GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
15.2.13 08:27

Oni mi to sami řekli, že injekce nebudu mít. Přijde mi to nějaký divný, když vy ostatní je máte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
15.2.13 09:01

@Danny001
Ahoj holka. Tak to jsou samé pozitivní zprávy! Gratuluju! A víš kdy teda začneš stimulovat? Já bych teda na nic nečekala když máš tak skvělé výsledky a dokonce ti stačí ICSI. Mám takovou radost za tebe :hug:. Kdy máš dostat ms?
Já si dělala testík už předevčírem. Vim jsem ostuda, že jsem to nevydržela a i švagrovka mi vynadala, že jsem si ho udělala moc brzy. No mě vylekalo malinkaté zašpinění, tak jsem byla s nervama tak napnutá, že si ho udělala. Je tam malinkatej duch, tak věřim že se bude jen a jen vybarvovat. Zašpinění bylo jen ten jeden den, tak určo to bylo uhnízdění vajíčka, vajíček. Další testík zkusim udělat zítra.
Holky jak je to s tou citlivostí čím číslo na testu je větší tak je test citlivější? Já že jsem si dělala teď s citlivostí 10 a teď si koupila a měli jen jeden druh a ten má citlivost 20.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
15.2.13 09:25

@krystof37
Tak určitě k tomu dr. má nějaký důvod. Třeba je tu víc holek co ho nepíchaj.
Se zkuz zeptat až pojedeš na krev nebo spíš až budeš u dr. Kdy budeš testovat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
15.2.13 09:35

@Mončina měla by jsi testovat jednou značkou aby jsi viděla rozdíl. Mě každý test ukazoval něco jiného. Nejlepší je Mamatest 10. No tak to držím moc moc palce. Tolik bych ti to přála. :hug:
No je to trochu složitý. Protože tam dělají při stimulaci 3 kontroly. 1 je jen krev, pak krev a UTZ a pak zase krev a UTZ. Ty první 2 bych mohla zvládnout v Liberci a ušetřit cestu do Brna. Ale nesmí to vyjít na víkend. My totiž příští víkend máme rodinou akci a budou u nás spát příbuzný a tak by jsme nikam nemohli jet. Zjišťuju jestli mi v nemocnici uděljí krevní testy a řeknou výsledky ještě ten den dopoledne abych je tam mohla zavolat. Oni podle toho upravují hormony k stimulaci. A pak se musím domluvit se svojí obv.gyn,jestli mi udělá ten první UTZ - spočítat folikuly a změřit. A to jim taky musím zavolat. Takže prostě čekám kdy MS dojde a pokud to nevyjde teď tak začnu za měsíc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
15.2.13 09:41

@Mončina Test s citlivostí 10 je nejcitlivější, ten s citlivostí 20 bych si ani nedělala, mohl by ti vyjít takhle brzy negativně a třeba by jsi se zbytečně stresovala, pokračuj s tou citlivostí deset a měl by být stejné značky… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
15.2.13 09:54

@Danny001
A to ti takhle ušili jakoby na míru, že nejseš v blízkosti Brna? To je super teda, že si to můžeš udělat v Lbc a jim stačí výsledky sdělit po telefonu. Třeba tu imunologii v Praze tam si člověk musí zajet a stejně pomalu řeknou a předepíší každému to samé, Prednison a vit. D3.
Určo to vše stihneš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
15.2.13 10:11

@Mončina Tyhle kontroly dělají pokaždé. Ale je fajn, že se ty 2 dají udělat tady. jen to musí vyjít časově na dny v týdnu a ještě mi gynekol. musí být ochotná ten UTZ udělat. Sama jsem na to zvědavá. Ten měsíc čekání už mě kdyžtak nevytrhne. teď mi brácha zjistil, že musím mít na krev žádanku a tu stejně nemám. A pokud se embryjka dostanou do 5 dne, tak mi odeberou buňky a odešlou je na to PGD vyšetření všech chromozomů, zamrazí je a pokud budou v pořádku mi embryjko zavedou až za měsíc při KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
15.2.13 10:45

@Danny001 Super zprávy, budu držet palce. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65357
15.2.13 11:07

@Mončina rychle nakukuju kvuli tobě…čekala jsem jestli dneska bude test…tak ještěvydržím a stále držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
15.2.13 15:06

Ahoj holky, tak já od úterka kdy jsem byla u svého gynekologa a zjistil, že tam mám 16mm folikul, krvácím. Jasnou červenou krví a ne úplně málo, asi tak jako MS. Tak mě to dneska trochu vyděsilo a opět jsem k dr naklusala. Podle mě už ho musím asi štvát, ikdyž to nedává najevo, ale není mi to příjemný ho tam pořád prudit. Udělal mi kontrolu čípku a řekl, že se jedná o děložní krvácení, pak udělal utz a zjistil, že folikul už praskl. Prý to vidí na ovulaci! Já tohle nikdy nezažila.. i mě vlastně bolelo dost to břicho v pravém podbřišku.. a ted je po bolesti. Včera jsme na to hupli, manžel ač indisponován nějakou virozou do sebe hodil Redbull a šli jsme na věc. A dle dr. jsme to vyhmátli dobře a dnes pro jistotu pojistit, jestli nám neva to krvácení. Mám si koupit Ascorutin a krvácení bymělo ustat. Tak snad se to povede..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
15.2.13 15:17

@TerkaBaterka teda ty máš vždycky takový jobovky :) Ale hlavně, že to nebylo nic vážného. A Redbull pomáhá jo? :mrgreen: Tak to a´ˇt si dá manžel dneska 2 a držím palce aby to konečně vyšlo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
15.2.13 15:36

@Danny001 Já jsem fakt snad rarita.. připadám si už trapně jak před Mokrou, že já furt volám, tak ted i před mým gynekologem, že tam furt lezu a mám nějakej problém..jsem tam za dva týdny byla už potřetí!! :(
No ale aspon že se jedná pravděpodobně o ovulaci.. pořádně bouřlivou.. ale říkal, že se to může stát..Tak kéž by měl pravdu a ovulka to byla a hlavně aby se ty manželovo spermouši pořádně do vajucha zakousli a nepustili… to je poprvé, kdy jsem byla u dr takhle po sobě a vyhmátli jsme i tu dobu kdy ovulka byla. Jediné co mě zaráží je, že ovulační testy byly negativní! To je divný ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
15.2.13 18:43

Zeptám se ve středu, test budu dělat až tak v uterý mám výdrž ho neudělat. Já si totiž myslím, že se to nepovedlo, mám bolesti v podbříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
15.2.13 18:51

Tak dnešní ovulační test se vybarvil líp než ty předešlé.. jen jsem měla za to.. že ovulační test je pozitivní když se blíží doba kdy folikul praskne a já ho mám dle dr už prasklý, protože tam viděl tu tekutinu a folík ne. Ale test pozitivní není, ta testovací není stejně tmavá jako kontrolní.. tak jsem z toho jelen… dnes to pojistíme, no a pak děj se vůle boží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
16.2.13 11:04

@TerkaBaterka
Holka ty to fakt nemáš jednoduchý! Ale víš co, teď sis to už vše vybrala a budou už jen dobré pozitivní zprávy.
Je super že jste odhadli ovulku a doma to pojistili ještě Redbulem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.