Gennet - MUDr. Eduard Kulovaný zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.1.19 14:19

@Térouš @Térouš Ahoj, byla jsem u něj naposledy v červnu 2018 a byl v pohodě. Je takový svůj, moc nemluví a rozhodně není z miminek podělaný. Prostě tu práci bere hodně profesionálně. Myslím, že se silnější maminkou nebude mít problém. Můj zjev nekomentoval, věnoval se opravdu jen plodu.

• Citovat
  • Upravit
8743
16.1.19 15:19
@Anonymní píše:
@Térouš @Térouš Ahoj, byla jsem u něj naposledy v červnu 2018 a byl v pohodě. Je takový svůj, moc nemluví a rozhodně není z miminek podělaný. Prostě tu práci bere hodně profesionálně. Myslím, že se silnější maminkou nebude mít problém. Můj zjev nekomentoval, věnoval se opravdu jen plodu.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
16.1.19 15:39

Jak již bylo napsáno výše… Je to profík, měla jsem s ním zkušenosti u obou svých dětí… Moje genetička ho považuje za jednoho z největších odborníků na UTZ v ČR. Nejsem silnější, ale mám tlustší břišní stěnu, takže jen napsal do papírů, že horší vizualizace:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.19 16:32

@Pocahonta tu horší vizualizaci mi napsal taky. Asi z důvodu, že na druhém UTZ jsem se prý málo vyčůrala. Já jsem ale už víc nemohla :nevim: tak z toho byl trochu rozladěný, ale zas ne že by byl zlý. Šla bych k němu znova. To co se o něm píše v některých diskusích je podle mojí zkušenosti hodně přehnané.

• Citovat
  • Upravit
1429
16.1.19 17:38

To opravdu nevím, jak s tím mohlo souviset čůrání… U mě to napsal jen do papírů a mně osobně to vůbec nevytkl. Gynekolog mi řekl, že nějaké ženy tuto vlastnost prostě mají..
Těžko říci, každá s ním má jiné zkušenosti. Já ho třeba nezažila při nějakém problému (doufám, že nezažiji), takže nemohu soudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
16.1.19 18:06

@Pocahonta díky. Já teda nejsem vyloženě slonik, ale nestihla jsem shodit vše a otehotnela jsem neplánovaně i přes moji neplodnost. Malé je teprve 16 měsíců a bohužel strašně nabiram. Mám to v každém těhotenství, tak se bojím, aby neměl poznámky. Břicho prostě mám no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
16.1.19 18:07
@Anonymní píše:
@Pocahonta tu horší vizualizaci mi napsal taky. Asi z důvodu, že na druhém UTZ jsem se prý málo vyčůrala. Já jsem ale už víc nemohla :nevim: tak z toho byl trochu rozladěný, ale zas ne že by byl zlý. Šla bych k němu znova. To co se o něm píše v některých diskusích je podle mojí zkušenosti hodně přehnané.

Takže jít úplně vymocena? Někde zas chtějí plný mocak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.19 18:37

@Térouš ptala jsem se na recepci jak mam jit a rekli mi ze vymocena. Po druhe se mi asi nepodarilo mocak vyprazdnit poradne, nevim… Zeptej se jich pak na te horni recepci reknou ti co a jak. Niceho se neboj, dr. Kulovany je v pohode. Jen necekej, ze se bude rozplyvat nad detatkem.

• Citovat
  • Upravit
8743
16.1.19 18:41
@Anonymní píše:
@Térouš ptala jsem se na recepci jak mam jit a rekli mi ze vymocena. Po druhe se mi asi nepodarilo mocak vyprazdnit poradne, nevim… Zeptej se jich pak na te horni recepci reknou ti co a jak. Niceho se neboj, dr. Kulovany je v pohode. Jen necekej, ze se bude rozplyvat nad detatkem.

To nepotřebuji, hlavně, když nebude hulvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
16.1.19 18:50
@Anonymní píše:

To nepotřebuji, hlavně, když nebude hulvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.19 16:02

Pan doktor je svůj. Nám hodně pomohl. Je to fakt profík, když mu nedáte nějakou záminku, tak se určo nebude do nikoho trefovat.
Z diskuzí na internetu je mi na blití, takhle ho hanit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.19 20:16
@spetkastesti píše:
Pan doktor je svůj. Nám hodně pomohl. Je to fakt profík, když mu nedáte nějakou záminku, tak se určo nebude do nikoho trefovat.
Z diskuzí na internetu je mi na blití, takhle ho hanit!

Naprosto souhlasim, ta diskuse, kde ho hani je hidne mimo misu.

• Citovat
  • Upravit
8743
26.1.19 22:56

@spetkastesti těžko říct, kde je pravda. Jsem profesionál a podle toho se k lidem chovám. At mám blbej den nebo ne. Díky za odezvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.19 10:00

@Térouš On je profesionál ve svém oboru, né v mezilidských vztazích. Prošla jsem okolo hodně doktorů už a může to bejt stokrát horší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
21.11.19 08:11

Doplňuji svou zkušenost :) u pana doktora jsem absolvovala v roce 2018 oba screeningy a vše bylo naprosto v pořádku, rychlé a stručné. Žádné rozplývání neproběhlo, ale to jsem ani nečekala. Určitě ale říci ke konci že chcete vědět pohlaví. Já se nezeptala a ani u jednoho vyšetření pan doktor pohlaví neřešil a já ho nechtěla vyrušovat :lol: řekla mi ho moje paní doktorka v 18tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí