GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
9.2.13 19:56

@yiruma je ahojky.. já seomlouvám že sem tak vtrhávám, ale chtěla bych s tě zeptat, jak moc jsi krvácela a jak dlouho..? Já mám ted totiž taky takový probém a jsem z toho uplně nanervy.. od včerejška špinim..no dneska už spíč trochu krvácim, ale prostě jasně červenou krví.. včera to bylo jen špinění ale dnes už krev.. dáváli mi minulou sobotu dvě krásný blastocysty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.2.13 20:09
@Denis11 píše:
@yiruma je ahojky.. já seomlouvám že sem tak vtrhávám, ale chtěla bych s tě zeptat, jak moc jsi krvácela a jak dlouho..? Já mám ted totiž taky takový probém a jsem z toho uplně nanervy.. od včerejška špinim..no dneska už spíč trochu krvácim, ale prostě jasně červenou krví.. včera to bylo jen špinění ale dnes už krev.. dáváli mi minulou sobotu dvě krásný blastocysty..

Ahoj Denis, já jsem začala krvácet týden po transferu, druhý den fakt hodně, pro mě nezvykle, nemívám silné krvácení, takže jsem byla docela dost překvapená a hlavně přesvědčená, že ten test bude negativní…je pravda, že doktorka mi říkala ať se krvácení nelekám..ale vzhledem k té síle, plus to že test z moči byl negativní, jsem přestala věřit a přeci to vyšlo. Snaž se být v klidu a nemyslet na to, že to je špatně. Krvácela jsem 5 dní, s tím že ten první jen slabé špinění, pak už krev a včera už jen špinění a teď už v pořádku, ani krev ani špinění. Sestřička to konzultovala s doktorkou, když jsem tam včera volala a prý se to stává a dobře že už to končí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
9.2.13 20:12

@yiruma
No vidíš! To je super! :mrgreen: Já ti říkala, že špinění nemusí nic znamenat.
Tak se holka opatruj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.2.13 20:16
@Mončina píše:
@yiruma
No vidíš! To je super! :mrgreen: Já ti říkala, že špinění nemusí nic znamenat.
Tak se holka opatruj :hug:

Děkuju moc Monči: :hug: kdybych jen špinila, ale já to měla horší jak při klasické MS :lol: hlavně že to tam je :potlesk: jsem tak šťastná, hlavě ať bojuje dál, abych příští pátek nebrečela…budu věřit :andel: dokonce jsem teď četla na jiné diskusi, že nějaká paní měla hodnotu jen 51 a dnes má doma mimčo, takže :) ale moc Ti děkuji za oporu a povídání, máš to u mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
9.2.13 20:25
@yiruma píše:
Ahoj Denis, já jsem začala krvácet týden po transferu, druhý den fakt hodně, pro mě nezvykle, nemívám silné krvácení, takže jsem byla docela dost překvapená a hlavně přesvědčená, že ten test bude negativní…je pravda, že doktorka mi říkala ať se krvácení nelekám..ale vzhledem k té síle, plus to že test z moči byl negativní, jsem přestala věřit a přeci to vyšlo. Snaž se být v klidu a nemyslet na to, že to je špatně. Krvácela jsem 5 dní, s tím že ten první jen slabé špinění, pak už krev a včera už jen špinění a teď už v pořádku, ani krev ani špinění. Sestřička to konzultovala s doktorkou, když jsem tam včera volala a prý se to stává a dobře že už to končí.

děkuju za odpověd, bože děkuju :hug: :hug: já jsem na tom zatím stejně jako ty..včera to začalo kolem poledne..jen slabé růžové špinění..pak se to rozjelo v červenou krev.. není to jako vyloženě MS ale nazvala bych to takovou slaboučkou ms..prostě jasně červená krev. když ležím nic, jak se zvednu tak troška vyteče, zbarví vodu v záchodu do slabě růžova, na papíře vždyky silnější červenej pruh. asi 3× tmavě červenej slizkej kousek..(strašně se omlouvám za detaily) ale pak mi to nedalo a udělala jsem si test dneska.. kolem poledne a asi po 10tym vyčurání..pře přítelem jsem to tajila tak jsem ho rychle po namočení strčila do krabičky k tamponum aby to neviděl (domluvili jsme se že testovat budeme až za 14dní) pak když ještě vyběhll do krámu tak jsem se podívala a viděla jsem tam uplně prti pidi ducha a i moje dcera ho viděla. i holky co jsem ho dala na jiný diskuze ho viděli.. jsem dnes 14dní po ovitrellu. tak snad to nebyl ještě následek.. děkuju za povzbuzení opravdu jsi mě strašně moc moc moc potěšila!!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
9.2.13 20:28

Jen mije teda o deset let víc jak tobě..ale snad to nebude mít takový vliv… :think: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.2.13 20:30

Nemáš za co děkovat:) jsem ráda, že se ti ulevilo :hug: Jestli krvácíš slabě, dokonce slaběji než při klasické MS, tak bych se toho moc nebála..já to měla fakt extrém, takhle moc jsem nikdy nekrvácela…jen to co bylo když jsem byla čůrat..hrůza..to jsem byla fatk vyděšená, ale naštěstí se zatím držíme :hug: :) tak se opatruj, budu na tebe myslet. Kdy jdeš na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.2.13 20:35
@Denis11 píše:
Jen mije teda o deset let víc jak tobě..ale snad to nebude mít takový vliv… :think: :srdce: :srdce:

Věřím, že nebude :kytka: doktorka mi hned po trasferu říkala, ať se špinění nelekám…že se to stát může. Bude to dobré :kytka: dyžtak zavolej svému doktorovi a zeptej se, pro klid dušičky. Ale asi ti řekne něco podobného, ať se nelekáš, že stát se to může…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
9.2.13 20:36

@yiruma já dneska volala do gennetu už 2× a včera taky 2× přímo doktorce na mobil, :oops: :oops: ale teda do pražskýho gennetu.. :) a řekla že na krev mám přijít už v pondělí..tak jsem zvědavá..zítra ráno budu dělat ještě jeden test.. neřekla bych že je to úplně slabý, ale je to slabší jak moje klasická ms… normálně jsem jako průtokáč :roll: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
9.2.13 20:38

@yiruma jo a bolelo tě u toho břicho??? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.2.13 20:46

Buď opitimista a věř. Bude to dobré, když to bylo dobré u mě a to jsem byla jak ty říkáš jak průtokáč, tak musí i u tebe :kytka: držím pěstičky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.2.13 20:47

Bolelo..první 2 dny celkem dost i žaludek…a to mě ani při MS nebolívá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
9.2.13 20:56

@yiruma tyy jo tak to je uplně identický.. mě taky pobolíá i žaludek..takjako tlačí nebo co… já ted začínám btá optimistická hodně díly tobě a všem holkám co mě tu podporujou..ale tvůj případ mě teda fakt hodně uklidnil.. :hug: :hug: :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.2.13 21:01

Tak v tom hlavně pokračuj a žádné černé myšlenky:) já si teď schválně zkusila udělat testík a už tam opravdu jsou dvě čárky :srdce: hurá :hug:
Já měla úplně křeče až do toho žalduku, sobota byla úplně kritická, ale teď musím říct, že to bylo nejspíš k dobru věci :lol: dvě čárky jsou dvě čárky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
9.2.13 21:03
@yiruma píše:
Tak v tom hlavně pokračuj a žádné černé myšlenky:) já si teď schválně zkusila udělat testík a už tam opravdu jsou dvě čárky :srdce: hurá :hug:
Já měla úplně křeče až do toho žalduku, sobota byla úplně kritická, ale teď musím říct, že to bylo nejspíš k dobru věci :lol: dvě čárky jsou dvě čárky :mrgreen:

a jak dlouho že jsi po ET?? :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.