Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petra Z
Peťul to nebyla na benzíně ale u obchoďáku na parkáči, ne? Já to vidim jak dneska, ale myslela jsem že to bylo někde u obchoďku. Ale máš pravdu, bylo to na benzině
jasně že pamatuju ![]()
@Mončina píše:
@Denis11
Denis neboj, chlap to není![]()
![]()
Viděla jsem se s @krystof37 v Gennetu
tak to jo
![]()
@krystof37
To ani nevim, že je medrol do pusy. Vidíš na ten jsem zapoměla. Ten já do sebe láduju už od června. Bojíš se injekcí? Dr. říkal, že je to na zvážení každého jestli píchá Clexane či ne, ale že to doporučuje.
@Mončina hele a napadlo by tě někdy, že tak taky dopadneš??? že budeš řešit „neplodnost“???
mě nikdy…a podívej ![]()
@Mončina to je vid…
já si vždy říkala…vysadím prášky, bude mimi
Ahojky holky, já se omlouvám že jsem tu nebyla, ale nějak jsem toho měla moc a do toho nám umřel děda a já nějak nemám sílu, protože to jsou samé špatné zprávya to jsem si myslela jak rok 2013 bude fajn Ještě koncem unora jdu na kontrolu po revizi a pak cca za 2 měsíce zkusíme Ket, tak sand jaro začne dobře:-)
Přijdu snad častěji, ale ted azařizujeme pohřeb a tak…
a jak tady válčíte?
@vamp81 Ahojky,to mě moc mrzí s dědou
Určitě bude zase líp. Budu ti držet palce na KET. ![]()
@vamp81
Ahojky. S dědou to je mi moc líto. ale teď už ho nic nebolí a z nebe se na tebe dívá.
Já jsem 9 dní po ET. Nevydržela jsem to a dnes si udělala test. No já nevim jestli to není brzy? vidim tam jednu čárku ale švagrová co má děti tam vidí dvě, tak vám holky nevim. malinkato jsem teď začala spinit, tak snad se to nerozjde. Dva dny šílené bolesti hlavy! Fuj!
Třeba to špinění znamená, že to jedno embtyjko nevydrželo a druhé bojuje! Máte s tím některá zkušenost třeba od nějaké známé?
@Mončina AHojky, pořád je šance. Kamarádce to také jedno emryjko vzdalo, jela do nemocnice s krvácením ale Lukášek se držel a dneska mu jsou 3,5. Zkus testnout zase za 2 dny.Tfuj tfuj tfuj
@vamp81 Mrzí mě, že IVF nevyšlo a to s dědečkem.
Věřím ale, že se na vás štěstí usměje a už brzy budeš těhulka.
@Mončina Věř, že špinění nic neznamená. Četla jsem řadu diskuzí, kde holky po IVF i krvácely a hodně a nakonec těhulky byly, takže nic není nemožné.
@Danny001 Zítra držím palce, at se dozvíte jen samé dobré zprávy.
Já jsem včera navštívila svého gynekologa, protože mě pořád pobolívá ten pravý podbřišek, takové rýpání. No a světe div se, mám tam folikul včera 16mm a to jsem dle nich 11DC, dle mě 12, protože jsem to dostala 1.2. a to se přeci počítá za 1DC. Škoda že nemůžu na to IUI
Takže budeme zkoušet samodomo.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.