Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Térouš @Térouš Ahoj, byla jsem u něj naposledy v červnu 2018 a byl v pohodě. Je takový svůj, moc nemluví a rozhodně není z miminek podělaný. Prostě tu práci bere hodně profesionálně. Myslím, že se silnější maminkou nebude mít problém. Můj zjev nekomentoval, věnoval se opravdu jen plodu.
Děkuji
Jak již bylo napsáno výše… Je to profík, měla jsem s ním zkušenosti u obou svých dětí… Moje genetička ho považuje za jednoho z největších odborníků na UTZ v ČR. Nejsem silnější, ale mám tlustší břišní stěnu, takže jen napsal do papírů, že horší vizualizace:-)
@Pocahonta tu horší vizualizaci mi napsal taky. Asi z důvodu, že na druhém UTZ jsem se prý málo vyčůrala. Já jsem ale už víc nemohla
tak z toho byl trochu rozladěný, ale zas ne že by byl zlý. Šla bych k němu znova. To co se o něm píše v některých diskusích je podle mojí zkušenosti hodně přehnané.
To opravdu nevím, jak s tím mohlo souviset čůrání… U mě to napsal jen do papírů a mně osobně to vůbec nevytkl. Gynekolog mi řekl, že nějaké ženy tuto vlastnost prostě mají..
Těžko říci, každá s ním má jiné zkušenosti. Já ho třeba nezažila při nějakém problému (doufám, že nezažiji), takže nemohu soudit.
@Pocahonta díky. Já teda nejsem vyloženě slonik, ale nestihla jsem shodit vše a otehotnela jsem neplánovaně i přes moji neplodnost. Malé je teprve 16 měsíců a bohužel strašně nabiram. Mám to v každém těhotenství, tak se bojím, aby neměl poznámky. Břicho prostě mám no.
@Anonymní píše:
@Pocahonta tu horší vizualizaci mi napsal taky. Asi z důvodu, že na druhém UTZ jsem se prý málo vyčůrala. Já jsem ale už víc nemohlatak z toho byl trochu rozladěný, ale zas ne že by byl zlý. Šla bych k němu znova. To co se o něm píše v některých diskusích je podle mojí zkušenosti hodně přehnané.
Takže jít úplně vymocena? Někde zas chtějí plný mocak
@Térouš ptala jsem se na recepci jak mam jit a rekli mi ze vymocena. Po druhe se mi asi nepodarilo mocak vyprazdnit poradne, nevim… Zeptej se jich pak na te horni recepci reknou ti co a jak. Niceho se neboj, dr. Kulovany je v pohode. Jen necekej, ze se bude rozplyvat nad detatkem.
@Anonymní píše:
@Térouš ptala jsem se na recepci jak mam jit a rekli mi ze vymocena. Po druhe se mi asi nepodarilo mocak vyprazdnit poradne, nevim… Zeptej se jich pak na te horni recepci reknou ti co a jak. Niceho se neboj, dr. Kulovany je v pohode. Jen necekej, ze se bude rozplyvat nad detatkem.
To nepotřebuji, hlavně, když nebude hulvat
@Anonymní píše:
To nepotřebuji, hlavně, když nebude hulvat
Pan doktor je svůj. Nám hodně pomohl. Je to fakt profík, když mu nedáte nějakou záminku, tak se určo nebude do nikoho trefovat.
Z diskuzí na internetu je mi na blití, takhle ho hanit!
@spetkastesti píše:
Pan doktor je svůj. Nám hodně pomohl. Je to fakt profík, když mu nedáte nějakou záminku, tak se určo nebude do nikoho trefovat.
Z diskuzí na internetu je mi na blití, takhle ho hanit!
Naprosto souhlasim, ta diskuse, kde ho hani je hidne mimo misu.
@spetkastesti těžko říct, kde je pravda. Jsem profesionál a podle toho se k lidem chovám. At mám blbej den nebo ne. Díky za odezvu
@Térouš On je profesionál ve svém oboru, né v mezilidských vztazích. Prošla jsem okolo hodně doktorů už a může to bejt stokrát horší ![]()
Doplňuji svou zkušenost
u pana doktora jsem absolvovala v roce 2018 oba screeningy a vše bylo naprosto v pořádku, rychlé a stručné. Žádné rozplývání neproběhlo, ale to jsem ani nečekala. Určitě ale říci ke konci že chcete vědět pohlaví. Já se nezeptala a ani u jednoho vyšetření pan doktor pohlaví neřešil a já ho nechtěla vyrušovat
řekla mi ho moje paní doktorka v 18tt.
@Térouš @Térouš Ahoj, byla jsem u něj naposledy v červnu 2018 a byl v pohodě. Je takový svůj, moc nemluví a rozhodně není z miminek podělaný. Prostě tu práci bere hodně profesionálně. Myslím, že se silnější maminkou nebude mít problém. Můj zjev nekomentoval, věnoval se opravdu jen plodu.