Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1214
17.4.17 21:30

@Tamjanka to je super. Moc ti to preju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
17.4.17 21:30

@Tamjanka moc gratuluji!!! :potlesk: :palec: a teď hurá na kurz sebeovládání a vydržet do testu :)) hezky Odpočivej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.4.17 22:56
@Petruš Z. píše:
Krasna :)
:* děkuju a Andulka je taky kočka, moc se jim v Gennetu holky povedly :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
18.4.17 06:46

@Tamjanka Velka gratulace, hlavne at to klapne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
18.4.17 07:22
@MartinaCV píše: :* děkuju a Andulka je taky kočka, moc se jim v Gennetu holky povedly :)
:* :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciisPuciis
18.4.17 09:15
@MartinaCV píše: :* :mavam:
Žjůůů, krásný velikonoční zajda! :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
LuciisPuciis
18.4.17 09:16
@Tamjanka píše:
Ahojky dievčatka..ako som slúbila, som tu i s vysledkom ;)
Dnes sme si odniesli beránka AA kvality…vraj nič lepšie už nie je… :dance:
a dve embryjka máme v mrazačiku, nemohla som tomu uveriť, mám obrovsku radosť :potlesk: :dance: nikdy sme nanučky nemali..
embryoložka hovorila že máme uplne optimálne výsledky, že ta selekce je vždy a štatisticky to do konca dotiahne tak 20%..a to sedi :palec: a pri mojom veku je to krasne..
ja som taka štastna :srdce: nadherny den to dnes je..@Menudo moooc ďakujeeem ;) no pevne verím a dúfam že budeme mať obe čoskoro rovnakú tehulkovskú tému.. :hug: :dance:

Gratuluji a přeji ti, ať to dál pokračuje ukázkově! ;-) :palec:

• Citovat
  • Upravit
162
18.4.17 11:28

@Menudo tak teraz si ma pobavila :D že kurz sebeovládaní..no jo no..to by teda chcelo :) a ako sa citiš ty? Nejake zmeny? ;) ja som sa v noci podvedome snažila spať na boku a zádech..a to ja spím výhradne na bruchu s obličejem zabořeným v polštáři, so krčenou jednou nohou a nachmoustanou perinou :D už si toho prcíčka uvedomujem od prveho momentu..
@Pracovitá @Ivettt78 @LuciisPuciis moc vám dakujem holky.. ste zlatíčka :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
18.4.17 12:15

@Tamjanka pripojuji se ke gratulacim, dlouho jsem tu o AA necetla :-) tak to je krasne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
18.4.17 12:19

Jinak jsem dobry zmatkar. na ten screening jdu fakt 12+6, mam doma dve zpravy od gyn, v rozmezi jednoho tydne a obe jsou 6+2 (podruhe mi to upresnovala dle utz) a ja si to ted naposledy pocitala podle prvni zpravy, ale ta uz neplati. takze skutecne jdu 12+6.

do gennetu jsem volala a bylo mi receno, ze 13+6 uz je pozde, ze to delaji do max. 13+4 (ivett78, mela bys byt tim padem s 13+1 uplne ok).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
18.4.17 12:39

@marijan jeeeee fakt? AA je tak moc výnimočne? to som netušila… o to vačšiu mám radosť :dance: moooc ďakujeeem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
18.4.17 13:37

@Tamjanka Tfuj tfuj tfuj ať se ten áčkový prďola dobře zavrtá a za týden už lovíš na testu duchy :)
@marijan no ty jsi stejný éro jako já :D Tak hlavně, že se to vysvětlilo :)
Já si dneska volala do nemocnice, že mi řekl doktor, ať se k nim objednám do poradny pro rizik. těhule. No a sestřička měla pomalu problém mě objednat „a to máte nějaký problémy? A proč Vás sem posílá…“ no kopla bych jí do zádele, protože ji do toho nic není, pokud mě tam posílá můj lékař. No nicméně, když jsem řekla o předchozím porodu ve 34. tt, potratu, ivf a dlouhodobé neplodnosti, tak se uvolila mi dát termín do poradny. Nejvtipnější je, že kdybych zůstala v péči svého gyna a zase ten průšvih opakoval, tak mi řeknou, že jsem měla být na rizikáči. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
18.4.17 13:38

@Tamjanka no však ono to tak je, teda aspon ja to tak citim :) testovala bych nejradeji uz ve ctvrtek :) Dnes už jsem teda nevydrzela, priznavam se… :zed: A jsem akorat nastvana sama na sebe, protoze na testu samozrejme bilo a ja jsem akorat o to vic nervozni. Citim se jinak, je mi chvilkama nevolno, dnes v noci me vzbudilo pichani v podbrisku (spim uplne stejne jako ty a od ctvrtka marne hledam polohu :))) ) a od rana mam pocit jakoby pred ms.. Jenze, co jsem cetl, tak tohle vse muzou byt priznaky i Utrogestanu… holky měla jste to některá po něm??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
18.4.17 13:48

@Menudo utrogestan dokáže pěkně pozlobit. Motání hlavy, změny nálad, bolesti prsou, nevolnosti… Kolikátý den po ET jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
18.4.17 13:50

@Lenkýs no já jsem o tom právě slyšela, což je peklo, páč člověk nepozná lautr nic… byla jsem na ket ve čtvrtek, takže pokud se čtvrtek nepočítá, tak dnes pátý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.