GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
658
5.2.13 20:25
@kryštof37 píše:
To je zivot, ale musim jit dal.My bydlime u kruhace naproti penny.Tak to je docela nahoda. A ty jsi na kolikatem pokusu byla.

Když se podíváš do popisků, ty jsou hned jak píšu vedle fotky tak tam mám vše napsaný.
Ale byla jsem na druhém IVF pokusu. Z prvního pokusu jsem neměla mrazáčky takže celá stimulace probíhala od začátku.
To je fakt náhoda, že jsme z jednoho města. I když už tam teda nebydlim.
Můžu vědět kolik ti je? mě 35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
6.2.13 09:13

@TerkaBaterka no prosim tě co to zase máš? :zed: Mě z tebe picne. Proč si to už tak dost komplikovaný, ještě nezkomplikovat. Dej vědět jak jsi dneska dopadla a držím palce A´t se to brzy srovná. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
6.2.13 09:16

@Mončina Ahojky, gratuluju k prckům. Držím moc palce aby to vyšlo. Koukej na sebe dávat pozor.
Při čtení toho jak probíhalo tvoje OPU jsem se nejdřív smála a pak jsem měla slzy v očích. Uplně ti rozumím. vím o jakém starchu mluvíš. A klobouk dolů jak Mokrá reagovala.Ta psychická opora od doktora je moc důležitá. :)
A jak je ti dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
6.2.13 10:49

@Danny001
Ahojky. Jak mi je? Já bych řekla že po psychické stránce to zatim jde. Ale ještě se neblíží termín testování a to pak bude horší jak se znám. Na sobě zatim nic nepociťuju jen mě od punkce pobolívá pravý vaječník a i dostot to viděl na utz a říkal, že vzhledem k mé postavě to musim dost cítit. Říkal, že vajíčka putují v těle až 7 dní takže se ještě neuhnizďují ale plavou.
Jestli si četla mé popisky, tak jsem doplňila novou cifru ohledně alergie z ledna. Opět se mi to zvedlo!! Vůbec netušim jak je to možné když dodotžuji vše co máme! Dr. Mokrá ale říkala, že byla na nějakém semináři a že prý se ta alergie nemá nějak hrotit, že na IVF to nemá extra vliv. No jsem z toho jelen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
6.2.13 11:39

@Mončina to čekání je teď nejhorší. Změny v popiscích jsem si nevšimla. A to se ti to zvýšilo z 250 na 13229??? To je docela dost. To je mazec, no snad má Mokrá pravdu, že to nevadí :nevim: Hlavně se drž a snaž se myslet pozitivně. Tělo se s tím teď musí poprat samo, nic už neovlivníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
6.2.13 12:15

@Danny001
Ne ne z února roku 2012 kdy hodnota byla 160 tak v lednu roku 2013 to bylo 229!
Moje tělo je silné a věřim, že se s tim popere k zdárnému výsledku :)
A co ty, jak ty se cítíš po návštěvě v Brně? Určitě seš pozitivně naladěna :)
Jedu za švagrovou do Vanďáku, tak zatim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
6.2.13 12:28

@Danny001 Ahojky, tak je to v pytli holky! Dle odběru krve ze včerejška mám tedy zánět (CRP u dospělého má být 8, já mám 75). Čeho zánět to je, to mi nikdo ještě nebyl schopen sdělit. Dnes jsem donesla moč, udělali mi výtěr z krku a nosu a poslali mě na gyndu. Dr. udělala stěry pochvy a ultrazvuk a prý pohmatově pravý vaječník je citlivější ale dle utz je vše OK. Pro jistotu jsem volala Mokré, jestli smím dál stimulovat (první dávku Merionalu jsem měla v neděli a dnes měla být druhá). Mokrá byla po telefonu taková divná a řekla, že by se do IUI rozhodně za těchto okolností nepouštěla! :( Já se z toho fakt pose. u! Nikdy mi nemůže nic vyjít tak jak bych chtěla. Štve mě to, ale snažím se to brát pozitivně, asi to tak mělo být a březen bude snad pro početí přívětivější měsíc! I léčitel mi to řekl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
6.2.13 12:50

@Mončina jasně že to zvládneš i s prckama :palec: Teď jsem docela v pohodě, čekám na výsledky - takže sladká nevědomost. Za 8 dní už budu vědět co a jak. Jsem napnutá. Užij si odpolko se švagrovou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
6.2.13 12:51

@TerkaBaterka to mě moc mrzí, ale jak píšeš mělo to tak být. A Mokrá má pravdu, že je blbost teď něco podstupovat. Musíš se z toho vyléčit. Neboj i tahle překážka se zvládne. A těhulkování na jaro bude pak super. Drž se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65352
7.2.13 10:46

Ahoj holky…
nakukuju k vám hlavně kvuli Mončině
@Mončina Moni držím ti strašně palce a at to ted vyjde… :hug: :hug:
Jo a chci se zeptat…když budu volat o konzultaci, mám chtít konkrétního dr???
a číslo mi písnete at ho nemusím hledat???¨děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
7.2.13 12:38

@Petra Z
Ahoj Petul :)
Moc moc děkujeme! jinak do gennetu musíš mít doporučení od své gyndařky. Ale teda nevim jestli to musíš mít i když přecházíš z jiného caru? Taky máš číslo na recepci a tam se optáš a oni ti řeknou co a jak. Já chodim k dr. Mokré. Je férová řekně vše na rovinu a to mě vyhovuje. 483101300
At ti to výjde. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65352
7.2.13 12:44

@Mončina díky MOni…já zavolám a poptám se co je potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
7.2.13 22:01

Ahoj holky, tak se k vám jdu přidat…na začátku léta mě doktorka dala doporučení do gennetu, jelikož měla podezření na syndrom PCO, který se potvrdil. Chodím k MUDr. Mokré. V létě jsem absolvovala hydrolaparaskopii, kde mi odstranili srůsty, prý šance na otěhotnětí mám velice dobré, ale první IVF se nepovedlo, byla jsem na druhém a vypadá to, že zase nic. 3 testy a všchny negativní, navíc jsem začala celkem silně krvácet, zmírnilo se, ale ještě to trvá, spíše asi končí, ale už moc nedávám naději krevním testům. Při prvním IVF mi zavedli jedno embryko, víc se bohužel nevyvinulo a ted při druhém dvě. Pomalu z toho začínám být pscyhicky vyčerpaná…myslela jsem, že když mi řekli, že šance mám relativně dost vysoké po té hydro…počítala jsem, že nejdýl na podruhé to klapne, ale pravda začíná být opakem. Začínám už špekulovat, že to začneme zkoušet zase chvíli doma s manželem nebo, že bychom zkusili jen IUI. Genetiku máme v pořádku, imunologii taky, štítnou žlázu, sliznici..prostě vše co je třeba je v pořádku a stále nic…to co si nejvíc s manželem přejeme ne a ne vyjít…už jsem to hrozně obrečela..tak jsem zabrouzdala po internetu a narazila na tuhle diskusi a řekla si, že se k vám zkusím přidat a trochu to probrat a zvednout si s vámi náladu. Předem vám všem děkuji za přijetí a povídání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
7.2.13 22:19

@yiruma
Ahoj a vítej mezi náma! Klidně se ptej na co chceš, vbreč se, zanadávej si, ulev si, tady jsme pro tebe a vždy se tu jedna druhou podržíme!
Takže nevěš hlavu!
Já jsem v úterý také po druhém pokusu IVF a mám u sebe dva bojovníčky. Z prvního IVF mi nezbyl zádný mrazáček a po druhé stimulaci na druhý pokus také nic do mrazáku. Takže věřim, že druhý pokus výjde!
Můj problém je, alergie na spermie, jinak vše ostatní si můžeš přečíst v popiscích.
Kolik ti je a děti nemáš žádné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
7.2.13 22:29

Ahoj, moc děkuji:) taky mi dali dva bojovníčky, prý jedno vypadalo celkem dost dobře, ale vzhledem k tomu krvácení si myslím, že asi bohužel nic…zítra jdu na krev, ale už tak nějak s tím, že to asi je skoro zbytečné…nevím…ale už moc nepočítám s tím, že to bude dobré…spermiogram má manžel naprosto v pořádku, moje vajíčka trochu zlobí, ale i tak mi dali vysoké šance, samotná doktorka. Mudr. Mokrá mi sedla, mám ji ráda, dokáže pdoržet a dodat sílu i přes její ráznost. Děti nemám žádné, su mladičká, je mi 23, přes to jsou dětičky mým největším přáním. Právě i díky tomu věku, mi dávají vyšší šance, ale nějak se zatím nedaří. I přes to, že se snažím dodržovat co můžu, dokonce jsem přibrala i 4kg, abych měla v pořádku svůj BMI a neměla podváhu:-D nevim co ještě víc udělat, nebo jestli si dát chvíli pauzu od chemie a psychického napětí a zkoušet to v klidu jen s manželem…vůbec nevím…dohodoli jsme se, že se poradím s doktorkou, jaký má názor a uvidíme aj podle ní…manželovi už pomalu taky začíná docházet trpělivost..leč je mi opravdu oporou a nedá to na sobě moc znát, aby mě udržel v dobrém rozpoložení, vidím to na něm, že už by si šíleně přál, aby mi to bříško začalo konečně růst a já bych si to přála stejně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.