GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
658
8.2.13 20:58

@Petra Z
Já tě pozala hned podle fotečky :mrgreen: Jinak by mi to taky nedocvaklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
9.2.13 09:05

Ahoj,
můžu se zeptat, zda jste některá při stimulaci nešpinila? Já si píchám od středy Luveris a zítra mám začít s Menopurem. A dnes od rána mě bolí břicho jako před nástupem MS a ráno jsem lehce špinila. Tak zda mám volat Mokrý nebo to nechat být. Nechci ji otravovat o víkendu.
Moc děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
9.2.13 09:30

@lillan
Tak mě se to nestalo, ale Mokré bych raději zavolala. Máš to napsaný i v papírech, že při potížích můžeš volat přímo ji. Pro tvůj klid jí zavolej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
9.2.13 09:47

@Mončina Tak už jsem volala. Prý je to naprosto normální, dokonce bych i MS měla normálně dostat. Je to běžné, když vysadím antikoncepci a začnu se stimulací. Tak už jsem v klidu.
Jinak díky. A držím palce ať ti to tentokrát už vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
9.2.13 09:57

@lillan
Já antikoncepci nebrala, takže asi proto jsem nešpinila.
Tak hlavně, že seš v klidu, to je potřeba.
Děkuju moc! Výjde to! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65352
9.2.13 10:01

@Mončina ahoj.....hele co ségra???jak to zvládá s prckama???
a co Vivi na brášku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
9.2.13 11:03

@lillan Aholky,tak začínáš? Moc držím palce ať to konečně vyjde. Brala jsem HA před stimulkou. Když jsem ji vysadila, tak jsem začala (nevím kolikátý den přesně asi 4)stimulovat a u toho jsem normálně odmenstruovala. Takže je to o. k. jak ti řekla Makrá. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
9.2.13 11:58

@Petra Z
Ahoj. Vivunka je můj miláček. Je to rebelka ale krásnej andílek a na malého je zatim úplně v pohodě. To víš je mu teprve 14 dní, takže jenom papá a spinká.
Valí je úplně v pohodě a zváldá to bravurně. Hned po porodu ji přiletěla tchýňka z Kanady na měsíc, takže v začátcích ji pomůže. Ale vim, že i když odjete tak to určo zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65352
9.2.13 13:01

@Mončina to je dobře…
už aby byl bratranec a nebo sestřenice vid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.2.13 19:31
@Danny001 píše:
@yiruma Ahojky,vítej mezi námi. Já jsem si taky myslela jak vlítnu do Gennetu odnesu si mimčo, ale realita je jiná. Teď jsem trochu zběh, protože jsem vyměnila CAR a začínáme jezdit do Brna, ale doufám, že mě holky nechají tady mezi sebou dál. Držíme si tu palce, podporujeme se. Je fajn si pokecat s někým kdo prožívá stejné trápení. Protože kdo nezná nepochopí.

Ahoj Danny, moc děkuji za přijetí. Souhlasím s tebou, ti kdo to sami nezažijí nemají ani tucha jaké to všechno je. Spousta léků, injekcí, psychického vypětí, čakání a doufání…atd atd…Na počítač chodím relativně málo, ale vždy když se připojím tak mrknu co je nového:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.2.13 19:38

A když jsem tu, tak se s vámi rovnou podělím o mou radost…včera jsem byla na těch krevních testech po transferu a i přes to, že jsem byla vyloženě přesvědčená o tom, že to bude negativní, díky tomu extra krvácení, tak ejhle a vypadá to, že přece jen to dobře dopadlo a bojovníčci/bojovníček stále bojuje:)) krevní test byl pozitivní, takže úplně wow…absolutně jsem to nečekala, takže su samozřejmě hned brečela radostí:)) vyhráno teda boužel nemám, jelikož mám tu hodnotu nízkou, ale už jen to, že je to zatím dobré strašně pomohlo a přesvědčilo o tom, že to přece jen výjde:) příští pátek musím znovu na krev, tak se hrozně modlim, aby se to zlepšilo a drobeček se udržel..snažím se být připravená na vše, ale pocit splněného přání je silnější..ale musím být optimista přece že?:)) kéž by to vyšlo:) :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65352
9.2.13 19:39

@yiruma jeee a jakou jsi měla hodnotu??? :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.2.13 19:41

202, takže ne úplně ideální, ale zároveň to není ztracené…prý bych měla mít 300..tak pořád to je víc než půlka…tak doufám a věřím, že to bude dobré..uvidíme za týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65352
9.2.13 19:44

@yiruma jasně…tak držím moc palce…
Já tehdá měla nějakých 348 a vyšlo to…
Pak jsem měla 2500 a v 6.týdnu konec…takže hodnoty sice radost udělají, ale nejsou zase tak strašně důležité…
Hlavní je že HCG v krvi je :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.2.13 19:51

Děkuju moc. Souhlasím s tebou, já jsem právě strašně ráda, že to tam hlavně je:) to mi udělalo obrovskou radost. Fakt jsem to absolutně nečekala, o to víc mě to dostalo. Hlavně aby to příští pátek bylo dobré. Ale budu věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.