyšlo ![]()
jo byla jsem strašně unavená…snad ještě před krevním testem
A naopak když byl neúspěh, tak jsem měla všechny příznaky
![]()
@Denis11 právě..teď už skoro ne no..víkend byl dobrý, protože jsem přestala špinit i krvácet, ale teď…zatím jen špiním, ale…mám strach..na pozitvní zprávu si člověk zvyká lépe..no uvidím, ráno tam zajedu a kolem 14 bych měla vědět…to snad nevydržím, takovjech hodin… ![]()
Tuším co jsi prožívala, já to měla v týdnu před tím odběrem v pátek, to jsem už byla v podstatě smířená s tím, že nic…a když to nevyšlo před tím poprvé, tak su taky byla pěkně smutná. Ale hlavu vzhůru Denis, bude lépe a brzy dočkáš mimíska
třeba budeme vozit kočárky společně
hlavně se drž a nebuď smutná ju? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.